- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.501
beni istemiosunuz sandım
ya 158 die başladk 160 a mal oldu bu askerlk bizeofff kızlar az önce aşkımla konuştum yaa aşkım ev adresi olarak annesinin adresini vermiş oysaki antalyaya yol izni 2 gündü ve ikemetgahıda antalya o anda boşluğuna gelmiş aydını yazmış eğer o adrese göre yol izni verirlerse 1 gün yol izin alırım diyo tutmadım ağların birikimi ağladım telefonda aşkımda kötü oldu söz vermiştin ağlamıcaktın diyee 158 gün bekledik 1 gün daha bekleriz diyo ama beynimi şafağımı ben hep 17 sine ayarladım bi anda bana 1 gün geç diyince kötü oldum neyse sağsalim gelsinde inşallah
ya aynen bi gram uykum yok sürekli aklıma geliyo kafayı yicem yatıyorm yataga uyuyamıyorm snra kalkıp yemek yiyorum gecenin bi köründeGüzel yorumlarınızı okudum canlarımteşekkür ederim hepinize. Hayırlısı olur inşallah. Burdan hepberaber izleriz olursa.
Çok heyecanlıyım yaa sadece 11 kaldı atarsa
Cuma günü 10'dan geriye sayım başlıyorrr. İçim içime sığmıyor kızlar geceleri zerre uyuyamıyorum. Sabahı zor ediyorum. Hep kavuşma anımızı hayal ediyorum, tutmuyor uyku böyle olunca
yok artık canımm olur mu öyle şeyy aşkolsunnnn
bi allahın kulu görmemiş beni o kadar sevincinize ortak olmaya gelmiştimgidiom bende hoşçakalın
Ben sana dün söylicektim canım ama canın sıkılır diye söylemedim. Ben zaten geleceği günü saymıyorum. Senin 10 benim 11 oluyor atarsa.
ooohhhh çok şükür nöbetimiz bitti 22:00-00:00 nöbetimiz vardı aşkım şimdi uyumaya gitti sabah 6 ya kadar uyuyacak ...
şafaklar attı ben bu şafak işini anlamadım ya bizimde ol izini var 2 gün komutan bile şaşırmış aşkım belki ktm ye katılabilirmiş komutanı güvenlik için seni tek başına yollayamam demiş haklı oda...
şafak kaç oluyor benim özon 17 mi 18 mi :44:
tatlım ya 3 gün vardı demi aramızda 17 olması lazım:86:
ben gidiyorum ben geliyorum herkes susuyor...:95:
aynen tutim ben gidiyorum forum coşuyo ben geliyorum kimse kalmıyo ben de gidiciiim buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?