- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.181
perim ve özocum affınıza sığınarak iyi geceler diliyorum gözlerim dolu şekildeinşallah geldiğimde eskisi gibi bulurum burayı ...
Buna da dayanamam ki işte...perimmm beni affettin mi, annem ne olur beni zihnide koyduun o kötü resimden çıkar lütfennnn ya seni sevmesem sende beni sevmesen bu kadar uzatırmıydık canım inan ben çok utandım bura yazanları silecek durumum olsaydı keşke hele bu olayı senle yaşamak çok seviyorum çünkü seni yemiin ederim ya
perim ve özocum affınıza sığınarak iyi geceler diliyorum gözlerim dolu şekildeinşallah geldiğimde eskisi gibi bulurum burayı ...
topiğe ilk girince gözlerim arar yokluğunda seni perim ben sensiz ne yaparım annemayrıca sandığın gibi biri değilim ben canım onları mutlu etmek içinde elimden geleni yapıyorum hediyeler alıyorum oyun oynatıyorum şarkı söyletiyorum severek yapıyorum bunları hala sana kendimi nasıl kötü tanıttığıma kızıyorum eşşek kafam
perim sanki sürekli görüştüğüm yan yana bişeyler paylaşmışız gibi üzüldüm ya inanki çok kötü oluyor o kadar sevmişizki birbirimizi sende beni kendime getirmek için çok dil döktün canım şafaklar azaldı ya tatlım benim algılamam azaldı o yüzden sana çok zahmet verdim canım eskisi gibi seversin demi beni ha ben hep seveceğim seni belki bundada vardır bir hayır artık sesimi yükseltmeye bile korkacağım perim
perişkommmmmmmmmmmmmmmevet bu bizim sarılmamız demi
perişkom en öğrencilerimi çok seviyorum annem çok az da olsa her insanın hatası olur canım yarın senin için daha bir ayrı sevecem kuzucuklarımı güzel şarkılar söyletecem onlara okuma yazma öğretecem annem bilenlerde var biliyor musun okuma yazma çok çalışkan benim yavrularım peri teyzelerine benzemişler
Öyle olduklarına eminim canım... Çok güzel şeyler öğret onlaraaa, benim için de kocaman öp onları olur muu ?
oluy tatlım sen üzülme yeterki offffffff uykum bilem yok ya seni ne biçim sevmişim ben
hahahhah şuna da bayılıyorum küsünce şöyle yapıyosun ya
periskooooooooooooooooooo
hahahah çatlak kacııı
sen iste daha ne kadar çatlarım benoy benim perim ya rezil olduk topiğe silelim mi geçmişi of misafirlerde gelir gider okur kıskansınlar sevgimizi he
zaten kıskanılcak gibi bu topikteki sevgibugn daha çok belli oldu. tutim silemicekki yarn sileriz şmdi çok uykum war uğraşamam onca sayfaaaaaaaa
yat uyu özom uğraşma şimdi. tutiye de söyler sileriz sonra.. takma kafana :97: ben yatıyorum artıkk iyi sabahlarrrrrrrr :98::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?