- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.461
hımm ondan hatırlayamadım canımm olsun şu anda tüm 335. dönemler olarak aydan düşmüş bulunuyoruzzz bu bile 100 küsür günlerden sonra bi mucize
merakk etme canım benim hepimizin askerleri aynıayy varyaaa geldiklerinde askeriyenin önünden geçmezler ama şubat 1 de asker değiliz diye gidip imza atıcaklarmış
bilmiyorm çaglom ya hiç izin kullanmadı ki yol izni vermiyolar sanırım bizee :26: izin kullanmayanlar 16 17 çıkıyo biz nden 18 anlamadmaaa sizindemi 18 ocak???
niyeki???Bizimde son anda 18ocak yaptilar acayip sinirlendi yavrucum, komutaniyla tartismis gel otur sen yaz o kadaar iyi biliyorsan demis
canm öyle düşünme normalde nerde oturuyosnz ve askern nerde şuan ?? yol iznini fazla verebilirler sizee hesabn dogrudrdemeyin kızlar ya hiç izin kullanmayan 18inde cıkarsa biz napıcaz off safaklar artıyor sanki azalacagı yerde.7 gün izin kullandık 23ünde cıkar diye bekliyorduk komutan 24ü demiş ama sizin hesaba göre 25 oluyor:84::84:
cnm 2 gn yol izni verirler ona normalde 16snda çıkıcaktır o zamn 7 gn izin aldıysanz 23nde çıkar askerinaskerimin 1200 km yolu.yol izni olmalı 2 gün ama bakalım hayırlısı yaa hala söylemiyorlar terhis tarihini uyuz oldum
yaa dmek şubat 1 de gidip imza atıcaklarmış gidip o imzayı ben atmak istiyorum en büyüğünden
cnm 2 gn yol izni verirler ona normalde 16snda çıkıcaktır o zamn 7 gn izin aldıysanz 23nde çıkar askerin
bilmiyorm çaglom ya hiç izin kullanmadı ki yol izni vermiyolar sanırım bizee :26: izin kullanmayanlar 16 17 çıkıyo biz nden 18 anlamadm
evet kızlar terhis tarihinden 1 gün sonra bırakacaklarmış normalde 17 ocak tı 18 de bırakıyolar 17 ocak akşam 5 de bırakmıyolarmış akşam olduğu için ertesi sabah bırakacaklarmış tarih değişiyo o zmanda moraller bozuluyo işte bizimde tam tarih belli değil 28 ocak olarak biliyorum ama sanırım 29 sabahı çıkaraklar yapcak bişey yok komutanlar işte
canlarım size iyi sohbetler ben kacıyorum askerimi arıcam nöbette smdi sonra da bakımlarımı sporumu yapıp yatıcam.malasef her gün 7 de kalkıyorum cok yoruluyorum.herkese iyi akşamlar görüsürüz sonra
çağlom resim gzükmüyor cnm...
perim çok güzel bir teklif gelmiş bence değerlendir cnm...
anam puding mi o çağlom ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?