335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyyy perim çok geçmiş olsun tatlımmmm sende benim gibi sancılı geçiriyordun evet regl dönemini ama çok şükür askerlerimiz geldiğinde rahat rahat gezebilicez dikkat et canım kendine olurmu sıcak tut ayaklarını ben bile yeni yeni ayaklandım napıcaz biz böyle bende bilmiyorum cnm

canlarım ben bugünden itibaren tatile çıkıyorum benim telefonumu kardeşim aldı bu yüzden cepten nete girmem imkansız oldu elimdeki tel maalesef interneti desteklemiyor...gideceğim yerde net olsada olmasada nete girerdim ama minibookumu götürcem eğer internet varsa girmeye çalışıcam giremezsem anlayınki yok net..

herkes kendine çok iyi baksın,hasta olanlar daha dikkatli olsun olmayanlar sıkı giyinsin hasta olmasın malum askerler geliyor dikkat etmek lazım...

hepinizi çok seviyorum ben yokken aramızda kavuşacak olanlar var inşallah ilk ve son ayrılıklarınız olur rabbim bir daha ayırmasın kimseyi...

kavuşanlar kavuşamayanları yanlız bırakmasın akşamları bunalıma girmesin kimse ben gelene kadar olarmııı ???
:80:bye byee canlarım

Haklısınız özoşm ve selenm aşkım gelmeden olup kurtulmam iyi olduu. Onlayken bu sancıyı çekmeye dayanamıyorummm gene başladı zaten bugün iptalim ben nefret ediyorum bu durumdan yaa offf :84:

Tutim napıcaz ben de bilmiyorum... Çekilir şey değil bu sancı hayaattan soğuyorum resmen yaaa sana iyi tatiller canım benim güzel dileklerin için de çok sağol... Seni çok özlicez inşallah net vardır gideceğin yerdee.. Kendine çok iyi bak canım güzelce dinlen kitap okuuu oohh miss görüşmek üzere tutimmmm

geçmiş olsun tatlım geçer inşallah biran önce benimki 3,5 aydır her gün 12 saat nöbet tutuyor perim ve sonuç olarak faranjit oldu geçen hafta kaç gece uyuyamadı öksürükten şimdi hap şurup murup kullanıyo şöyle böyle iyi işte bitsin artık şu askerlik sağlıklı bi şekilde alsak askerlerimizi başka bişe istemiyorum ben

Son düzenleme:
Hepinizin gözü aydın ne güzel bitirmişssiniz şafakları maşaallah bizim daha 127 gün var nasıl geçer bilmiyorum hakkaride eşi yada sevgilisi asker olan varmıydı ben çok üzülüyorum acemilik hatay serin yol usta birlik ocak 15 te Hakkari çukurcaya gidecek çok mutsuzum ben

bilmiyorumki perim ne oldugunu bende, ama rahatsizlik degil tahminimce.. agladigimda üzüldügümde oluyor böyle uyutmuyor iste bünyem bir sekilde tepki veriyor.. suan iyiyim sabaha kadar uyumadim yorgunluk var sadece.. sen nasil oldun?? sancilarin azalmadimi daha??

seni cok özlücez tutimmm, güle güle git güle güle gel yine

ne pepsi ne fanta şağafımız sadece yedigün

oyy violem ne güzel yaaa, icim kipir kipir oldu bunu okuyunca=)

sme cnm aramızda hakkaride askeri olan arkadaşlarımız gdoğan ve viole var cnm yanlış hatırlamıyorsam korkma cnm benim askerimde doğuda ağrı-doğubeyazıtta bol bol dua et cnm...

kızlarrrrr ben geldimmmm eheheh yarın yola çıkıcaz karar değişti 1 gece daha buradayım...

perim , çağlom saol canlarım...

