335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim de bugün canım deli dehşeh çiğköfte çekti gittim aldım yedim rahatladım ohh :76:

oyy violem ben 3haftadir ölüyorum cigköfte diye ama iste babamlarin orda yok öyle cigköfteci felan..bu haftasonu yemeye gidecem bende acayip özledim yaaa haa bide kumpir yiyecem onuda cok özledimmm

afiyet olsun tatlım nasılsın bugün
sağol canım iyiyim bugün ama az vaktim kaldı ya sanki hiç bişey yetişmicek gibime gelmeye başladı hazırlıklar tam değil :26:sen nasılsın özom
oyy violem ben 3irhaftad ölüyorum cigköfte diye ama iste babamlarin orda yok öyle cigköfteci felan..bu haftasonu yemeye gidecem bende acayip özledim yaaa haa bide kumpir yiyecem onuda cok özledimmm
hehe biz de kumpir delisiyiz 15günde bir mutlaka yiyoruz annemle çok severiz

kızlaaar bugün fikrim geldi kocişe hem hediye olucak hem de bizim için güzel bi eşya şarap bardağı aldım sadelerinden ve vitray boyayla boyucam üstünü renklendiricem kalpli malpli çok güsel olucak haftasonu yapıcam gösteririm size de

böyle bişiler yapıcam işte kafama göre nasıl sizce?

Son düzenleme:

çok güzelmiş cnm evet violem senin zamanın baya azaldı ne güzel uçuyorsundur sen sevinçten ben iiyim canım sıradan günler geçiriyorum işte

evet canım uçuçyorum ama kociş aramadı 2 gündür merak ediyorum annesini de aramamış arayamadı heralde gececi olunca uyanamıyo kuzum ya allak bullak oluyo bünyeleri neyse bu geceden sonra gündüzcü olucak o zaman konuşuruz bol bol

arar canım dediğin gibidir zaten çok az kaldı ya :86:

selam canlar regl olcam kesin ya bu gece yada yarın her yerim şişti sabahtan beri milka çikolata yiyorum...bugün aşkımla konuşamadım çok özledim....

gece 12 'den sonra bizim 1.yıldönümümüz....

Son düzenleme:
selam canlar regl olcam kesin ya bu gece yada yarın her yerim şişti sabahtan beri milka çikolata yiyorum...bugün aşkımla konuşamadım çok özledim....

canım benim inşallah bu dönemi kolayca atlatırsın asşkınla sağlık ve mutluluk dolu nice yıllara tatlım

tutim inşallah nice nice yıllar görürsünüz birlikte aşkla,sevgiyle,mutlulukla..

canım benim inşallah bu dönemi kolayca atlatırsın asşkınla sağlık ve mutluluk dolu nice yıllara tatlım

tutim inşallah nice nice yıllar görürsünüz birlikte aşkla,sevgiyle,mutlulukla..

canlarım ikinizede çok teşekkür ederim...dilerimki hepimiz çok mutlu oluruz aşklarımızla ilk ve son ayrılığımız olur inşallah hepimiz mutluluğu hakediyoruz...tekrar teşekkür ederim

Merhaba herbikesciklereEpeydir giremedimm yarın teslim etmem gereken proje vardı ama ben gece gündüz çalıştım bugün teslim ettimm:86:Artık geleblirim rahatladım baya tabii bu arada şafaklarda attı baya çok az kaldı çok şükürrr çok mutluyummm bu ara ağzım kulaklarımda dolaşıyorum ortalarda :81:Son günlerde nasol olurum hiç bilmiyorumm:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…