- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.901
canım hayırlısı olsun hakkında zaten sen yaptıklarını haketmiyordun seni hakeden biri çıkar karşına inşallahyok cnm , biz ayrıldık
canım hayırlısı olsun hakkında zaten sen yaptıklarını haketmiyordun seni hakeden biri çıkar karşına inşallah
ayyyy perim çok geçmiş olsun tatlımmmm sende benim gibi sancılı geçiriyordun evet regl dönemini ama çok şükür askerlerimiz geldiğinde rahat rahat gezebilicez dikkat et canım kendine olurmu sıcak tut ayaklarını ben bile yeni yeni ayaklandım napıcaz biz böyle bende bilmiyorum cnm
canlarım ben bugünden itibaren tatile çıkıyorum benim telefonumu kardeşim aldı bu yüzden cepten nete girmem imkansız oldu elimdeki tel maalesef interneti desteklemiyor...gideceğim yerde net olsada olmasada nete girerdim ama minibookumu götürcem eğer internet varsa girmeye çalışıcam giremezsem anlayınki yok net..
herkes kendine çok iyi baksın,hasta olanlar daha dikkatli olsun olmayanlar sıkı giyinsin hasta olmasın malum askerler geliyor dikkat etmek lazım...
hepinizi çok seviyorum ben yokken aramızda kavuşacak olanlar var inşallah ilk ve son ayrılıklarınız olur rabbim bir daha ayırmasın kimseyi...
kavuşanlar kavuşamayanları yanlız bırakmasın akşamlarıbunalıma girmesin kimse ben gelene kadar olarmııı ???
:80:bye byee canlarım
Günaydın canlar. Ben çok sinirliyim aşkım 11 saat nöbetin ardından kaçınılmaz son, grip oldu. Askerliği bitiyor diye bi insan evladına 11 saat nöbet tutturmak nası bi acımasızlıktır sorarım size? Delirmek üzereyim, evet 9 gün kaldı ama 9 gün kaldı diye o insanı insanlığından canından bezdirmek mi gerek? Bugünki telefon konuşmamız iç titreten türdendi. Ben uyuyordum aradığında açtım geldin mi aşkımm diye bağırdım. Sesi titredi kurban olduğumun gelmedim aşkım malesef daha gelemedim dedi, çok üşüyorum dedi. Ben de koptum zaten orda, sesinden belli ne kadar ağır grip olduğu... Yetmedi mi çektirdiğin askerlikkk bit artık :84:
Canım Çağlomm günaydınn, ya sana da çok geçmiş olsuunn, midenden bu kadar rahatsızsan endoskopi yaptırdın mı canım? Ya da bi gastroloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim. Ben gittiğim anda ülser çıktı çok çektim midemden ve hala çekiyorum. Bazı ülserler tedaviye cevap vermiyor. Benimki o türden, ne yaptıysam geçmedi ve adet döneminde daha fena oluyor.
Evet canım bende dün hem adet oldum hemde midem fenaydı. Hala yanıyorAşkımın sesini duydumda kendime geldim biraz. Çok sağol canım benim, sen nasılsın şimdi?
ayyyy perim çok geçmiş olsun tatlımmmm sende benim gibi sancılı geçiriyordun evet regl dönemini ama çok şükür askerlerimiz geldiğinde rahat rahat gezebilicez dikkat et canım kendine olurmu sıcak tut ayaklarını ben bile yeni yeni ayaklandım napıcaz biz böyle bende bilmiyorum cnm
canlarım ben bugünden itibaren tatile çıkıyorum benim telefonumu kardeşim aldı bu yüzden cepten nete girmem imkansız oldu elimdeki tel maalesef interneti desteklemiyor...gideceğim yerde net olsada olmasada nete girerdim ama minibookumu götürcem eğer internet varsa girmeye çalışıcam giremezsem anlayınki yok net..
herkes kendine çok iyi baksın,hasta olanlar daha dikkatli olsun olmayanlar sıkı giyinsin hasta olmasın malum askerler geliyor dikkat etmek lazım...
hepinizi çok seviyorum ben yokken aramızda kavuşacak olanlar var inşallah ilk ve son ayrılıklarınız olur rabbim bir daha ayırmasın kimseyi...
kavuşanlar kavuşamayanları yanlız bırakmasın akşamlarıbunalıma girmesin kimse ben gelene kadar olarmııı ???
