335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özom aslında benimki çarşıya çıkmasın daha iyi karda kışta buz gibi havada üşüsün istemiyorum 2 hafta daha sıkacağım dişimi onun hasta olmasına dayanamıyorum ama aşkım maaşallah askere gittiğinden bu yana kastamonudayken (acemideyken)hasta oldu bir daha maaşalah subhanallah grip falan olmadı birde akdeniz iklimi çocuğu yani bünyesi sıcağa alışık şaşırıyorum bazen birde balık etli olduğu için sportik sıpa komutanı falan bu vücudu nasıl yaptın oğlum diyormuş oda çalışarak komutanım birde düzenli saunaya borçluyum demiş deli ederdi beni askere gitmeden önce haftada 3 gün bilemedin iş çıkışı her gün saunaya giderdi ordan çıkar bodye çok hareketli sıpam askeriyede boş durunca napıyorsun dedim silahımı temizliyorum aşkım dedi silahımı devredeceğim asker çok şanslı dedi neden dedim pırlanta gibi parlıyor silahta ondan dedi...dedim fazla oynama şununla dedim tamam aşkım dedi...hiç sevmem silahı...çokta korkarım....o yüzden çarşısı olmasada olur ama sanırım bu hafta belki komutanı bilet alsınlar diye çıkarır...

acaba şafak 10 diyebilcekmiyim şaka maka ne çabuk geçiyor zaman...
bu arada ben eğer okeylenirse ailemle tatile gidicem bir kaç günlüğüne aşkımın gelmesine 2-3 gün kala döneceğim...

evet canım haklısın üşütüp hasta olmasınlarda ama nöbet tutuyor soğukta sonuçyta benimki neyse unuttuk çarşı olayını ne kaldı şuracıkta demi ayyy silahlardan bende korkuyorum allah sağ salim kavuştursun aşklarımızı bize

aynen cnm benimkide nöbet tutuyor ama çok soğuk diye 2 saat olan nöbeti 1 e indirmişler çok şükür..diyorki aşkım soğuktan sıcağa geçmekten ellerim yara oldu çatladı hep dedim kıyamam senin o ellerine gel hele iyileştiricem dedim nasıl mutlu oldu öp aşkım yeter dedi çok özledim anlattıkça özlemim artıyor...

acaba şafak 10 diyebilcekmiyim şaka maka ne çabuk geçiyor zaman...
bu arada ben eğer okeylenirse ailemle tatile gidicem bir kaç günlüğüne aşkımın gelmesine 2-3 gün kala döneceğim...

Canım senin şafağa ne oldu bizle beraber değil miydin senGörürsün tutim hele tatile gidersen zaman çok hızlı akar bide bakmışsın şafak doğan güneş olmuşşş

tutim üzülmek yok ama çok ayıp balk 149 gün geçtiiii

özom evet 16 bursa dediğimi hatırlıyorum şafak sayarken facebook ta hatta hala duruyor şafak 16 ve meşhur olduğu şeyleri yazdım millet soruyor neden şafağıyazmıyorsun diye şafağım tepti ya artık yarın 12 den sonra 15 den devam ederim

ebettt kestane şekerin varsa gelirim özom sana olmadı çay demle içeriz karşılıklı haçen bu hatunları çekiştiririzgevezem byur sende gel

Son düzenleme:
alırım senin için arkadaşım gel perişkoyu,violeyi,kuşkayı,335i burda olmayan ıuykucu kızları çekiştiririz

Canım senin şafağa ne oldu bizle beraber değil miydin senGörürsün tutim hele tatile gidersen zaman çok hızlı akar bide bakmışsın şafak doğan güneş olmuşşş

yok gevezem 6 gün izin kullandı benim sıpam ben yanlış saymışım şafağı geri tepti şafağım haklısın tatilde hemen geçer zaman minibookumu da alıcam sizden kopmam inşallah internet vardır gideceğim yerde...

tutim üzülmek yok ama çok ayıp balk 149 gün geçtiiii

haklısın walla allahım affet 149 gün bitti 16 da biter işallah...

ben ne bulursam yerim tatlıdan kebaba bile geçer kebabın arkasından dondurma bile yerim karnım 2 aylık gibi oldu regl olucam göğüslerimin üstüne yatamıyorum feci acıyor bu gece olmadı yarın sabah kesin olurum adet olsamda bitsem saçlarımı boyatıcam yavaştan başlasın hazırlıklar

Evet başlasın artık hazırlıklarr bende haftaya saçımı boyatıcam hafta başından itibaren artıkın alışverişşş bşlasınn kaç aydır kuaför yüzü görmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…