335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

simdide bu sarki aklima geldi perimmm:

Zeki Müren- Elbet birgün bulusacagizz, bu böyle yarim kalmayacakkkkkkk

Eki Görüntüle 124873
bu da tek resim daha net görürsünüz
cnmm çok tatlı bunlarrrr
merhaba herkese :80:
perim senin bahsettiğin nivea ürünü bu mu ?
bnide sıkılaştırırmıııı
Ben bugün $algam ictim kafayi buldum yaa
ayyas gibi hissediyorum kendimi
bnde sınv çkısı arkadaşıma gttm dolapta rakı buldm sek içtm biraz kafayı yıyorm sanrm ayyaş oldm
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ŞAFAK 07 ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE KOLA NE FANTA SADECE YEDİGÜN
dün aşkm bnları saydırdı telefonda hoşuna gtti
atarsa 4-3-2-1 de bişey uyduralım ...
ŞAFAK4 oldun mu DÖT
geçen derste çok bunaldm kalemle topladm sçımı snra unuttm yarım saat boyunca kalemimi aradm snrlerm bozuldu arkdşıma sruyrm nerde kalemim birlikte aradk bulamadk kafamdaymş
aaa cnm sizede hayırlı teskereler gel katıl bize noluck
ay çaglom wlla çok sevindm snin için ne gzel olmuş bnmde işlerm hep ters gder ama allh snra yoluna sokar
ya çok saçma sapan tipler wr askeriyede çok yılışıklar
sınavm gzeldi cnm başta ölümcül bi hata yaptm düzeltmesm 0 alcaktm neyseki snra farkettm düzelttm geçtm snrm bu dersi

bu arada benim askim masörlük egitimi almis üniversitedeyken..
elleri sihirli sanki saatlerce yapsa dur demem
cok seviyorum askimin bana masaj yapan elleriniiii, coook özledim her ikisinide
çaglom biz gerçektn mi kardeşiz ya
bnde masaj yapmam yaptırrm hatta tatildeykn aşkm masaj yaparken uyuyakalmışm

simdide bu sarki aklima geldi perimmm:

Zeki Müren- Elbet birgün bulusacagizz, bu böyle yarim kalmayacakkkkkkk

ayy bayılırım Çağlom bu şarkıyaaaaaaaa......... Belki bir deniz kenarındaaaaaaaa el ele maziyi konuşacağızz, İKİMİZİNDE SAÇLARI AK ÖYLECE DURUP BAKIŞACAĞIZ..... büyük harfle yazılarn yeri söylerken hep gözlerim dolar

selam güzllerim nasılsınız?
ben koşuşturmacayya devam ediyorum çok yoğun geçiyo günlerim
okuldan sonra ihtiyacım olmasa da direksiyon eğitimlerine gidiyorum

bedava benzin nasıl olsa geziom
geçmişi okumaya halim yok valla özet gçin bana çok konuşmuşssunuz
bu arada bizim tarif sürekli değişiyo yaa askerim 24 üne bilet almış tutimle şafaklarımız aynı

poff alıntı yapa yapa cnm çıktı be ne kadar knuşmuşsnz
akşam sınava bile bu kadar çalışmdm
laa laa laaaaaaa son 8
aşkımın dün bademcikleri şişmiş sadece çorba içmiş bi iyileşemedi ya bn glince iyileşirmym acaba diyo
perriii perriiii geçmişe takılırım tabii kitap bitirmiş gbiyim şuan

gelmezsn topagaaaa öyle okuyamazsn tabii ahh ahh nerde kuşkinin eski alıntılarıı :96::95:

iyi geçmesine sevdinm 335mmm, nivea seni de sıkılaştırırr
Masaj yaparken uyuyakaldın heee, bnm aşkımın gözleri açılıyor masaj sırasında sonra uyuyamıyoruz zaten

benim askerim de 24ünde cıkıyor canım safaklar aynı yani oh oh hadi bakalılm yandannnn

aslinda kizlar sizinle uzun zamandan beri haftaya yapmam gereken sunum hakkinda konusmak istiyordum.. Düsüncelerinizi merak ediyorum bu konuda cünkü sunumumun bir bölümüde insanlarin bu konudaki görüsünü anlatacak..

