335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlarrrgeçmişe gidemedim
perim faceden de yazdım kuzum bence bu çok güzel bir teklif kesin değerlendir derim ben.
anammm canım çok dondurma istedii

bilmemki bir anda ağrımaya başladı cnm..çağlom aradı cnm nöbete gidiyormuş ...
dondurmamı kız bu soğukta hasta olcan yeme dondurma falan...

bilmemki bir anda ağrımaya başladı cnm..çağlom aradı cnm nöbete gidiyormuş ...
dondurmamı kız bu soğukta hasta olcan yeme dondurma falan...

evim sicacikk benimm tutimmm kalorifer sonuna kadar acikk
canim cok istedi alisveris yaparken aldim bende, simdi üstüne bira icicem bosyere gitmesin aldim onuda artik, hic sevmem birayi yaa kokusu bile berbat ama herseye ragmen son 12günün serefine icicemmm

ya bu kadar olur pes diyorm gerçekten
aşkım aramamıştı bnde herzamn aradıgı ankesörlüden arıym dedm
aradm meşgl çıktı ... kpattm teli masanın üstüne koyuyodm tam bırakamadan telefn çaldı aşkım aradı çok mutluydu sesi ya bnde mutlu oldum doktora gitmiş bugn dioki aşkm sen buraya gelmiştin ya o gündn snra ilk dfa bi kadn yakın temasta bulundu kan aldı
dedm ordn mı geliyo bu mutluluk

perim hayırlı olsun çok güzel bi teklif bence askerin kızmaz sonuçta siz bunun için okudunuz anlayışla karşılayacaktır :97:

şafak hesabı yapılmış benimki hiç izin kullanmadı ve 3 gün yol izinleri var kızlar 16sında uçağa binip 2 saat sonra inicek Allah'tan bu uçağı icat etmişler yoksa 3 gün daha eklenicekti safağımıza

offf kızlar az önce aşkımla konuştum yaa aşkım ev adresi olarak annesinin adresini vermiş oysaki antalyaya yol izni 2 gündü ve ikemetgahıda antalya o anda boşluğuna gelmiş aydını yazmış eğer o adrese göre yol izni verirlerse 1 gün yol izin alırım diyo tutmadım ağların birikimi ağladım telefonda aşkımda kötü oldu söz vermiştin ağlamıcaktın diyee 158 gün bekledik 1 gün daha bekleriz diyo ama beynimi şafağımı ben hep 17 sine ayarladım bi anda bana 1 gün geç diyince kötü oldum neyse sağsalim gelsinde inşallah

Güzel yorumlarınızı okudum canlarım teşekkür ederim hepinize. Hayırlısı olur inşallah. Burdan hepberaber izleriz olursa.
Çok heyecanlıyım yaa sadece 11 kaldı atarsa
Cuma günü 10'dan geriye sayım başlıyorrr. İçim içime sığmıyor kızlar geceleri zerre uyuyamıyorum. Sabahı zor ediyorum. Hep kavuşma anımızı hayal ediyorum, tutmuyor uyku böyle olunca

artık bende kavuşmak istiom tak etti canıma yaaaaaa perim :84::84::84:

benim de 10 atarsa o zaman dün yanlış saymışım :78:

[video=youtube;27oCg0mHkaU]http://www.youtube.com/watch?v=27oCg0mHkaU[/video]

violem perim size gelsin bu şarkı

bi allahın kulu görmemiş beni o kadar sevincinize ortak olmaya gelmiştim gidiom bende hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…