- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.241
Üstünden inmedin haaaaaaaaatevbeler olsun... Bende ışıkları kapatır mumlarımızı yakarım, alırım mis kokulu kremlerimizi hafif dinlerndirici bi müzik başlarım majamıa mest olur bebeğim ayyy özledimmm hemen masaj yapacam gelince
Evet Çağlom bnm aşkım çok sabırlıdır ama sinirlenince gözü döner. Allahtan kontrolden çıkmamış, çıkadabilirdi çok haklılar artık. Dayan lütfen dedim... 6 güncük kaldı yaaHerşey çokkk güzel olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cnmm çok tatlı bunlarrrr
bnide sıkılaştırırmıııımerhaba herkese :80:
perim senin bahsettiğin nivea ürünü bu mu ?
bnde sınv çkısı arkadaşıma gttm dolapta rakı buldm sek içtm biraz kafayı yıyorm sanrm ayyaş oldmBen bugün $algam ictim kafayi buldum yaa
ayyas gibi hissediyorum kendimi
dün aşkm bnları saydırdı telefondaAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ŞAFAK 07 ANTALYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE KOLA NE FANTA SADECE YEDİGÜN
ŞAFAK4 oldun mu DÖTatarsa 4-3-2-1 de bişey uyduralım ...
geçen derste çok bunaldm kalemle topladm sçımı snra unuttm yarım saat boyunca kalemimi aradm snrlerm bozuldu arkdşıma sruyrm nerde kalemim birlikte aradk bulamadkhahahah gene başlamış şarkılar şiirlerrr Tutim diyorum yaa hiç kafa kalmadııı geçende yana yana tv kumandasını arıyorum bütün evi gezdm ağlicam artık ümidi kestim elimle değiştiriyorum kanalları buzdolabını bi açtım süt almak için kumanda muntazam bi şekilde dolap rafında durmuş bana bakıoduuuuuuuukafa gitti kafaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa cnm sizede hayırlı teskereler gel katıl bize noluckNe kadar güzel bir ortak derdiniz var ve hepiniz birbirinize o bağla bağlanmışsınız desteğiniz birbirinize kurduğunuz cümleler teselliler çok güzel böyle güzel saf temiz duygular ile şafaklarınızın da sonuna gelmişsiniz kimi hüzünlü bitmiş kimisi sevinçe beklenen günü bekliyor ama herşeyden güzeli dualarınız artak herşey ortak çok güzel bir topiğiniz var maşaallah herkese muhakkak bir cevap en azından bir teşekkürünüz var çok beğendim vallahi hepinize Allah yardım etsin inşaallah ve dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun
ay çaglom wlla çok sevindm snin için ne gzel olmuşLeee leee leee sakine diye giris yapmak istiyorum bugün, dünden beri dilimden düsmüyor cünkü
Bugün harika birgün
Sabah okula gittim 3hafta aradan sonra yine
Arkadaslarimi, ortami özlemisim dedim resmen iyi oldum..
Sonra arkadaslarla muhabbet arasinda en son sinavimin erkene alindigini ögrendim, yaneeeeeeeeee 18subattan sonra hür olacakmisim veeee biletimi 21 subat gününe ayarladim dönüs tarihim ise 3nisan, bu ne demek biliyormusunuz?????????? Tam 6Hafta askimla gecirecegim demek
Cok heyecanliyim, icim icime sigmiyor delirecek gibiyim sanki yarin geliyormusum gibi hissediyorum kendimi, hemen simdi esyalarimi toplayip öylece kapida ucus saatimin gelmesini beklemek istiyorum
Yaa ben hala inanamiyorum bitti ya resmennnnnnn
ya çok saçma sapan tipler wr askeriyede çok yılışıklarSelam canlarrr, dersten geldimm hoop zıpladım.2 gündür aşkımcımın morali çok bozuktu bugün biriyle birbirlerine giriyorlarmış, ordakiler zor ayırmışhiç böyle bi insan değildir benm aşkm ne hale geldi. El şakasından hiç hoşlanmaz biri sürekli el şakası yapıyormuş o da hasta dayanamamış patlamış sonunda. Bende patladım güzelce bi ağladım :84:
Ama gayet iyiyim valla öyle ya da böyle geçti bitti işte. Sadece 6 gün kaldı ya şaka gibi artık bundan sonra üzülürsem Allah beni çarpar vallaha böyle olurum
Viooşşş, adet olcaksın kuzum ondandır bu gerginlikk ama kendine gellll kocişin geliooo
Çağlommmmmmm anammmmmmmm çok sevindmmmmm gözün aydın canımmmmm 6 hafta heeeeeeeee süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haberrrrrrrrrrr çok mutlu oldmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!! yeni ders dönemin hayırlı olsunn balımm le le le sakine haa? o zaman dam üstüneee un elerrrr dam üstüündeee un eler tombih tombih memelermemeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmışşşş
Özommmmmmmmm
335im seni de gördümmm çakkk bebekkkkkkkkkkkkkkknasıl geçti sınavınn?
