- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.141
afiyetle yudumla çayını canım...
sorma ya bu ara bende çok üşengeçlik var birde akşam bir dünya ütü yaptım birde ben ütü yaparken hep susuyorumbir anormallik var bende ama neysee
kızlar sizle bişey paylaşıcam bugün annemle eve geliyoduk arkamızdan küçük bi çocuk koşturdu elinde bi buket çiçek bembeyaz o kadar güzel ki.. bu çiçeği alırmısınız diyo anneme uzatıyoçiçek dağıtıyoruz diyo ben de niye dağıtıyorsunuz dedim.. öylesine dağıtıyoruz işte dedi herkese dağıttık son bir tane kaldı dedi..acayiplik işte.. aldıık bizde sonra yolda aklıma geldi babacımın ölüm günü bu gece dedim anneme babam sana çiçek yollamış bak.. o da duygulandı canım benim eve kadar elinde sımsıkı tuttu.. canım babacım mekanı cennet olsun..
aynen özom ya bende bu aralar hep erkenden uyumak istiyorum sırf günler çabuk geçsin diye hoş uykumde geliyor erkenden...:18:
bu arada şafaklar baya azaldı kızlar benim 12 galiba atarsa 11..bu pazar değil haftaya pazar kavuşuyorum askerime Allah nasip ederse
özom aynen cnm ya seninle ruh halimiz aynı az kaldı ama nerdeyse bir sürü gün var geçmek bilmiyor allahım sen affet her zaman her şeye şükrederim ama böyle düşündükçe nefesim daralıyor bazen özlemden çarpıntım oluyor ağlamak istiyorum...hatta geçen gün şey düşündüm bu cuma için atlasam uçağa gitsem doğubeyazıta günü birlik dedim aşkıma ben gelicem baa sakın dedi buralar istanbull,ankara,izmir,adana ya benzemez dedi az kaldı dedi..dedim dayanamıyorum bana bende ama ne olur az daha sık dişini dedi 21 gün o kadar dev bir rakam geliyor ki bana
özom geldim çizelgemi düzelttim canım...nasıl olmuş???
özom geldim çizelgemi düzelttim canım...nasıl olmuş???
çok güzel olmuş tutiimellerine sağlık
bana yakın bir çizelge gördüm sanki
mersi cnm o senin güzelliğin
aaa aşkolsun özom seni yanlız bırakırmıyım hiç...aşkıma dedim özom için geri tep şafağını diye oda seve seve aşkım dedişaka bi yana beraber saycaz haçen bunlar çoktan kavuşmuş olcak inşallah bizi unutmazlar sen ve benden başka kim var özom hemen hemen yakın olan bize aa gece kuşum var galiba...
kizlaar ben hala gitmedim evime yaa, hala babamlardayim
yarin dersim var gidemicem gibi görünüyor, yetismem ben sabahin köründe yollara cikmak istemiyorum hic, sonrada düsünüyorumda aslinda gitmesem ne güzel olur, yarin tek dersim var carsamba persembe dersim yok cumada 3ders var sonrada yine haftasonu iste niye gidimki:26:
offf kafam inanilmaz karisk gitmek istiyorum ama gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?