335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Günaydın canlar. Ben çok sinirliyim aşkım 11 saat nöbetin ardından kaçınılmaz son, grip oldu. Askerliği bitiyor diye bi insan evladına 11 saat nöbet tutturmak nası bi acımasızlıktır sorarım size? Delirmek üzereyim, evet 9 gün kaldı ama 9 gün kaldı diye o insanı insanlığından canından bezdirmek mi gerek? Bugünki telefon konuşmamız iç titreten türdendi. Ben uyuyordum aradığında açtım geldin mi aşkımm diye bağırdım. Sesi titredi kurban olduğumun gelmedim aşkım malesef daha gelemedim dedi, çok üşüyorum dedi. Ben de koptum zaten orda, sesinden belli ne kadar ağır grip olduğu... Yetmedi mi çektirdiğin askerlikkk bit artık :84:

yetti perim yetti.. ama sabirrrrrrrrrr.. az daha lütfen... birbirimize güc vermeye devam etmeliyiz yoksa eminim tam kopma noktasindayiz... cok gecmis olsun sevdigine insallah hemen kavusur sagligina yeniden, az daha dayanmamiz gerekiyor, bu sondu bir daha böyle bir ayrilik giremiyecek aramiza insallah hicbirimizinnn..

Yetti ki ne yetti Çağlommm.. Canım burnumdan geldi bu kadar olmaz yaa.. Bütün arkadaşları her hafta çarşıda, sürekli yatıyoruz diyorlar bizim talihimize bak... Neyse şimdi aradı istirahat vermişler 2 gün çok şükür.
Bu arada Çağlom sınavına girersin, o dersi almıyor musun sen sınav için nasıl yer kalmıyor anlamadım? :26:

bnmkide 2 haftadır grippppp :84: canm hem soguktandır hemde salgın varmış 11 saat nbet nedir ya yuhh bizm topikte o kadr rhat askerlik yapan yok ama bn çok duydm bi arkdşmn sevgilisi gtti 337.dnem adamlar futbol oynuyomş ya bizmkiler gtti gdeli bi kere oynadıklarını duymadm bn neyseki 2 gn istiraht wermişler gelmeden düzelir

çaglom sınav kaydı nedir ya dersi alıyosn sınavada gırceksn zatn :26::26: çok tuhaf gerçektn inş. halledilir :96: ama o ders kayıt işide çok fena bizm 9 da açılmıştı tam 9da girdm ynede istedigm hocaları seçememştm

yuh yaa bu ne acımasızlıktır sonra diyolar askerlik yapmak istemiyolar yok gün sayıyolar vatan korumuyolar bunlar adamda vatan sevgisimi bırakıyolar cnmm benm askerimde ölee yaa gece nöbetlerini hep ona veriyolarmış başım çatlıyo uykusuzluktan diyo aynen benmkide vücudu daha fazla dayanamadı cnmm benm grip oldu yatıyoo hemen askerin revire gitsin 2 gün yatak istirati alsın yatsın yazık yaa11 saat ne demek

Selam canım, evet bizim topikte yok ama herkes farklı şartlarda yapıyor malesef. 11 saat nöbetin hiçbi insani yanı yok, yazık günah ya. Futbol mu hey maşallah.. Bizimkiler içinden şarkı bile söyleyemiyor... Off senin askerine de geçmiş olsun..

saol cnm evet ya çocuk nası askerlk bu anlamadm diyomş
bi arkadaşımda bi önceki dnem gitmişti çocuk ı phone soktu içeri her dk facebookta flndı ..
neyse öyle böyle bitirdk kalmş 1o gün

burası soğuk perim yaaa :18::18:
Orası neresi julişş, nerdeydin senn?? :26:
saol cnm evet ya çocuk nası askerlk bu anlamadm diyomş
bi arkadaşımda bi önceki dnem gitmişti çocuk ı phone soktu içeri her dk facebookta flndı ..
neyse öyle böyle bitirdk kalmş 1o gün

Askerlikte de asker gibi olmak lazım biraz, sivilden farklı olmalı.. Öyle ya da böyle bizimki bitti bi şekilde ama bu eşitsizlik böyle sürüp gitmemeli, hoş kim duyacak sesimizi de öyle birbirimize konuşuyoruz işte. Allah bundan sonra yapacaklara ve hali hazırda vatani görevini yapmakta olanlara sabır ve kolaylıklar versin...

evet cnmm doğru diyosun kim duyacak sesimizi duyuramıyoruz işte onlarda ele mahkum susuyolar yoksa 11 saat nöbet tutan bi insan çıldırır bağırır çağırırdı Allah onlara ne güzel de sabır veriyo bak susmuş tutmuş ve gelmişş Allah yardımcıları olsun bütün askerlerimizin

Aynen öyle Musurcum, Allah sabrını veriyorlar işte... Bizlere kavuşacakları anı düşünerekte atıyorlar herşeyi içine susuyorlar, zaten karşı çıksalar ne değişecek ki, Disko yicekler hiç yoktan... Allah yardımcıları olsun hepsinin dediğin gibii..

