- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.801
Selam selencimm.. Hani deriz ya uçuk tiplere askere gidince adam olur diye, şansına onlar da en rahat yere giderler. Benim sevgilim gibi yeterli olgunluğa ulaşmış dünya efendisi insanlar da bunlar yaşarlar.. Aşkımın en yakın arkadaşı gitti askere sürekli nette anca yatıyorum yatmaktan yoruldum diyor. Bitanesi de bu bahsettiğim uçuk tiplerden gitsinde hayatı öğrensin dedik çocuk Çanakkale de paso yatıyorum diyor, gittiğinde aynıydı dönecek yine aynı... Aman yatsınlar, yorulmasınlar üzülmesinler evet ama, benim askerimin orda soğukta 11 saat beli bükük aç nöbet tuttuğunu düşündükçe, adalet arıyorum ben isyan ediyorum haliyle herşeyee.. Zaten asker çağına gelmiş bi erkek o yaşa kadar olgunlaşmamışsa yazık selencim..çok geçmiş olsun perimson günlerde hemen hemen herkes keyfine bakarken erkek arkadaşının başına gelen adaletsizce olmuş
aslında senin erkek arkadaşının yaptığı askerliği gerek doğuda olması gerekse ( bahsettiğin koşullar gereği) hep eski erkek arkadaşımın yapmasını istemiştim. onun aklının başına gelmesine, ordaki yaşamı görmeye, zorluklar yaşayıp değer bilmeye ihtiyacı vardı ama olmadı.(her askerin kendine göre zorluğu var demeyin lütfen, öyle diil çünkü :)
umarım hayat onu başka bi noktada olgunlaştırır.
selam kızlar topikte bazı arkadaşlarımızın canı sıkkın anlaşılan son günleri bir atlatsaydık
evet sadece ikimiz varızen geç ben askerime kavuşucam demekki o zman kimsecikler olmıycak burda kendi kendime yazıp yazıp durcam
Musurcum un kurabiyesi yapmıştım, yanına da çay demledim. Al sana da getirdim arkadaşım afiyet olsunnnn ..
canımm çok teşekkür edrim ellerine sağlık uzun zamandır kimse benm için özel bişey yapmamıştı yaa çok saol
Özoşşş bi yazıyosun bi gidiyosuuunnn nerdesiinnnn
geldim annem ya ben wın kullanıyorum gecen ay kotayı aşmışım 100 lira fatura ödedim şimdi de sınıra yaklaşmış biraz dikkatli kullanmam lazım ya 100 lira fatura çok yoksam sizinle olmayı çok istiyorym
ayyy canım benimmmmmmgıcık bişe o vınn ya ama bu sitede çok gitmemesi gerekk bişi yapmıosunkii.. :26:
geldim annem ya ben wın kullanıyorum gecen ay kotayı aşmışım 100 lira fatura ödedim şimdi de sınıra yaklaşmış biraz dikkatli kullanmam lazım ya 100 lira fatura çok yoksam sizinle olmayı çok istiyorym
Olmazmı tatlışım aşkolsınnn
bende de vınn var cnm senn ki kaç gb ben onun limiti bitince bizim dükkndaki netten çekiorum[/U]
5 gb canım
Dilimi yaktım yerken nası saldırsıysam acıyo özomm, al gerisini de sen ye canımmJulişşşşşş
Hejarcım teşekkürler seninde şafağına maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?