- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.601
gevezee hoşgeldin nerelerdesin
Merhaba herbikesciklereEpeydir giremedimm yarın teslim etmem gereken proje vardı ama ben gece gündüz çalıştım bugün teslim ettimm:86:Artık geleblirim rahatladım baya tabii bu arada şafaklarda attı baya çok az kaldı çok şükürrr çok mutluyummm bu ara ağzım kulaklarımda dolaşıyorum ortalarda :81:Son günlerde nasol olurum hiç bilmiyorumm:86:
Özom geldim geldimmm naptın kilo verebildin mi ben 2 kilo verdimm ve daha 11 gün var 3 kilo daha vermem lazımm:95:
selam canlar regl olcam kesin ya bu gece yada yarın her yerim şişti sabahtan beri milka çikolata yiyorum...bugün aşkımla konuşamadım çok özledim....
gece 12 'den sonra bizim 1.yıldönümümüz....
yavrum ya gecen hafta askerimin yanına gittmiştim ya bozdum bir haftadır yapıyorum zanki vermek yerine aldım ya nasıl veridn tatlım:26: tebrik ederim seni
Sayende canımmPlates yapıyorummm hiç bırakmadımm başladıımızdan beri top bile aldımm
Canımm nice mutlu yıllara enişteyle bundan sonra heppp beraber kutlarsınız inşşş enişteyle
gevezem ya aşkımın bu hafta çarşısı vardı şubata kadar çarşıları kitlemiş komutan yeni gelenlerin yüzünden offfffff senin öyle bir sorun var mı:26:
valla mı platesre devammı ben üşendgeçim ya ebru şallı mı yapıyorsun tatlım:26:
Off sorma canımm bizim çarşı ikide bir kitleniyordu zaten komutan sağolsun:88:Geçen hafta denetleme vardı koşturdu durdu bu hafta çıkıcak inşş çarşıya komutan bişi yapmazsaAma gerçekten bekleyip bekleyip çarşıyı kitlendiğini duyunca cinlerin tepene çıkıyorr Ama çok az kaldı özomm bundan sonra bulsunda kitlesinler çarşımızı
Evt canım ebruyla yapıyorum onu öyle gördükçe daha yapası gelio insanın
evet canım ben iki hafta daha daynacağım yapacak birşey yok 337 lerin yüzünden ceza aşlmışlar ayrıca bir asker firar etmiş orda baya gerginmiş ortam
canım yiyecek olarak dikkat etiğin şeyler neler
benim aşkitomunda gelene kadar çarşısı yok zaten 2 haftada 1 di bizimki hangi arada uçak biletini alcak çok merak ediyorum...:44:
Bi kişi bişi yapıoo hopp hepsinin çarşısını kitliyorlar tam çıkacağı an kitlediği oldu çarşıyı bizim canım askeriye işte mantık arama
Valla canım bu son 1 haftadır koşturmaktan yemeyi unuttuğum çok oldu bi de pek iştahım da yok bu ara biliyorum çok yanlış ama sadece bir iki lokma bişiyle gün geçirdiğim oldu
canım belki kas kaybetmişsindir çok yanlış metabolizman yavaşlar ve versdikten sonra geri alırsın su kaybını yemeği aşırı kısma bende hareket yok canım öğleye kadar işe gidiyorum sonra gelip yatıyorum sen iisin o yönden hareketli bir yaşantın var
Şafaklar attıı
Şafağımız NE ATLET NE DON SADECE ON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?