335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben yalnizligimla bogusuyorum kizlar benide affedin, alismaya calisiyorum yeniden..
askimda aramiyor bölük komutani ordaymis pfffffff bende oturmusum dergi okuyor, müzik dinliyor, birami iciyorum(2 saattir bi sise birayi bitiremedim) =)
uykum var yatamiyorummmmmmmmmm

Beni anlayışla karşılayınn final haftamda bile bırakamadım sizii. Ne kadar değerlisiniz görünn. 3 cümle okuyorum 5 cümle size yazıyorummmm

sentabikide dersine çalış canım başarılar yarın içinde cnm...

ben gider hepinize iyi geceler kızlar

iyi geceler violem mutlu rüyalar,askerini gör rüyanda canım...

çağlom bende müzik dinliyorum bir yandan günlük yazıyorum bir yandan siteye bakıyorum bir yandanda jelibon yiyorum

Nefret ediyorum bu halimden yaa, sabah 6ya kadar askimla konustum ve saat 9da yine uyandim yatamiyorum ben yaaaaaa
basim catliyoor agridann:96:

askeri kafayı yiyen varmı aranzıda acaba
yine ağlama krizine girdi benimki
iyice bunaldı
tahtaları eksik gelicek bu gidişle
ya şurda 20 küsür günü kaldı anlamıyorum ben bu çocuğu ya ooof of çıldırıcam
bıkttım teselli etmekten
işkencemi yapıyolar napıyolar anlamadımki
ay yeride rahat
kantinde elinin altında telefon var
komutanlarıda çok seviyor onu
ama hergün bunalımda hergün
bağırdım bende artık dayanamadım
napayım ya bende bıktım artık
sanki benim derdim yok hiç
ooooofffffffff

seninde dedigin gibi canim az kaldi, bu son günlerdede dayan, gelince cekersin kulagini=)

seninde dedigin gibi canim az kaldi, bu son günlerdede dayan, gelince cekersin kulagini=)

valla ben şimdiden başladım kulağını çekmeye
dünr kadar sesimi çıkartmıyordum ama günleriş az kaldı nasılsa diyorum tutamıyorum kendimi kızıyorum bazen..
sonrada çok üzülüyorum pişman oluyorum
of ikimizide gerdi bu askerlik
Allah uzun dönem yapanlara ve bekleyenlere sabır versin kızlar ya onlar nasıl dayanıyor valla çok zor

kesinlikle öyle canim yaa..
Allahim asker yolu bekleyen, askerde olan herkese yardimci olsun, gercekten cok zor..
Benim askim hic sikayet etmiyor, sadece düzensizlikten nefret ediyor kimse isini yapmiyor diye sinirleniyor.. Düsün 2gün önce sicak su kazani patliyacakti diyor gece karakol sallanmis deprem gibi, kazanci basinda durmadigi icin derecesi yükselmis.. Yani basit seyler degil bunlar iste..
Ama cok sükür yüzdük yüzdük kuyruguna geldik..

benimki de çok mutsuz aslında çok güçlüdür bu konularda ama tabii ona da hak veriyorum 3,5 aydır çarşı yüzü görmedi hapis gibi bi girdiler o giriş tv de izleyemiyo gece nöbet tuttukları için dünyadan bi haber.. saf gibiyim diyo sivil hayatı unuttum diyo kıyamam ya kuzuma neyse ki az kaldı biticek inşallah

ilk kavusan sen olacaksin aramizda sanirim violem

slmm kızlar nasılsınız kimsecikler yok çalom sadece ikimiz varız havada çok soğuk yağmur fena başladı herkes işinde gücünde akşama toplanırız artıkk

huu huuuuuu
yine mutluyum dün aşkımın sesi çok güzel geliyodu
wee geçmem zor die düşündügm bi dersn ikinci vizesini yüksek almışm kurtardm sayılır onuda ya içim içime sıgmıyo en son aşkıma söz vermiştm dha aglamıcm 20 gn kaldı die o gnden beri hiç aglamadm tuttm sözümü
ne aglıcam kalmş 12 gn yahu
hadi gel sevgilimmgel kurtar bebeginiii sıkıntılardan :123:

sizden nbr canlar

maşşalah cnmm bu neşe ne sevinçbana bile yansıttın yani Allah bozmasın evet 12 gününüz kaldı ne mutlu inşş bizde son 12 diyeceğiz ama maalesef son 21

maşşalah cnmm bu neşe ne sevinçbana bile yansıttın yani Allah bozmasın evet 12 gününüz kaldı ne mutlu inşş bizde son 12 diyeceğiz ama maalesef son 21
canm arada çok fena bunalıma giriyorm ama 20 gn kala söz verdm aşkıma dhada bozmadm sözümü sende yarın söz ver madem 21 kalmş
ya iki gündr mutluym blmiyorum bişey kalmamş gbi c.tesi çarşıya çkıcak kamerada görcm snra 10 gn kalck zatn
tek sorunum fazla heyecandan uyku tutmuyo
allah hpimize bol neşe bol enerji versin aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet cnmm gerçekten enerjini ben burdan alabiliyorum ne mutlu sana
acaba bende söz versemmi ama ben sulu gözüm yaa ya ağlarsam bide çünkü kamerada aşkımı görünce dayanamıyorum son 10 gün kala söz veriyim barii

bnde çok sulugözüm tmam garanti olsn 10 gün kala söz ver sen o zamn
Allah nesemizi bozmasin kizlar=)
amin çaglommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…