:80:bye byee canlarım
ne pepsi ne fanta şağafımız sadece yedigün
merhabalarve güle güleeeee
offfffff sınavlarrrrrrrrr
canım benim askerimin de acemiliği hatay-serinyoldu.. usta birliğine hakkariye gönderdiler başta sınır karakoluydu sonra vazgeçtiler sınır karakolundan merkezde şu anda.. Allah kolaylık versin canım kolay değil biliyorum çok zor bi süreç bekliyo seni çünkü usta birliğinde evci çıkaramıyosun ve askerine çarşı izni vermiyolar telefonla konuşabilirsin bir tek.. 3,5 aydır biz böyleyiz ama belki seninkinin şartları farklı olur inşallah farklı olur daha iyi şartlarda askerlik yapar askerin.. Askerim gittiğinden beri çok az silah sesi duyduğunu söylüyo bana bilmiyorum belki beni telaşlandırmamak için söylüyodur ama inanmak istiyorum ona inanıyorum.. korkma bol bol dua et bu vatanın her karışı bizim ve bizim askerlerimiz de yatarak değil en onurlu şekilde tamamlıcaklar bu görevlerini gurur duyuyorum onlarla Allah'a emanet olsun hepsi sağ salim kavuşalım askerlerimize inşallah.. güçlü ol askerine güç ver bol bol dua etHepinizin gözü aydın ne güzel bitirmişssiniz şafakları maşaallah bizim daha 127 gün var nasıl geçer bilmiyorum hakkaride eşi yada sevgilisi asker olan varmıydı ben çok üzülüyorum acemilik hatay serin yol usta birlik ocak 15 te Hakkari çukurcaya gidecek çok mutsuzum ben
canım benim askerimin de acemiliği hatay-serinyoldu.. usta birliğine hakkariye gönderdiler başta sınır karakoluydu sonra vazgeçtiler sınır karakolundan merkezde şu anda.. Allah kolaylık versin canım kolay değil biliyorum çok zor bi süreç bekliyo seni çünkü usta birliğinde evci çıkaramıyosun ve askerine çarşı izni vermiyolar telefonla konuşabilirsin bir tek.. 3,5 aydır biz böyleyiz ama belki seninkinin şartları farklı olur inşallah farklı olur daha iyi şartlarda askerlik yapar askerin.. Askerim gittiğinden beri çok az silah sesi duyduğunu söylüyo bana bilmiyorum belki beni telaşlandırmamak için söylüyodur ama inanmak istiyorum ona inanıyorum.. korkma bol bol dua et bu vatanın her karışı bizim ve bizim askerlerimiz de yatarak değil en onurlu şekilde tamamlıcaklar bu görevlerini gurur duyuyorum onlarla Allah'a emanet olsun hepsi sağ salim kavuşalım askerlerimize inşallah.. güçlü ol askerine güç ver bol bol dua et
Çok teşekkürederim canım Allah razı olsun bir sorum daha olacak cep telefonu sokabiliyor mu benim eşim bilgisayar mühendisi yani ne gibi bir iş verebilirler çok oldum biliyorum ama merak ediyırum
viole naber canım hazırlıklar bitti mi çok az kaldı senin
iyilik tatlım senden naber? hazırlıklar bitmedi canım iki gündür heder oldum bugün de sabahtan beri temizlik yapıyorum çamaşırları yıkıyorum makine de hiç durmadı sabahtan beri baya yoruldum ve hala bitmedi bu hafta kuaföre gidicem işte.. dün çarşıya çıktım bişeyler aldım.. bi de kocişe süpriz olsun diye küçük küçük kağıtlar hazırlayıp pijamalarının içine,yoganının içine,yastığın altına falan koyucam onları ayarlamam lazım yani senin anlıcağın çok iş var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?