335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

alma zaten canım ya kilo vermek çok zor ne kadar yiyorsun ortalama canım mısır bende ol kadar yapayım kilo almayayım:86:

bir avuc misir yapiyorum her aksam walla ve kilo felan almiyorum sende yap benim gibi almassinben anlamiyorum zaten herkes kilo vermek zor diyor ben hemen veriyorum alsamda kalmiyor hic cok üzülüyorum ya üstüme göre pantolon bulmak zor oluyor her seferinde

biri mısırmı dediiiiii
oyy canım çekti ama cnm dha çok çikolata çekti offff bu saatte kimçıkıp alcak şmdiiiiiiiii

aboo ben hamile olabilirmiyim yaaa
cikolata dedin benimde canim misirin yaninda dondurma istedi varmi böyle bir igrenclik
gecenlerdede her gece cigköfte diye agliyordum ve sonunda cikolatali pasta yiyordum
aman allahimm bana noluyor

nasıl bir avuç iki elinle bir elinle mi:26:

335 kaldır şu resmi
kaldıramama bakıp hasret gderiyorm
cikolata dedin benimde canim misirin yaninda dondurma istedi varmi böyle bir igrenclik
gecenlerdede her gece cigköfte diye agliyordum ve sonunda cikolatali pasta yiyordum
mercmekli köfte
çigköfte
çikolata topları
burger king
aşure
aaaaaaa hpsini istiyormmmmmm fondüüü
ama şuan aklımdan çorba yapmak geçiyo bu ne tezatlık :26:

cnmmm olabilirmi hamilelik falan hadii bakalımm Allah gönlüne göre versin canın ne istiyosa ye bari ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…