- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.861
perim kanal d yi aç hmen arabaya bak hahah hello kittyli
merhaba o zaman tatlım senin şafak oldu 14
Ya ben onun şokundayım deminden beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiio nası bişeydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ondan istiyorummm tutimmmm :84::84::84::84:
selam kızlar benımde esım askerde safak9 sızelerın?
selammmm kızzzlarrr nasılsınızzzz bakalım bugün aşkımı büyük ihtimalle son kez kamerada gördüm ve inşaşalh artık kamerada eğil kendisini görücem bunu söyleyebilmek acayip mutlu ediyo beniii yaaaa içim bi garipppppp hiç bir yere sığamıyorummmmmm bugün faceime Şafak aydın gözümüze aydın yazdımmm süperrrrr bişey buuuu son haftaaaa
selam Mayrrammmmmm inan bende sığmıyorum bi yereee . çok mutlyuuummmmm canım benim yaaa yazdığını gördümmm, ama eniştenin yazdığını okurken resmen gözlerim dolduuu Allah nazarlardan saklasın Mayram maşallah enişte çok romantik yazmış yaaaselammmm kızzzlarrr nasılsınızzzz bakalım bugün aşkımı büyük ihtimalle son kez kamerada gördüm ve inşaşalh artık kamerada eğil kendisini görücem bunu söyleyebilmek acayip mutlu ediyo beniii yaaaa içim bi garipppppp hiç bir yere sığamıyorummmmmm bugün faceime Şafak aydın gözümüze aydın yazdımmm süperrrrr bişey buuuu son haftaaaa
selam canımmmmmmmmm yeni mi buldun biziiiiiiiselam kızlar benımde esım askerde safak9 sızelerın?
ebet cnmmm benim şafak 14 olduuu yaşasınnn bitiyor özom askerlik yuffiii..
ben de istiyorum tutişimmm çok sevimliydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hhhhahaha bende babama gösterdim bende bundan istiyorum diye babam saçmalama kızım o ne öyle bebek arabası gibi dedi dedim istiyorum istiyorum:84: birde kendi varya şarkıcı onun arabası babamların firmaya gidiyor bakıma babam onun arabasını görünce bu ne böyle demiş kardeşimde ablam görmesin kesin oda ister böyle demiş babamda şimdi kardeşine hak verdim dedi nerde pembe oraya üşüşüyorsun hemen dedi
Şafak 8 !!!!!!!!!!!!! 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!! 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŞAFAK SEKİZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!
perişkomsevincini paylaşayım annem çok mutlusun yerinde duramıyorsun değil mi
evettt nefessiz kalıyormmmmmmmm heyecandan midem bulanıooo karnım ağrıyooooo, wc'ye zor atıyorum kendimiiiiiii, ayyyyy
selam Mayrrammmmmm inan bende sığmıyorum bi yereee . çok mutlyuuummmmm canım benim yaaa yazdığını gördümmm, ama eniştenin yazdığını okurken resmen gözlerim dolduuu Allah nazarlardan saklasın Mayram maşallah enişte çok romantik yazmış yaaa
amin canımmm hepimizi allah nazarlardan korusunTürkiye'de romantik erkek yok dediğim anda çıktı karşıma bugün yazdığını okuyuncada kötü oldum diyoki baban beğenmiş ondan çekindim yoksa neler yazıcaktım :90::90:
evettt nefessiz kalıyormmmmmmmm heyecandan midem bulanıooo karnım ağrıyooooo, wc'ye zor atıyorum kendimiiiiiii, ayyyyy
Kavuşmak yüzdesi düşük varsayım 14 gün sonra kavuşuyoruz
Evet hep var olasılık nedir sanki kar payım
Anlamam küsürattan düşelim mi bunu da aşktan düşme düşme toplayalım
Bak yine şaşırdım düz hesap yapalım
Eldeki mühimmatla sağ çıkılır mı bu iç savaştan çıkılır sağ çıkılır
Bak yine yenildik teslim olalım biz hiç yenilmeyiz
şarkı sözleri
Sen hep tedbirler aldın ben gözü kararydım
Sen kadere razı dünden ben ezber bozandım
Çok geç olmakla birlikte sevdiğime pişmanım pişman değilim çok seviyorum
Sen boyun eğdiğinle kal ben isyandayım
sana tuticimm çöz denklemi bakimmm
problemi çözdüm mayramkırmızı yazan yerlr sonuçlar
nerdesiniz yaaaaa gidicem yoksaaaa
aşkım geldiği hafta 26 ocakta Bjk-ts maçı var maça gidicez inşallah söz verdi bana
haa haaaaa aferin tutimeee geçtinn aşk sınavınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?