335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

peki özom iyi geceler canım keyfin niye yok bilmiyorum ama üzülme cnm az kaldı ...

perim ve mayram bende çıkıyorum canlarım günlük yazıp uyuyacağım...iyi geceler sizede

Özom bu aralar ara sıra değil, sürekli durgunsunn..
İyi geceler Tutimmm........

1 hafta kala böyle mi olucaktı topiğin halii... Gerçi çoğu kişinin 1 haftadan fazlaa :44: Benimde hiç keyfim yok... Karnım ağrıyor hastalanıcam, ülserim yanıyor bide aşkımda aklımmm offffffffffff

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:çok sancım vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Hastalandım beeennnnnnn sürekli istifra ediyorummm gecem zehir olduuuu, heryerm titriyooo Allah yardımcım olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84:

Hastalandım beeennnnnnn sürekli istifra ediyorummm gecem zehir olduuuu, heryerm titriyooo Allah yardımcım olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84:

cook gecmis olsun perimm, ayni durumdaydim dün gece bende.. sinirlenince sürekli böyle oluyorum direk mideme vuruyor ve durum ortada.. sabaha kadar uyuyamadim.. cok igrenc birsey ya midemin oldugu yer sanki bombos orda hic birsey yok ama yaniyor.. Sen sanirim regl oldun?? Ilac al ve kendini sicak tut mutlaka.. Ankarada olsam hemen gelir cay yapardim ama birak Ankarayi türkiye sinirlarinda bile degilim ne yazikki..

Canım Çağlomm günaydınn, ya sana da çok geçmiş olsuunn, midenden bu kadar rahatsızsan endoskopi yaptırdın mı canım? Ya da bi gastroloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Ben gittiğim anda ülser çıktı çok çektim midemden ve hala çekiyorum. Bazı ülserler tedaviye cevap vermiyor. Benimki o türden, ne yaptıysam geçmedi ve adet döneminde daha fena oluyor.
Evet canım bende dün hem adet oldum hemde midem fenaydı. Hala yanıyor Aşkımın sesini duydumda kendime geldim biraz. Çok sağol canım benim, sen nasılsın şimdi?

perişkom geçmiş olsun canım seni en iyi ben anlarım ya yalnız olduğumuz için hastada olsak doktorumuz kendimiz olmalıyız allah sabır versin canım dikkat et kendine

perişkom geçmiş olsun canım seni en iyi ben anlarım ya yalnız olduğumuz için hastada olsak doktorumuz kendimiz olmalıyız allah sabır versin canım dikkat et kendine

GÜnaydın Özom... Hastalıktan çok o koyuyor ya zaten Annecim olsa başımdan ayrılmazdı... Saçlarımı okşar, sıcak su torbamı koyardı karnıma... Canım annem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…