Olay kisaca söyle oluyor..
Bir erkek cocuk daha bebekken yetistirme yurduna veriliyor, burdan bir aile onu evlatlik aliyor. 18 yasina gelince öz ailesini arastirip buluyor. Babasi ölmüs annesi hayatta ve ondan sonra birtanede kiz cocuklari olmus.. Kiz cocuktan 7 yas kücük.. Bir süre öz ailesinin yaninda kaliyor ve annesi vefat ediyor.. Iki kardes basbasa kaliyor ve birbirlerine kardeslikten öte duygular hissettiklerini farkedip iliskiye basliyorlar.. Bu iliskinden bir cocuk doguyor, cocuk engelli bir sekilde dünyaya geliyor.. Daha sonrasinda iliski devam ediyor ve ikinci cocukta ayni sekilde engelli olunca hastanedeki doktorlar yapilan testler sonucunda anne babanin aslinda kardes olduklarini anlayip polise sikayet ediyorlar.. Mahkemeye cikiliyor ama kiz daha 18yasindan kücük oldugu icin cezasiz kaliyor ve adamda sadece bu iliskiyi sonlandirmasi icin bir sans daha verilip serbest birakiliyor.. 3. cocuklari oluyor ve adam tekrar mahkemeye veriliyor.. mahkeme sürerken kiz 4. cocuga hamile kaliyor ve adamda gidip kendini kisirlastiriyor.. Ama tabi bu sefer cezadan kacamiyor ve toplam 2sene 2aylik hapis cezasi aliyor..

Simdi benim düsüncelerinizi bilmek istedigim konu su;
sizce bu iki "kardes" veya "sevgili" iliskilerini bitirmelilermi ve neden bitirmeliler??

aynen perim yaa, sahilde askimla biralarimizi yudumlayip dalgalarin kiyiya vurusunu dinlerken bu sarki baslamisti bu yaz, öyle sarildiki bana o an

hosgeldin gecemizin kusu, biz burdayiz hala iyiyiz, seni sormali??

335immm canim kardesimm, yillardir bir bacim yok diye kendimi ezik hissetmistim demek sen ordaymissin

sizi boşladığımı düşünmeyin lütfen.2haftadır içimde hesaplaşmalarçelişkiler yaşıorum. buraya gelsem de eskisi gibi omucam tat da alamıcam o yüzden muhabbetinizi bozmak istemiyorum. kafam bi yerine gelsin eski kuş olucam sözzz

bu arada msn facem hep açık olur benim sakın açık pc başında da bize yazmıyo die düşünmeyin olur mu?pc başında pek duramıyorum

çok özlüyorumm sizi

hmm humm mmm, yani şu kadar olay olduktan sonra bence bitirip bitirmemelerini tartışmak çok saçma zaten olan olmuş ve adam kendini kısırlaştırmış. Bu noktadan itibaren soruyorsan bu soruyu, bence bitirmemeliler. Çünkü artık 4 çocukları olmuş ve adam kendini kısırlaştırmış. Bu iki insanın birbirinden başka kimsesi olmadığını söylüyorsun bu yüzden de bitmemeli bu ilşki. Yıllarca birbirlerini tanımadan bilmeden yaşamışlar zaten belli bi kardeşlik olgusuyla büyümemişler, dışarda tanışıp kardeş olduklarını bilmeden birbirlerine aşık olabilirlerdi sonuçta içlerinde kardeşlik duygusu yok çünkü. Birde 4 çocuk var ortada öyle veya böyle.. Etik ve sağlık açısından olmaması gereksede artık olan olduğu için ben bitmemeli diyorum.

izninle yuh demk istiyorm :26: tmam ailesindn ayrı yaşabilir ama kardeşlik duygusu denen bişey wardr hiçmi öyle bi his yokmş ..ayrıca tmam burayı geçtk diyelm çocuk yapma gbi bi hata yapıyolar pki snrasnda nedn önlem alınmıyo 2. 3. htta 4. çocuk ne demk bnce onlar ilişkilerini bitirmeliydi yda eger bitirmiyolarsa o çocuklar olmamalıydı iş işten geçtiktn snra bitip bitmemesinin bi önemi yok bnce
uykusuuzzzzz her geceeeeeeeeeeeeeee aaahhh yorgun ölesiyeeeee bzm senle şufaamız aynıı kaçta gelio senn asker ? napcaksn nasıı karşılicaksnnnn
ordan buraya uçak olmadıgı içn geç gelick 3 gbi fln buluşurz heralde ay blmiyorm içim içime sıgmıyo uyuyamıyorm zatn kaç gündür askım gldiginde sınavdn çıkmş olucm ve ertesi gün yne sınavm wr hiç dogru düzgn bi planımz yok o yüzden siz napcksnz ewinz wr tbi sizin ne gzel hasrt gderceksnz

ben sana dargınım vallahada kuş kkarı insan canı sıkkın olunca en çok ihtiyaç duyar sevdiklerine şafaklar bitti zaten ne zaman geleceksin, neyse herkesin var kendine göre bişeycikleri işte.. Hesaplaşmaların bitince bekleriz guş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…