335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aferin çalışkan kız canım ya yalnız bırakma artık bizi buralar ıssız bu ara şafaklar azalmışken keyfimiz yerinde olsıun demi:86:

selam canlar regl olcam kesin ya bu gece yada yarın her yerim şişti sabahtan beri milka çikolata yiyorum...bugün aşkımla konuşamadım çok özledim....

gece 12 'den sonra bizim 1.yıldönümümüz....

Canımm nice mutlu yıllara enişteyle bundan sonra heppp beraber kutlarsınız inşşş enişteyle

gevezem ya aşkımın bu hafta çarşısı vardı şubata kadar çarşıları kitlemiş komutan yeni gelenlerin yüzünden offfffff senin öyle bir sorun var mı:26:

Canımm nice mutlu yıllara enişteyle bundan sonra heppp beraber kutlarsınız inşşş enişteyle

teşekkür ederim canım çok saol hep beraber olsun inşallah...

kızlar bende söz topiğne bakıyordum söz yastığı,tepsisi modellerine falan beğenmedim kendi tasarımımı konuşturucam sanırım

Son düzenleme:
gevezem ya aşkımın bu hafta çarşısı vardı şubata kadar çarşıları kitlemiş komutan yeni gelenlerin yüzünden offfffff senin öyle bir sorun var mı:26:

Off sorma canımm bizim çarşı ikide bir kitleniyordu zaten komutan sağolsun:88:Geçen hafta denetleme vardı koşturdu durdu bu hafta çıkıcak inşş çarşıya komutan bişi yapmazsaAma gerçekten bekleyip bekleyip çarşıyı kitlendiğini duyunca cinlerin tepene çıkıyorrAma çok az kaldı özomm bundan sonra bulsunda kitlesinler çarşımızı

evet canım ben iki hafta daha daynacağım yapacak birşey yok 337 lerin yüzünden ceza aşlmışlar ayrıca bir asker firar etmiş orda baya gerginmiş ortam

evet canım ben iki hafta daha daynacağım yapacak birşey yok 337 lerin yüzünden ceza aşlmışlar ayrıca bir asker firar etmiş orda baya gerginmiş ortam

Bi kişi bişi yapıoo hopp hepsinin çarşısını kitliyorlar tam çıkacağı an kitlediği oldu çarşıyı bizim canım askeriye işte mantık arama

canım yiyecek olarak dikkat etiğin şeyler neler

Valla canım bu son 1 haftadır koşturmaktan yemeyi unuttuğum çok oldu bi de pek iştahım da yok bu ara biliyorum çok yanlış ama sadece bir iki lokma bişiyle gün geçirdiğim oldu

canım belki kas kaybetmişsindir çok yanlış metabolizman yavaşlar ve versdikten sonra geri alırsın su kaybını yemeği aşırı kısma bende hareket yok canım öğleye kadar işe gidiyorum sonra gelip yatıyorum sen iisin o yönden hareketli bir yaşantın var

Canım aslında benim yerimde başka biri olsa 4-5 kilo rahat verirdi ben sadece 2 kilo verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…