çaglom biz gerçektn mi kardeşiz yabu arada benim askim masörlük egitimi almis üniversitedeyken..
elleri sihirli sanki saatlerce yapsa dur demem
cok seviyorum askimin bana masaj yapan elleriniiii, coook özledim her ikisinide
simdide bu sarki aklima geldi perimmm:
Zeki Müren- Elbet birgün bulusacagizz, bu böyle yarim kalmayacakkkkkkk
gelmezsn topagaaaa öyle okuyamazsn tabiiselam güzllerim nasılsınız?
ben koşuşturmacayya devam ediyorum çok yoğun geçiyo günlerim
okuldan sonra ihtiyacım olmasa da direksiyon eğitimlerine gidiyorum
bedava benzin nasıl olsa geziom
geçmişi okumaya halim yok valla özet gçin bana çok konuşmuşssunuz
bu arada bizim tarif sürekli değişiyo yaa askerim 24 üne bilet almış tutimle şafaklarımız aynı
selam güzllerim nasılsınız?
bu arada bizim tarif sürekli değişiyo yaa askerim 24 üne bilet almış tutimle şafaklarımız aynı
uyumuyomsnziyi geçmesine sevdinm 335mmm, nivea seni de sıkılaştırırrMasaj yaparken uyuyakaldın heee, bnm aşkımın gözleri açılıyor masaj sırasında sonra uyuyamıyoruz zaten
uyumuyomsnztöbe töbeeee
duştan çıkmştm yorgundm uyumuşm wllasnra uyandm ama
biz dün özoşlar çok konuştuk ondandır saç baş girioduk az daha
ayy bayılırım Çağlom bu şarkıyaaaaaaaa......... Belki bir deniz kenarındaaaaaaaa el ele maziyi konuşacağızz, İKİMİZİNDE SAÇLARI AK ÖYLECE DURUP BAKIŞACAĞIZ..... büyük harfle yazılarn yeri söylerken hep gözlerim dolar
selam güzllerim nasılsınız?
aslinda kizlar sizinle uzun zamandan beri haftaya yapmam gereken sunum hakkinda konusmak istiyordum.. Düsüncelerinizi merak ediyorum bu konuda cünkü sunumumun bir bölümüde insanlarin bu konudaki görüsünü anlatacak..
Olay kisaca söyle oluyor..
Bir erkek cocuk daha bebekken yetistirme yurduna veriliyor, burdan bir aile onu evlatlik aliyor. 18 yasina gelince öz ailesini arastirip buluyor. Babasi ölmüs annesi hayatta ve ondan sonra birtanede kiz cocuklari olmus.. Kiz cocuktan 7 yas kücük.. Bir süre öz ailesinin yaninda kaliyor ve annesi vefat ediyor.. Iki kardes basbasa kaliyor ve birbirlerine kardeslikten öte duygular hissettiklerini farkedip iliskiye basliyorlar.. Bu iliskinden bir cocuk doguyor, cocuk engelli bir sekilde dünyaya geliyor.. Daha sonrasinda iliski devam ediyor ve ikinci cocukta ayni sekilde engelli olunca hastanedeki doktorlar yapilan testler sonucunda anne babanin aslinda kardes olduklarini anlayip polise sikayet ediyorlar.. Mahkemeye cikiliyor ama kiz daha 18yasindan kücük oldugu icin cezasiz kaliyor ve adamda sadece bu iliskiyi sonlandirmasi icin bir sans daha verilip serbest birakiliyor.. 3. cocuklari oluyor ve adam tekrar mahkemeye veriliyor.. mahkeme sürerken kiz 4. cocuga hamile kaliyor ve adamda gidip kendini kisirlastiriyor.. Ama tabi bu sefer cezadan kacamiyor ve toplam 2sene 2aylik hapis cezasi aliyor..
