- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.921
ya ewet o duvak olayıda çok tatlı nişanda yda kınagecesindeevet bak oda güzel olur nişandan sonra saat olarak erken biterse düşünebilirim nişanlımla eğlenmeyii
ayrıca o hamam olayı benimde hoşuma gitti ama ben sanırım yazın olursa inşallah düğünüm plajda kızlar arasında eğlence istiyorumparmak arası terliğimi giycem beyaz bikinimi giycem kafamada beyaz yapay duvak ihihihih
saol cnm wlla öyle sevindm ki 2 saat öncede aramştıda uyucm demşti hç thmin etmedm arıcagını ..susmam susamam bu kadar az kalmışken aslaa
bu arada 335im gözün aydın okuyorum biryandan geçmişide
ya ewet o duvak olayıda çok tatlı nişanda yda kınagecesinde
yakın arkdşlarımada yaptırcm bn onlar bnmkindn farklı renk tbiki
yaa kızlar benim gözlerim bozuk hemde baya bi bozuk 5 yıldır lesn kullanıyordum 10 gündüz alerji oldu takamıyorum Dr a gittim artık lens kullanamazsın dedi.. gözlüktende nefret ediyorum ilkokul 2 den berineyse DR gözlerimin lazere uygun olduğunu söyledi. şimdi istanbulda sağlam vede çok pahalı olmayan biryer bakıyorum netten ama hep dünya göz çıkıyo orayada pek güvenemiyorum ne yapacağummmmmm
askerimi 4 göz karşılamak istemiyorum
saol cnm wlla öyle sevindm ki 2 saat öncede aramştıda uyucm demşti hç thmin etmedm arıcagını ..bide dediya knuştum geçti snki hastalıgm oyy tutmayn bnii
bnmkininde kesn öyle olck gzleri hiç gzel kllanmıyo lenslerini ya :26:yaa kızlar benim gözlerim bozuk hemde baya bi bozuk 5 yıldır lesn kullanıyordum 10 gündüz alerji oldu takamıyorum Dr a gittim artık lens kullanamazsın dedi.. gözlüktende nefret ediyorum ilkokul 2 den berineyse DR gözlerimin lazere uygun olduğunu söyledi. şimdi istanbulda sağlam vede çok pahalı olmayan biryer bakıyorum netten ama hep dünya göz çıkıyo orayada pek güvenemiyorum ne yapacağummmmmm
askerimi 4 göz karşılamak istemiyorum
benim kuzenim orda yaptırmıştı + yakın bi arkadaşımda memnunlar
saol cnm wlla öyle sevindm ki 2 saat öncede aramştıda uyucm demşti hç thmin etmedm arıcagını ..bide dediya knuştum geçti snki hastalıgm oyy tutmayn bnii
anaaa emayncım dünya göz ü kim tavsiye etmiyor gülüm benim annemde orda dr u vardı gayette memnundu...sakın ihmal etme gözlerini canım geçmişler olsun...
bnmkininde kesn öyle olck gzleri hiç gzel kllanmıyo lenslerini ya :26:
canm bnm göz çizdirme die bişy wr ondanmı yaptırcaksn sn ? dünya gözde bi tnıdıgımz yaptırmştı memlundu wlla ama km onu htrlamıyrm şuan
Canım Dr larının adını yada hangi şbsinde olduklarını biliomusun peki :44:
tutm bn gnelde tersi olur die biliyorm mesela dgnde zatn beyaz takcaksn die o gn pembe veya kırmızı takılr gbi sanki :26:335dc cnm evet ben beyaz bizim kızlar pembe takar uçuk pembee
şmdiden mibende kına gecem için yaptırdım biraz erken ama olsun
benimki kırmızı arkadaşlarımın ki beyaz
evet canm ya ama hastaykn tkrar yptıgı içn mutlu oldm.. uyumıcakmydn sn dedm uyucaktmda seni arayp yatıym dedm dediyaa zaten arıcam deyip aradımı o kadar etkilemioda asıl arıyamıcam deyip sürprüzz yapması süper oluo
etiler şubesinde yaptırdılar. ama doktorlarının isimlerini bilmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?