- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.741
Merhaba kızlarr
tutim aman da aman görümceni sevsinler senin Allah muhabbetinizi arttırsın canım
hoşgeldin canımnasılsın bugün?
Çokk çokk iyiyimm mutluyumm heyecanlıyımm canımmSen nasılsın heyecan var mı :86:
violem ben görümcelerimin 2 sinide çok seviyorum maaşallah çok önemsiyorlar beni ailecek hastayım diye geçmiş olsun falan dediler dünya tatlısı insanlar her ikiside maaşallah hatta kayınvalidemde öyle çok seviyorum gelinim yabancılara benziyor diyormuş hep kardeşlerine yani benimkinin teyzelerine...
ne güzel bugün herkesler mutlu
çoook heyecanlıyım gevezem bayılmasam bari o gün heyecandan kalbim küt küt atıyo liste çıkardım yapılacaklar listesi bi sürü şey var nasıl yetişicek bilmiyorum bakalım :97:
gevezem hoşgeldin...
perimmmm bu solaryumun dk sı hala 1 tl mi ? ben 15 dk dan başlıyım diyorum fazla kalamıyorum makinanın içinde sıkılıyorum
özom benim şafak 12 den sonra 15 mi olucak ???:44:
çağlo nerede :26:
Hoşgeldin kuşşş. Ay bu ne herkes mısır yiyor bugünnnn. Yesene canım ufacıksın zaten ne gerek var ölçüğ biçmenebende yarın alışverişe gidicemmmmm aşkım içinnnn artıkkkkkkkk o gittiğinden beri ilk kez çıkıcammm gene onun içinnn solaryuma da başlıyorum kapkara olup gelcemmm
kızım neredeye bakıyorum arada ne karışık bir dizi bu yahu hiç bişey anlamadım arada kız çıkıyor sokaklarda yerden yere atıyor kendini saçları besleme gibi olmuş kısacık hiç bişey anlamadım bu diziden içim daraldı izlerken...
İlk başlarken 15 dakika çok gelmiyor mu Tutim? Ben 5 dakikadan başlıyorum öyle önermişlerdi ama makineden makineye değişiyor. Ben üye olmuştum canım zamanında, 50liraya 30 dakika felan veriyorlardı. Makine süper ama 5 dakika girsene çok hoş bi renkle çıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?