335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

:95: bende istiyorum artık ya, okutucam kendimi :90:
inş. en hayırlsı kmse o olsn canm bnm
evet canım gözlerimi çizdircem inşallah dünyanı daha net görmek için... şuanda gözlüksüz burnumun dibini göremez durumdayım da
Düğünde gözlükle düşünemiyorum kendimi
gözlüklü gelinmi anemmmmmmm

şmdiden mi evet canm ya ama hastaykn tkrar yptıgı içn mutlu oldm.. uyumıcakmydn sn dedm uyucaktmda seni arayp yatıym dedm dedi

evet şimdiden yaptırdım canım çünkü şuanda istanbuldayım ama yarim askerden gelince izmire yerleşiyoruz... burda eminönü gibi bi imkan varken gitmeden halledeyim dedim
düğünede 5 ay kaldı zaten

slm herkese dişimden çok rahatsızım ve sanırım yarın dişimden ameliyat olacam korkuyorummmmm

hoş geldin canım...
geçmiş olsun... bende dişimden ameliyat olmuştum 4 yıl önce...benimki kadar kötü olamaz zaten o yüzden hiç korkma hiçbişi hissetmiyosun canım

hoş geldin canım...
geçmiş olsun... bende dişimden ameliyat olmuştum 4 yıl önce...benimki kadar kötü olamaz zaten o yüzden hiç korkma hiçbişi hissetmiyosun canım

saol canım benim ama benim dişimde vahim bir durumda çene cerrahı yapmak zorunda kalcak ameliyatı biraz riskli bir durum yani umarım çok ağrım olmaz yaa

emayncım o duvak için malzemeleri nerden aldın gülüm ??? birde duvağıtaç şeklindemi yaptırdın yoksa tel toka ile takmak için ona uygunmu diktirdin benimde aklımda bulunsun diye sormak istedim sana:26:
ayy canıma rada görmemişim yazdığını kusura bakma :86:

ben bütün malzemeleri eminönünden aldım canım.. biz tül aldık metre ile bide taşlı taçlar aldık.. teyzem annem ben o tülleri taçlara diktik... üstlerini biraz kabarık dursun diye büzdürdük falan... ama bu tarz şeyleri kendin yapması hem daha zevkli hemde tam istediğin gibi bulamıosun hazırlarda

Benim de bademcik ameliyatı olmam gerek. Sıkıntılı bi ameliyatmış bian önce yaptırmalıyımmm Annemlere ve aşkıma da söylemicem, çok akılları kalır, yalnız yaşamanın en kötü yanı bu işte, arkadaşlarımı da uğraştırmak istemem :44:

saol canım benim ama benim dişimde vahim bir durumda çene cerrahı yapmak zorunda kalcak ameliyatı biraz riskli bir durum yani umarım çok ağrım olmaz yaa

canım benimde çene cerrahı yaptı izmir ege ünv de olmuştum 20 günde hastanede yattım.. çünkü dişimdeki apse çenemin altından patlamıştı... 2 hafta diren taktılar çeneme apsenin boşalmasını bekledik sonra ameliyatla dişimi aldılar.. bende sırf korkumdan dişçi olayını hep erteledim bu hal aldı.. ama korkulcak bişi yok emin ol canım

bademcik ameliyatıda oldum
sağlam tarafım yok anlıyacağınız anasınıfında olmuştum ama tam hatırlamıyorum bile.. o yüzden işe gitmemek için rapor alamıyorum doğru düzgün milletin bademcikleri şişio bende olmadığı için hep işe gitmek zorunda kalıyorum

doğru ya haklısın evet cnm ama benim kuzende kınasında beyaz takmıştı biz kırmızı takmıştık ama :26:

kızlar ben banyoya gidiyorum birazdan görüşürüz

saatler olsun şekerim...

slm herkese dişimden çok rahatsızım ve sanırım yarın dişimden ameliyat olacam korkuyorummmmm

anam geçmiş olsun cnm benimde 1 aydır diş dr uma rendevum var korkudan gidemiyorum dolgum düştü çektirmem lazım

ben yatıyorm kızlar hpinize iyi geceeler tatlı rüyalarrrrrrrrrrr
ay size bişy dicm aşkm rüyasnda bni grmüş anlatmk istemedi başta snra dedm aşkm tersi çıkar anlat. .. bn onu terketmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rüya yorumlamayı biln biri wrmııııııııııı :26:

Özom sıhhatler olsun anacımm, ben de son kez sınava bakıyorum

Tutim dişini ihmal etmeee

Ben şimdi bademciklerimi alınca işten kaytaramicammı yanii :26:

Selencim inşallah çok mutlu olursun doğru kişiyle

nebiliyim canım ya biraz korktum açıkcası biraz yüzde gözde şişme sararma oluyormuş dikişler bir hafta sonra alınıyormuş bu süreç içerisinde ağrın oluyormuş.umarım çok fazla sıkıntı yaşamadan hallederiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…