Son düzenleme:
canım benim askerimin de acemiliği hatay-serinyoldu.. usta birliğine hakkariye gönderdiler başta sınır karakoluydu sonra vazgeçtiler sınır karakolundan merkezde şu anda.. Allah kolaylık versin canım kolay değil biliyorum çok zor bi süreç bekliyo seni çünkü usta birliğinde evci çıkaramıyosun ve askerine çarşı izni vermiyolar telefonla konuşabilirsin bir tek.. 3,5 aydır biz böyleyiz ama belki seninkinin şartları farklı olur inşallah farklı olur daha iyi şartlarda askerlik yapar askerin.. Askerim gittiğinden beri çok az silah sesi duyduğunu söylüyo bana bilmiyorum belki beni telaşlandırmamak için söylüyodur ama inanmak istiyorum ona inanıyorum.. korkma bol bol dua et bu vatanın her karışı bizim ve bizim askerlerimiz de yatarak değil en onurlu şekilde tamamlıcaklar bu görevlerini gurur duyuyorum onlarla Allah'a emanet olsun hepsi sağ salim kavuşalım askerlerimize inşallah.. güçlü ol askerine güç ver bol bol dua et

Çok teşekkürederim canım Allah razı olsun bir sorum daha olacak cep telefonu sokabiliyor mu benim eşim bilgisayar mühendisi yani ne gibi bir iş verebilirler çok oldum biliyorum ama merak ediyırum

Çok teşekkürederim canım Allah razı olsun bir sorum daha olacak cep telefonu sokabiliyor mu benim eşim bilgisayar mühendisi yani ne gibi bir iş verebilirler çok oldum biliyorum ama merak ediyırum

benimki de bilgisayar programcısı üstelik memur ama nöbet tutturuyolar 3,5 aydır hergün 12 saat.. bütün memurları nöbete vermişler öyle dedi eşim..saçmalık işte masabaşı iş vermelerini beklerken böyle bi görev veriyolar.. yalnız komutanların bilgisayarlarını yapıyo ara sıra o zamanlarda msn açabiliyo ama o beni görüyo sadece ben onu göremiyorum.. tabi her yerin koşullarına göre değişir canım inşallah seninki daha iyi şartlarda askerlik yapar

cep telefonu konusuna gelince bazıları cep telefonu sokuyo ama eşim almadı.. yakalanırsa ceza yiyolar çünkü ama arkadaşlarının cep telefonlarından o bana çağrı atıyodu ben onu arıyodum onun dışında zaten aile kart almıştık giderken ondan evi arıyo konuşuyoruz uzun uzun bazen 1,5 saat-2 saat konuştuğumuz oluyo o konuda sıkıntı yaşamazsınız korkma canım

viole naber canım hazırlıklar bitti mi çok az kaldı senin

iyilik tatlım senden naber? hazırlıklar bitmedi canım iki gündür heder oldum bugün de sabahtan beri temizlik yapıyorum çamaşırları yıkıyorum makine de hiç durmadı sabahtan beri baya yoruldum ve hala bitmedi bu hafta kuaföre gidicem işte.. dün çarşıya çıktım bişeyler aldım.. bi de kocişe süpriz olsun diye küçük küçük kağıtlar hazırlayıp pijamalarının içine,yoganının içine,yastığın altına falan koyucam onları ayarlamam lazım yani senin anlıcağın çok iş var tatlım

Violem atarsa sadece yedigünnnnnn
Tutimmmm 1 gece daha burda olmana çok sevindimmm..
335m iyi çalışmalar kuzummmmmmmmmmmmm
Özoşum Çağlom burda mısınız göremedim, ben yeni uyandımmm, bi sancı geldi evin içinde yuvarlanarak çığlıklar attım resmen Anne anne diye ağladım yaa uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştımmm... Naıs şıpır şıpır terledm üstümdekilerden sıkıcna çıkacaktı nerdeyseee uyanınca annemden yeni doğmuş gibi oldum ama

kolay gelsin canım bunlar tatlı yorgunluklar öyle olmasa hiç zaman geçmez hazırlıklarla zaman daha çabuk gecer:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…