- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.841
biz şafak atınca yatıyorz onlarda şafak atsın die yatıyomş dedm bizm lügatta böyle deilhaahahh baba yatar şafak atar atmazsa firarrrrrrrrrrrr !!!ay çıldıricimmmm saaat kaç olmuşşş bana 8-9 gibi geliyorrr anam şafakk 8 olucakkkkkkkkkkkk şaka mı buuuu
Şafak 8, bu alemde tekizz bu da benim uydurmam olsunn !!!
tmam öyle derizhayır şafak 5 sesini kes olcak o aşkım bugün dedi bana onu
hahahhahah koptum bunaaaaabiz şafak atınca yatıyorz onlarda şafak atsın die yatıyomş dedm bizm lügatta böyle deil
şafak 6 gemi battı
şafak 5 oldun şeşbeş
şafak dört oldun mu döt
Bu da süpermiş Tuticanımm hoşgeldinnnnnhayır şafak 5 sesini kes olcak o aşkım bugün dedi bana onu
tutimsenin adına çok sevindim biletini almış yaa tamam artık kesin gözüyle bakım inanabilirsin bide tel izin vermeleri çok ii olmuş benm aşkım 2 ayı geçkin tel ierde çok çok güzel oluyo herşeyini bildiriyo falan aklın kalmıyo en azından
kutu kutu pense dedn aklıma ne gldi biliyomsnaz ewwel uyuya kalmışım çılgın bediş gibi babamın sesine uyandım 3 de kadar sayıyorum kalkmazsan hakkını kaybedersin dedikalktım hemen sonrada uyuyamadım bir daha size bakmaya geldim...kutu kutu pense oynayayımmı
az ewwel uyuya kalmışım çılgın bediş gibi babamın sesine uyandım 3 de kadar sayıyorum kalkmazsan hakkını kaybedersin dedikalktım hemen sonrada uyuyamadım bir daha size bakmaya geldim...kutu kutu pense oynayayımmı
özom ispanyolca hola merhaba demek tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?