- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.941
inş. en hayırlsı kmse o olsn canm bnm:95: bende istiyorum artık ya, okutucam kendimi :90:
gözlüklü gelinmi anemmmmmmmevet canım gözlerimi çizdircem inşallah dünyanı daha net görmek için... şuanda gözlüksüz burnumun dibini göremez durumdayım da
Düğünde gözlükle düşünemiyorum kendimi
şmdiden mievet canm ya ama hastaykn tkrar yptıgı içn mutlu oldm.. uyumıcakmydn sn dedm uyucaktmda seni arayp yatıym dedm dedi
kızlar ben banyoya gidiyorum birazdan görüşürüz
gözlüklü gelinmi anemmmmmmm
slm herkese dişimden çok rahatsızım ve sanırım yarın dişimden ameliyat olacam korkuyorummmmm
bende olursam orada düşünüyorum 2 arkadaşım orda olmuş 4-5 sene olmuş gerçi ama orası iyi dediler...
çok saol canım
hoş geldin canım...
geçmiş olsun... bende dişimden ameliyat olmuştum 4 yıl önce...benimki kadar kötü olamaz zaten o yüzden hiç korkma hiçbişi hissetmiyosun canım
inş. en hayırlsı kmse o olsn canm bnm
amin
ayy canıma rada görmemişim yazdığını kusura bakma :86:emayncım o duvak için malzemeleri nerden aldın gülüm ??? birde duvağıtaç şeklindemi yaptırdın yoksa tel toka ile takmak için ona uygunmu diktirdin benimde aklımda bulunsun diye sormak istedim sana:26:
saol canım benim ama benim dişimde vahim bir durumda çene cerrahı yapmak zorunda kalcak ameliyatı biraz riskli bir durum yani umarım çok ağrım olmaz yaa
Benim de bademcik ameliyatı olmam gerek. Sıkıntılı bi ameliyatmış bian önce yaptırmalıyımmmAnnemlere ve aşkıma da söylemicem, çok akılları kalır, yalnız yaşamanın en kötü yanı bu işte, arkadaşlarımı da uğraştırmak istemem :44:
tutm bn gnelde tersi olur die biliyorm mesela dgnde zatn beyaz takcaksn die o gn pembe veya kırmızı takılr gbi sanki :26:
şmdiden mi
evet canm ya ama hastaykn tkrar yptıgı içn mutlu oldm.. uyumıcakmydn sn dedm uyucaktmda seni arayp yatıym dedm dedi
kızlar ben banyoya gidiyorum birazdan görüşürüz
slm herkese dişimden çok rahatsızım ve sanırım yarın dişimden ameliyat olacam korkuyorummmmm
canım benimde çene cerrahı yaptı izmir ege ünv de olmuştum 20 günde hastanede yattım.. çünkü dişimdeki apse çenemin altından patlamıştı... 2 hafta diren taktılar çeneme apsenin boşalmasını bekledik sonra ameliyatla dişimi aldılar.. bende sırf korkumdan dişçi olayını hep erteledim bu hal aldı.. ama korkulcak bişi yok emin ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?