- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.781
iste bu yüzden kiziyorum kendime, yapamadigim icin..
onu üzmemek icin... sürekli zaten elin oglunu babanami degisiyorsun diyor üzmemek icin.. onlarin hassasiyetine bu kadar önem verdigim icin.. ama benim ne hissettigim kimsenin umrunda olmadigi icin..
bence sorunun cevabini en iyi verebilecek olan kisiler orada askerlik yapanlar olacaktir..
sevdigin gidince kesin ögrenir bunu, merak etme elbet vardir bir yolu..
biz almayadan bile bedavaya konusuyoruz türkiyeye kibristami olmiyacak..
hem ankesörlü telefonlardan yurtdisida olsa sabit hatti arayinca 50köntörler 45dakika konusabiliyorsun neredeyse, askim acemideyken öyle yapiyorduk hep..
yaa 2 3 gün arayamam belki falan dedi strese soktu beni yasiz ne kadar şanslısınz keşke bizimde o kadarcık gün kalmış olsa
yaa 2 3 gün arayamam belki falan dedi strese soktu beni yasiz ne kadar şanslısınz keşke bizimde o kadarcık gün kalmış olsa
ee klasik laflar yaniicnmm valla kesşke bi kereliğine yapsaydın yada babana hadi dışarı çıkalım beraber bu gün halledelim deseydin teşvik etseydin en azından neyse olan olmuş sen başka çareler düşün bakalım inşş bulursun da aşkınla geçirirsin
Çağlom hocanla tekrardan konuş durumu izah et, onların opsiyonları vardır bikaç kişilik daha onun elindedir, yardımcı olur mutlaka..
Diğer duruma da üzüldüm ama bana hep gidecekmişsin bi aksilik çıkmayacakmış gibi geliyor. Bence bütün uçuşlara yedek rezervasyonu yaptır illaki şimdiden rezervasyon yaptıran bikaç kişi iptal eder onca uçuştan yerine yedekte hemen seni alırlar, şansını dene canım, ben ümitliyimm... Yeni yaşınla sevdiğinle girersin inşallah bitanemm.......
Nice'cm türk telekom olmasa da muhakkak oraya uygun başka bi kart vardır canım.. Üzme canınıı...
bilmiyorum gercekten, sadece bir telefonla halledebilecegi isi erteledi.. ben internet üzeri aliyordum güven olmuyor dedi izin vermedi.. canim cok skiliyor..
ya perim düsün 6bucuk ay görüsmemis olacagiz 23subata kadar, simdiden yerimde duramiyorum birgün gec cikacak diye deli oluyorum.. Daha dün plan yaptik 26subatta iskenderunda olacagiz 1martta dogumgünümü kutlayip 2martta suriyeye gidecegiz dedik.. ama icim daraliyor planlarimiz suya düserse diye düsündükce.. Insallah dedigin gibi olur perimm, okulum bittikten sonra degil 10gün 10dakika bile burda durabilecegime inanmiyorum cünkü..
selammmmmama hiç iyi haberler okumadım...
perim çok geçmiş olsun canım hay allah gider ayak hasta oldu çocuk yazık ya 11 saat yuh benimkilere bile1 saate indirmişler nöbeti hava soğuk diye yazık günah yaaa...
çağlom bencede üzülme cnm illaki yer bulursun uçakta şimdiden canını sıkma buna...
benim aşkım bugün çarşıya çıktı komutanı artık cep telini kullanabilirsin demişuçak biletini ayırttı 24 ocak inşallah aşkım yanıma gelicek...
selammmmmama hiç iyi haberler okumadım...
perim çok geçmiş olsun canım hay allah gider ayak hasta oldu çocuk yazık ya 11 saat yuh benimkilere bile1 saate indirmişler nöbeti hava soğuk diye yazık günah yaaa...
çağlom bencede üzülme cnm illaki yer bulursun uçakta şimdiden canını sıkma buna...
benim aşkım bugün çarşıya çıktı komutanı artık cep telini kullanabilirsin demişuçak biletini ayırttı 24 ocak inşallah aşkım yanıma gelicek...
Günaydın canlar. Ben çok sinirliyim aşkım 11 saat nöbetin ardından kaçınılmaz son, grip oldu. Askerliği bitiyor diye bi insan evladına 11 saat nöbet tutturmak nası bi acımasızlıktır sorarım size? Delirmek üzereyim, evet 9 gün kaldı ama 9 gün kaldı diye o insanı insanlığından canından bezdirmek mi gerek? Bugünki telefon konuşmamız iç titreten türdendi. Ben uyuyordum aradığında açtım geldin mi aşkımm diye bağırdım. Sesi titredi kurban olduğumun gelmedim aşkım malesef daha gelemedim dedi, çok üşüyorum dedi. Ben de koptum zaten orda, sesinden belli ne kadar ağır grip olduğu... Yetmedi mi çektirdiğin askerlikkk bit artık :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?