335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya ewet o duvak olayıda çok tatlı nişanda yda kınagecesinde
yakın arkdşlarımada yaptırcm bn onlar bnmkindn farklı renk tbiki

yaa kızlar benim gözlerim bozuk hemde baya bi bozuk 5 yıldır lesn kullanıyordum 10 gündüz alerji oldu takamıyorum Dr a gittim artık lens kullanamazsın dedi.. gözlüktende nefret ediyorum ilkokul 2 den beri neyse DR gözlerimin lazere uygun olduğunu söyledi. şimdi istanbulda sağlam vede çok pahalı olmayan biryer bakıyorum netten ama hep dünya göz çıkıyo orayada pek güvenemiyorum ne yapacağummmmmm
askerimi 4 göz karşılamak istemiyorum

benim kuzenim orda yaptırmıştı + yakın bi arkadaşımda memnunlar

saol cnm wlla öyle sevindm ki 2 saat öncede aramştıda uyucm demşti hç thmin etmedm arıcagını .. bide dediya knuştum geçti snki hastalıgm oyy tutmayn bnii

yaa zaten arıcam deyip aradımı o kadar etkilemioda asıl arıyamıcam deyip sürprüzz yapması süper oluo

anaaa emayncım dünya göz ü kim tavsiye etmiyor gülüm benim annemde orda dr u vardı gayette memnundu...sakın ihmal etme gözlerini canım geçmişler olsun...

bnmkininde kesn öyle olck gzleri hiç gzel kllanmıyo lenslerini ya :26:
canm bnm göz çizdirme die bişy wr ondanmı yaptırcaksn sn ? dünya gözde bi tnıdıgımz yaptırmştı memlundu wlla ama km onu htrlamıyrm şuan

anaaa emayncım dünya göz ü kim tavsiye etmiyor gülüm benim annemde orda dr u vardı gayette memnundu...sakın ihmal etme gözlerini canım geçmişler olsun...

yok bebeğim tavsiye etmiyorlar değilde artık 5 dakkada şipşak çokda hastası oluyo eskisi gibi özenmiyo diyolar.. muayenemi oraya oluodum ama lazer için tırsıyorum

emayncım o duvak için malzemeleri nerden aldın gülüm ??? birde duvağıtaç şeklindemi yaptırdın yoksa tel toka ile takmak için ona uygunmu diktirdin benimde aklımda bulunsun diye sormak istedim sana:26:

evet canım gözlerimi çizdircem inşallah dünyanı daha net görmek için... şuanda gözlüksüz burnumun dibini göremez durumdayım da
Düğünde gözlükle düşünemiyorum kendimi

335dc cnm evet ben beyaz bizim kızlar pembe takar uçuk pembee
tutm bn gnelde tersi olur die biliyorm mesela dgnde zatn beyaz takcaksn die o gn pembe veya kırmızı takılr gbi sanki :26:
bende kına gecem için yaptırdım biraz erken ama olsun
benimki kırmızı arkadaşlarımın ki beyaz
şmdiden mi
yaa zaten arıcam deyip aradımı o kadar etkilemioda asıl arıyamıcam deyip sürprüzz yapması süper oluo
evet canm ya ama hastaykn tkrar yptıgı içn mutlu oldm.. uyumıcakmydn sn dedm uyucaktmda seni arayp yatıym dedm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…