335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

haahahh baba yatar şafak atar atmazsa firarrrrrrrrrrrr !!! ay çıldıricimmmm saaat kaç olmuşşş bana 8-9 gibi geliyorrr anam şafakk 8 olucakkkkkkkkkkkk şaka mı buuuu
Şafak 8, bu alemde tekizz bu da benim uydurmam olsunn !!!

biz şafak atınca yatıyorz onlarda şafak atsın die yatıyomş dedm bizm lügatta böyle deil
şafak 6 gemi battı
şafak 5 oldun şeşbeş
şafak dört oldun mu döt

cnm teşekkür ederim mersi...inşallah aksilik olmazsa gelicek 24 ocakta cnm evet telefon işine bende çok sevindim...

niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaa:44:

az ewwel uyuya kalmışım çılgın bediş gibi babamın sesine uyandım 3 de kadar sayıyorum kalkmazsan hakkını kaybedersin dedi kalktım hemen sonrada uyuyamadım bir daha size bakmaya geldim...kutu kutu pense oynayayımmı

kutu kutu pense dedn aklıma ne gldi biliyomsn
çokoprens ne alaka blmiyorm ama canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii off

nine yatar şafak atar
bn artık uyku alemine geçmeliym yarn snava çalışcm :26:
perisko tkrar saol cnm tuti gece gece çokoprens çktirdn canımı
hpinize iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
son 9

oyy kıyamammm uykudan uyanmışşş kutu kutu pense oynicakmıışşşşşş.
Hadi oynıyalımmmmm :78:
Aşkıma şımarık çocuk şarkıları söylemeyi özledimmm, karşısına geçip yalancııı yalancııı sana kimse inanmaaass yalancıııı yalancıııı sözüne kimse kanmaaasss, bigün bii küçük kubaaa hahahahahahah bi parça peynir çalmış hahahhahah diye söylerdim nası gülerdi kuzum yaa

335dc senin çokoprensin yakında gelecek

perim hahahaha ay anaokulunda bizede öğretmişlerdi onları hey allahım ne günlerdi ya ebet kutu kutu pense oynayalım en son aşkım,ben ve aşkımın ufak yeğeni var 1 yaşında onunla oynamıştık kutu kutu penseyi...

özom holaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…