335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

afiyetle yudumla çayını canım...
sorma ya bu ara bende çok üşengeçlik var birde akşam bir dünya ütü yaptım birde ben ütü yaparken hep susuyorum bir anormallik var bende ama neysee

bu üşengeçlikler askerlerimiz gelene kadar geçmez canım valla kolumu kaldırasım yok hiç birşeye ,istek yok içimde bunalım gibi takılıyorum öyle zaruri ihtiyaçları falan yapıyorum üşene sıkıla

cnm yaşamış olduğunuz bu olay gerçektende çok ilginç şaşırdım ve etkilendim hayrlısı babanın mekanı cennet olsun annene çicek göndermiş yaaa öle düşünmek ist,yorum

tuti, özo, musur sağolun canlarım güzel dilekleriniz için.. bana da çok ilginç geldi paylaşmak istedim sizinle..

aynen özom ya bende bu aralar hep erkenden uyumak istiyorum sırf günler çabuk geçsin diye hoş uykumde geliyor erkenden...:18:

tutim ya çok gn varmış gibi geliyor acayip bunaldım ben bir gece dahi geçmek bilmiyor ruh halim hiç ii değil valla sanki önümüzde aylar varmış gibi geliyor bana tabi bunda arkadaşların şafaklarının 10 gün az olmasınında etkisi var

bu arada şafaklar baya azaldı kızlar benim 12 galiba atarsa 11..bu pazar değil haftaya pazar kavuşuyorum askerime Allah nasip ederse

kızlar ya gülmekten kopuyorum kendi kendime size de anlatayım malüm ben zihin engelli öğrencilerle çalışıyorum bir öğrencim var 14 yaşında okumayı yeni söktü face booku bilem var kızın tekine neler yazmış 1.seni ilk gördüğümde aşık oldum

2.seni seviyorum
3.sevgilim
4.sizin ev nerde söylede geleyim
ben yarın senin kulaklarını bir çekeyim bu yaşta ne aşkı meşki tevbe tevbe hemde zihin engelli bişr öğrenci düşünn normaller neler yapar yav

özom aynen cnm ya seninle ruh halimiz aynı az kaldı ama nerdeyse bir sürü gün var geçmek bilmiyor allahım sen affet her zaman her şeye şükrederim ama böyle düşündükçe nefesim daralıyor bazen özlemden çarpıntım oluyor ağlamak istiyorum...hatta geçen gün şey düşündüm bu cuma için atlasam uçağa gitsem doğubeyazıta günü birlik dedim aşkıma ben gelicem baa sakın dedi buralar istanbull,ankara,izmir,adana ya benzemez dedi az kaldı dedi..dedim dayanamıyorum bana bende ama ne olur az daha sık dişini dedi 21 gün o kadar dev bir rakam geliyor ki bana

canım ama tam 7 tane 21 gün geçirmişiz ya 1 tanesi mi geçmeyecek

çok güzel olmuş tutiim ellerine sağlık

mersi cnm o senin güzelliğin

bana yakın bir çizelge gördüm sanki

aaa aşkolsun özom seni yanlız bırakırmıyım hiç...aşkıma dedim özom için geri tep şafağını diye oda seve seve aşkım dedi şaka bi yana beraber saycaz haçen bunlar çoktan kavuşmuş olcak inşallah bizi unutmazlar sen ve benden başka kim var özom hemen hemen yakın olan bize aa gece kuşum var galiba...

kociş diyo şafak kaç ben de dedim aşkım şafak comolokko bi kahkaha attı sen nerden biliyosun diyo bana bizim topikten kızlar söyledi dedim orda heryerde öyle yazıyomuş tuvaletlerde falan baya güldü bana kuzum

canım musurcumun ki benden bir gün sonra çıkacak kuşkanın askeri izin mi kullandı:26:

özom karıştırıyor olabilirim bende :44:

violem hahaha banada 2 gün önce sordu bende boşver şafak olmuş coni moni dedim bana sen delisin diyor resmen benle askerlik yapıyorsun dedi güldü...

kizlaar ben hala gitmedim evime yaa, hala babamlardayim
yarin dersim var gidemicem gibi görünüyor, yetismem ben sabahin köründe yollara cikmak istemiyorum hic, sonrada düsünüyorumda aslinda gitmesem ne güzel olur, yarin tek dersim var carsamba persembe dersim yok cumada 3ders var sonrada yine haftasonu iste niye gidimki:26:
offf kafam inanilmaz karisk gitmek istiyorum ama gidemiyorum

asma imkanım olsa ben asardım şu aralar.. bugün sınıfa girdim çocuklar diyoki öğretmenim tahmin edelim kesin hastasınız tabi öyle zorla gidersem hasta gibi gezerim ortalıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…