- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #15.921
Violem atarsa sadece yedigünnnnnn
Tutimmmm 1 gece daha burda olmana çok sevindimmm..
335m iyi çalışmalar kuzummmmmmmmmmmmm
Özoşum Çağlom burda mısınız göremedim, ben yeni uyandımmm, bi sancı geldi evin içinde yuvarlanarak çığlıklar attım resmenAnne anne diye ağladım yaa uzun zamandır bu kadar kötü olmamıştımmm... Naıs şıpır şıpır terledm üstümdekilerden sıkıcna çıkacaktı nerdeyseee uyanınca annemden yeni doğmuş gibi oldum ama
benimki de bilgisayar programcısı üstelik memur ama nöbet tutturuyolar 3,5 aydır hergün 12 saat.. bütün memurları nöbete vermişler öyle dedi eşim..saçmalık işte masabaşı iş vermelerini beklerken böyle bi görev veriyolar.. yalnız komutanların bilgisayarlarını yapıyo ara sıra o zamanlarda msn açabiliyo ama o beni görüyo sadece ben onu göremiyorum.. tabi her yerin koşullarına göre değişir canım inşallah seninki daha iyi şartlarda askerlik yapar
canım daha geçmedi mi ya of ne sinir bozucu ya insan olsada bitse diye bakıp duruyor arısı hiç çekilmiyor canım bitki çayı içtin mi birde ayaklarını sıcak tut aslında bunları sende biliyorsun hatırltayım dedim:18:
Canım Özom çok sağol arkadaşımmmne yaptıysam fayda etmedi ilk, inan yerde yığıldım kaldım sadece bağırıp kendimi ısırdığımı hatırlıyorum en son. Sıcak su yapmaya bile gidemedim. Kabus gibiydi yaa. Şimdi iyiyim şükür ama midem bomboş bişiler yiyim dedim de ne yapsam bilemedim :26:
Aile kart nasıl canım bana bilgi verebilirmisin gerçekten özür diliyırum çoj utanıyorum artık peki eşin sana karşı değiştimi benim ki çok aşırı kıskanç oldu daha bir ay oldu şurada hakkaride iyice yemesin kafayı
canım hfif bişeyler ye kahvaltılık türü falan daha ii olmaz mı sıvı şeyler ben hastayken midemi bulandırıor bazen :18:
Çorba güzel oluyor ama şuan yapmaya üşendm dünden makarnam vardı domatesli onu ısıttım özom..iyilik meleğim benimmm
tatlım aile kart türktelekomun çıkardığı bişey ev telefonuna bağlı bi kart veriyolar şifresi falan var ankesörlüden aradığında senin ev telefon faturana yansıyo konuştuğu.. telefon kimin üstüneyse gitsin ben aile kart çıkarıcam desin veriyolar hemen zaten biz 300lük ve 500lük aldık 2 tane birini kaybederse diğerini kullanır diye.. her ay 500leniyo tekrar ya da 300leniyo işte ne kadarlıksa artık.. üsteik çok da uygun tarifesi o kadar konuşmaya bizim faturaya az yansıdı..
eşim normalde hiç kıskanç değildir ama askere ilk gittiği aylar kıskançlıkları oldu ama sonra normale döndü yine.. biraz sabır canım bu günler geçicek sormak istediklerin varsa sor hepsini ben seve seve cevaplarım birbirimizn halinden biz asker yarenleri anlar bitek
afiyet olsun canım ilaç gibi gelsin inşallah
Sen beni düversen daha çabuk iyileşirim amaaaahahah hala gülüyorum geçenlerde yaptığınaa yaaa, sevimli gaciii, neymiş kimin şafağıymışşş?? o gün kim geliyormuşşş hahahahhahahhahahha
Allah razı olsun ya inan bana biz eşimle hiç böyle ayrıl kalmamıştık markete gitme diyor ablana gitme şuna gitme diyor kursa gidiyorum öğlene kadar kursum var nerede ise onuda engelleyecek bir o var zaten beni rahatlatan bilmiyorum hep gülerek geçiyorum ama birgün inşaallah patlamam. Hakkari kötü mü peki yani inan bana çok ürküyıorum ben adından bile
kaç kaç kaç kime ne kaç
kaçı boşver evine kaç
kaç olurşa olsun şafak kaç
askerim benimle evimize kaç
kaç perişkom kaç
regl geliyor kaç kaç kaç kaç kaç maaaaaa
bu laflar ne saçmaaaaaaaa
ahaha kayayı yemece
kaç kere şafak saydı
kaç kere evci çıktı
kaç kere mehtap saydı
bensiz yapamadı
aaaah bak yine geri geldi
ni zaman geldigeri gelseler ya artıııııııııkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?