- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.561
ben de 1 gün olarak hesaplıyorum yol iznini geçenlerde komutanı öle demiş çünkü teskerende 1 gün yol iznin olur demiş
yok özom ders calisiyorum misir yersem konsantre olamam diye yapmadim
ama canim istedi simdi, yapsammi acaba:26:
yerimden kalkmaya üseniyorum yine
yapta yiyelim çağlom ya şöyle çıtır çıtır
ama cok israr ediyon yaaa
tamam mutfaktayim canim yapiyorum sonra sizlerle paylasiyorum
yaaa yapsanda resmini koyma canım çekecek
sende yap özom canin istiyorsa
yavrum eve almıyorum alırsam sen gibi çat pat patlatırımsonra iice kiloalırım ama yarın alayım olmazsa ya
ben coook seviyorum yaaa her aksam olmazsa olmazimdir yani, ama ben niye kilo almiyom:44:
alma zaten canım ya kilo vermek çok zor ne kadar yiyorsun ortalama canım mısır bende ol kadar yapayım kilo almayayım:86:
bir avuc misir yapiyorum her aksam walla ve kilo felan almiyorum sende yap benim gibi almassinben anlamiyorum zaten herkes kilo vermek zor diyor ben hemen veriyorum alsamda kalmiyor hic cok üzülüyorum ya üstüme göre pantolon bulmak zor oluyor her seferinde
kaldıramama bakıp hasret gderiyorm335 kaldır şu resmi
mercmekli köfteaboo ben hamile olabilirmiyim yaaa
cikolata dedin benimde canim misirin yaninda dondurma istedi varmi böyle bir igrenclik
gecenlerdede her gece cigköfte diye agliyordum ve sonunda cikolatali pasta yiyordum
aman allahimm bana noluyor
sen iki elinle koyarsan kilo alırsn tbinasıl bir avuç iki elinle bir elinle mi:26:
sen iki elinle koyarsan kilo alırsn tbi
nasıl bir avuç iki elinle bir elinle mi:26:
yok özom ne yaptin ne iki eli
bir elimden bahsediyorum ve oda tam dolu degil yani..
tek elinle avuc yaptiginda basparmaginin hizasindan tasmiyacak sekilde yani
ne güzel anlatiyorum degilmi
aboo ben hamile olabilirmiyim yaaa
cikolata dedin benimde canim misirin yaninda dondurma istedi varmi böyle bir igrenclik
gecenlerdede her gece cigköfte diye agliyordum ve sonunda cikolatali pasta yiyordum
aman allahimm bana noluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?