335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ee klasik laflar yanii cnmm valla kesşke bi kereliğine yapsaydın yada babana hadi dışarı çıkalım beraber bu gün halledelim deseydin teşvik etseydin en azından neyse olan olmuş sen başka çareler düşün bakalım inşş bulursun da aşkınla geçirirsin

yaa 2 3 gün arayamam belki falan dedi strese soktu beni ya siz ne kadar şanslısınz keşke bizimde o kadarcık gün kalmış olsa

Çağlom hocanla tekrardan konuş durumu izah et, onların opsiyonları vardır bikaç kişilik daha onun elindedir, yardımcı olur mutlaka..
Diğer duruma da üzüldüm ama bana hep gidecekmişsin bi aksilik çıkmayacakmış gibi geliyor. Bence bütün uçuşlara yedek rezervasyonu yaptır illaki şimdiden rezervasyon yaptıran bikaç kişi iptal eder onca uçuştan yerine yedekte hemen seni alırlar, şansını dene canım, ben ümitliyimm... Yeni yaşınla sevdiğinle girersin inşallah bitanemm.......
Nice'cm türk telekom olmasa da muhakkak oraya uygun başka bi kart vardır canım.. Üzme canınıı...

yaa 2 3 gün arayamam belki falan dedi strese soktu beni ya siz ne kadar şanslısınz keşke bizimde o kadarcık gün kalmış olsa

cnmm bizde o yollardan geçtik biliyosun bu günlere geldiğimize hepimiz şükrediyoruz sende sevdiğinde dayancaksınız ve sen bol bol dua etceksin hem askerine hemde kendine yüreğin daralıp kalbin sıkıştığı zman güzel taraflarını düşün çok şükür ki kısa dönem falan de ya 15 ay olsaydı de bunlar seni de onu da teselli edecek şeyler merak etme 110 gün saonra sen de şafak 10 dersin inşş:81:

bilmiyorum gercekten, sadece bir telefonla halledebilecegi isi erteledi.. ben internet üzeri aliyordum güven olmuyor dedi izin vermedi.. canim cok skiliyor..

ya perim düsün 6bucuk ay görüsmemis olacagiz 23subata kadar, simdiden yerimde duramiyorum birgün gec cikacak diye deli oluyorum.. Daha dün plan yaptik 26subatta iskenderunda olacagiz 1martta dogumgünümü kutlayip 2martta suriyeye gidecegiz dedik.. ama icim daraliyor planlarimiz suya düserse diye düsündükce.. Insallah dedigin gibi olur perimm, okulum bittikten sonra degil 10gün 10dakika bile burda durabilecegime inanmiyorum cünkü..

Çok haklısın Çağlom, hiçbirimizin tahammülü kalmadı artık... İnşallah ilet bulup bian önce kavuşursun canım... Planların suya düşmicek bence, içini ferah tut kendini üzme canım.. Acısını çıkarıcaz bu günlerin..

Bugün herkes dışarda sanırımmm... Bende aşkım gittiğinden beri ilk kez çıkıp bikaç bişi alıcaktım kendime ama sesini öyle duyunca vazgeçtim herşeyden..

selammmmm ama hiç iyi haberler okumadım...
perim çok geçmiş olsun canım hay allah gider ayak hasta oldu çocuk yazık ya 11 saat yuh benimkilere bile1 saate indirmişler nöbeti hava soğuk diye yazık günah yaaa...

çağlom bencede üzülme cnm illaki yer bulursun uçakta şimdiden canını sıkma buna...

benim aşkım bugün çarşıya çıktı komutanı artık cep telini kullanabilirsin demiş uçak biletini ayırttı 24 ocak inşallah aşkım yanıma gelicek...

ay çaglom çok üzüldmmm
cnm ya elbet iptal eden o olur o vakite kadar sen ynede arayıp knuşsan oraları yedege yazdırsalar adını :26: yda türkiyede başka bi yere alsan biletini ordan aktarmalı gitsen :26: suriye demişsn cnm bide orda napıcaksnz hiç olmadı oraya gitsen blmiyorm ya adını yedege yazdır cnm elbet açılır bi kişilik yer olmadı türkiyede bşka biyere gdersn ordn alır aşkn sni

Çok sevindim Tutim eniştem adına.. Benim aşkım aylardır en az 4 saat tuttu hergün, şu son bir haftadırda 11 saat tutuyor, şaka gibi. Birliğin içinde değil dışarda tutuyor bide.. Etrafıda açık, üzerinde çelik yelek felan var toplamda 5 kiloda üstünde taşıyor toplamda. Emdiği sütü burnundan getirdiler yemin ediyorum. Yazık günah hiçmi vicdan olmaz hiçmi!!!!! Benim sevgilim çok güçlü Allahtan ama buna ne güç dayanır ne bünye! Tek istediğim şu 9 gün bian önce geçsin ve bu işkence bitsin artık... Çok sinirliyim çokkk üzgünümmmmmmm............
Ne güzel Tutim artık cep telefonundan bol bol konuşur, msglaşırsınızz

perim yaaa çok üzülüyorum sen böyle anlattıkça valla iyileşsinde bir an önce enişte yeterki yazık günah vallahi 11 saat az değilki ya askerlikte mantık aramayın derler gerçektende öyle ama bunun mantıkla alakası yok yani neyseki az kaldı cnm çok şükür sıkma canını canım benim...

tutimsenin adına çok sevindim biletini almış yaa tamam artık kesin gözüyle bakım inanabilirsin bide tel izin vermeleri çok ii olmuş benm aşkım 2 ayı geçkin tel ierde çok çok güzel oluyo herşeyini bildiriyo falan aklın kalmıyo en azından

çok geçmiş olsun perim son günlerde hemen hemen herkes keyfine bakarken erkek arkadaşının başına gelen adaletsizce olmuş
aslında senin erkek arkadaşının yaptığı askerliği gerek doğuda olması gerekse ( bahsettiğin koşullar gereği) hep eski erkek arkadaşımın yapmasını istemiştim. onun aklının başına gelmesine, ordaki yaşamı görmeye, zorluklar yaşayıp değer bilmeye ihtiyacı vardı ama olmadı.(her askerin kendine göre zorluğu var demeyin lütfen, öyle diil çünkü :)
umarım hayat onu başka bi noktada olgunlaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…