benim askimda öyle diyor sansima tükireyim diyip diyip duruyor ama degisteremeyecegimiz seyler icin kendimizi yipratmaya gerek yok.. bunada sükür diyip atlatacagiz hayirlisiyla son günlerimizide..
bizim olay biraz karisk aslinda perim ya.. bizim 6 tane secmeli dersimiz var.. Yani aslinda secmeli dersde denilmez hepsine girmelisin ama sinavda secmeli oluyor sadece iki tanesinde sinava girmen gerekiyor.. bende birincisini istedigimi secebildim ikinci dersimde sosyolojiydi ama onu secemedim cünkü her derse en fazla 50kisi girebiliyormus.. Ögretmenim haftaici konusacam sorumlu kisilerle halletmeye calisacam dedi ama cok korkuyorum yinede eger olmazsa diger derslere hiiic girmedim bile nasil yaparim bilmiyorum

canim ya inan icimde cok kötü bir his var, cünkü hersey üstüste geliyor, suan inanilmaz aglayasim var

cok canim skiliyor ama cooook.. bir aydir yalvariyorum babama ucak biletimi ayarla diye cok ucuza bilet buldum nolur ayarla diyorum, teyzenin isi belli olsun ikinizinkini birden alirim diyip oyaliyor sürekli ve bugün internete baktim biletim icin gitmek isteidim tarihte yer kalmamis... aglayasim geliyor, bir sonraki ucak 10gün sonra.. bide hala birsey olmaz onunla gdersin diyor, bende actim agzimi yumdum gözümü dedim gerekirse bana özel ucak tutacaksin umurumda bile degil ama ben 23subatta izmirde olacam dedim.. herseferinde ayni seyi yapiyor bana illa son anda iki ayagimi bir pabuca koyuyor ve birton surat yapip öyle gözüm arkada gönderiyor beni.. hicmi haketmedim ya diyorum bunca bekleyisten sonra dogumgünümü sevdigim insanla gecirmek istedim benim ne sucum var diyor hala..ben kendimi ifade edemiyorum kizlar, canim cok yaniyor.. babamin bu huyu herseferinde beni bu duruma düsürüyor.. Gercekten skildim artik tam tatil zamani diye yer bulmak cok zor artik ucaklarda araba kiralayip onunlami gitsem diyorum ama tek basima 3200km yol korkutuyor beni
cikis yolu bulamiyorum gercekten ya.. ben ne kadar aptal bir insanim herkes gizli sakli yapiyor herseyi hic ailesinin haberi olmadan gidip geliyorlar o kadar cok arkadasim varki berlinde.. bu haftasonu kizarkadasimda kaliyorum diyip türkiyeye gidenler, ben neden beceremiyorum böyle seyleri hic onlara haber vermeden toplayip esyalarimi neden gidemiyorum ya.. Sözde nisanlim ama 5haftamizi nerde gecirecegimize bile karisiyorlar.. Nefret ediyorum herseyden, yemin ettim yarin evime gidip gelmeyecegim subata kadar bir daha..

kızlarr ya kıbrısa gitçek yarın benimki ve buranın türk telekom kartları orda geçmiyomuş olamaz yaa nasıl konuşçazz ben 337. dönemden

çağloocnmm çok gerginsin evet haklısın sinirlenmekte cnmm doğum günün özel senin için ve sevdiğin insanla geçirmek hemde nişanlın en doğal hakkın keşke gidip hemen kendin halletseydin uçak işini sonra eve gelip onlara gösterseydin yine biraz emri vaki olurdu ama bu kadar sinirlerin bozulmazdı

iste bu yüzden kiziyorum kendime, yapamadigim icin..
onu üzmemek icin... sürekli zaten elin oglunu babanami degisiyorsun diyor üzmemek icin.. onlarin hassasiyetine bu kadar önem verdigim icin.. ama benim ne hissettigim kimsenin umrunda olmadigi icin..

usta birliği oraya çıktı 128 gün orda

öncelikle hayrlı olsun cnmm orda askerliğini yapan bir çok asker var mutlka oaraya ait bi kart vardır ve onunla arayabilirler türkiyeyi onun için dert etme bi gitsin ii ce yerleşsin ondan sonra öğrenir merak etme sen yoksa orda askerlik yapanlşar nasıl yapıyoo hatta bi akrabamızın nişanlısıda orda yaptı sürekli tel görüşüyolardı ordan biliyorumm

usta birliği oraya çıktı 128 gün orda

bence sorunun cevabini en iyi verebilecek olan kisiler orada askerlik yapanlar olacaktir..
sevdigin gidince kesin ögrenir bunu, merak etme elbet vardir bir yolu..
biz almayadan bile bedavaya konusuyoruz türkiyeye kibristami olmiyacak..
hem ankesörlü telefonlardan yurtdisida olsa sabit hatti arayinca 50köntörler 45dakika konusabiliyorsun neredeyse, askim acemideyken öyle yapiyorduk hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…