335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızım neredeye bakıyorum arada ne karışık bir dizi bu yahu hiç bişey anlamadım arada kız çıkıyor sokaklarda yerden yere atıyor kendini saçları besleme gibi olmuş kısacık hiç bişey anlamadım bu diziden içim daraldı izlerken...

violem ben görümcelerimin 2 sinide çok seviyorum maaşallah çok önemsiyorlar beni ailecek hastayım diye geçmiş olsun falan dediler dünya tatlısı insanlar her ikiside maaşallah hatta kayınvalidemde öyle çok seviyorum gelinim yabancılara benziyor diyormuş hep kardeşlerine yani benimkinin teyzelerine...

gevezem hoşgeldin...

perimmmm bu solaryumun dk sı hala 1 tl mi ? ben 15 dk dan başlıyım diyorum fazla kalamıyorum makinanın içinde sıkılıyorum

Çokk çokk iyiyimm mutluyumm heyecanlıyımm canımm Sen nasılsın heyecan var mı :86:

ne güzel bugün herkesler mutlu
çoook heyecanlıyım gevezem bayılmasam bari o gün heyecandan kalbim küt küt atıyo liste çıkardım yapılacaklar listesi bi sürü şey var nasıl yetişicek bilmiyorum bakalım :97:

Ne güzel Tuticim inşş hep böyle devam eder bende kayınvalidemi çokk seviyorumm sağolsun çocuklarından ayırmıyor el üstünde tutuyorr

Bende alışverişi,kuaförü sonlara bırakıyorum ki zaman geçsinnn

gevezem hoşgeldin...

perimmmm bu solaryumun dk sı hala 1 tl mi ? ben 15 dk dan başlıyım diyorum fazla kalamıyorum makinanın içinde sıkılıyorum

İlk başlarken 15 dakika çok gelmiyor mu Tutim? Ben 5 dakikadan başlıyorum öyle önermişlerdi ama makineden makineye değişiyor. Ben üye olmuştum canım zamanında, 50liraya 30 dakika felan veriyorlardı. Makine süper ama 5 dakika girsene çok hoş bi renkle çıkıyorsun

çağlo nerede :26:

iste geldim burdayimmm
yoldaydim özomm

patlamis misir diyince akliniza ben gelmeliyim, benim en büyük beslenme aliskanligim

ben cözdüm olayi tutim
toprak o kizi seviyordu, kizda diger kuzenini seviyordu, toprak ogün o cocuga hap verdi ve kizida kacirdi kiz arada bir ortaya cikiyor diyon ya, annesi rüya görüyor
acayip güzel tahminlerde bulunurum.. polis topragin ifadesini almadan cocuk icerde sandalyeye tekme atti bende burdan dedimki heyytt ne saniyon sen kendini o vurdugun sey devletin mali ve polis iceri girip topraga bunu söyleyince ailecek koptuk yani

5 dakikami???
burda en az 15dakikadan basliyor ondan az giremiyorsun bile
bende haftaya baslamayi düsünüyorum solariuma, bugün saclarima kat verdirdim ilk adim bu oldu, uzunlugu ayni ama katlari taze

Benim safak daha yeni 10 oldu yau

ya kizlar bu arada benim bugün basima cok talihsiz bir olay geldi..
Sinavlarima kayit yaptirmam gerekiyordu, saat 10da acildi internet kayidi saat 12de kayit yaptirmak icin girdim ve secmeli derslerimden birtanesinden sinavima kayit yapamadim cünkü yer kalmamisti..
Diger derslerin ne olduklarini bile bilmiyorum, hic girmedim..
Careyi ögretmenime mail yazmakta buldum, oda haftaya senin icin birseyler yapmaya calisacam yazmis cok korkuyorum yaa:18:
Bide en sevdigim ve basarili oldugum dersim bu, sinavini bile heyecanla bekliyordum off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…