Simdi benim düsüncelerinizi bilmek istedigim konu su;
sizce bu iki "kardes" veya "sevgili" iliskilerini bitirmelilermi ve neden bitirmeliler??
izninle yuh demk istiyorm :26: tmam ailesindn ayrı yaşabilir ama kardeşlik duygusu denen bişey wardr hiçmi öyle bi his yokmş ..ayrıca tmam burayı geçtk diyelm çocuk yapma gbi bi hata yapıyolar pki snrasnda nedn önlem alınmıyoaslinda kizlar sizinle uzun zamandan beri haftaya yapmam gereken sunum hakkinda konusmak istiyordum.. Düsüncelerinizi merak ediyorum bu konuda cünkü sunumumun bir bölümüde insanlarin bu konudaki görüsünü anlatacak..
Olay kisaca söyle oluyor..
Bir erkek cocuk daha bebekken yetistirme yurduna veriliyor, burdan bir aile onu evlatlik aliyor. 18 yasina gelince öz ailesini arastirip buluyor. Babasi ölmüs annesi hayatta ve ondan sonra birtanede kiz cocuklari olmus.. Kiz cocuktan 7 yas kücük.. Bir süre öz ailesinin yaninda kaliyor ve annesi vefat ediyor.. Iki kardes basbasa kaliyor ve birbirlerine kardeslikten öte duygular hissettiklerini farkedip iliskiye basliyorlar.. Bu iliskinden bir cocuk doguyor, cocuk engelli bir sekilde dünyaya geliyor.. Daha sonrasinda iliski devam ediyor ve ikinci cocukta ayni sekilde engelli olunca hastanedeki doktorlar yapilan testler sonucunda anne babanin aslinda kardes olduklarini anlayip polise sikayet ediyorlar.. Mahkemeye cikiliyor ama kiz daha 18yasindan kücük oldugu icin cezasiz kaliyor ve adamda sadece bu iliskiyi sonlandirmasi icin bir sans daha verilip serbest birakiliyor.. 3. cocuklari oluyor ve adam tekrar mahkemeye veriliyor.. mahkeme sürerken kiz 4. cocuga hamile kaliyor ve adamda gidip kendini kisirlastiriyor.. Ama tabi bu sefer cezadan kacamiyor ve toplam 2sene 2aylik hapis cezasi aliyor..
Simdi benim düsüncelerinizi bilmek istedigim konu su;
sizce bu iki "kardes" veya "sevgili" iliskilerini bitirmelilermi ve neden bitirmeliler??
ordan buraya uçak olmadıgı içn geç gelickuykusuuzzzzz her geceeeeeeeeeeeeeee aaahhh yorgun ölesiyeeeeebzm senle şufaamız aynıı kaçta gelio senn asker ? napcaksn nasıı karşılicaksnnnn
sizi boşladığımı düşünmeyin lütfen.2haftadır içimde hesaplaşmalarçelişkiler yaşıorum. buraya gelsem de eskisi gibi omucam tat da alamıcam o yüzden muhabbetinizi bozmak istemiyorum. kafam bi yerine gelsin eski kuş olucam sözzz
bu arada msn facem hep açık olur benim sakın açık pc başında da bize yazmıyo die düşünmeyin olur mu?pc başında pek duramıyorum
çok özlüyorumm sizi
inmedim diyor yaa üstünden okurken ben utandim walla alemsin sen özo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?