335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet hayırlısı olsun, muallakta kalmaktan kendini yiyp bitirmekten neden diye sorup azar işitmekten kişiliksiz bir insana dönüşmekten çok daha iyi. öyle işte.

evet hayırlısı olsun, muallakta kalmaktan kendini yiyp bitirmekten neden diye sorup azar işitmekten kişiliksiz bir insana dönüşmekten çok daha iyi. öyle işte.

en son yazdıklarını görmedim canım ama hatırladığım kadarıyla sanırım sana dönmek istiyordu arıyordu. son durum ne tamamen ayrıldınızmı?

en son yazdıklarını görmedim canım ama hatırladığım kadarıyla sanırım sana dönmek istiyordu arıyordu. son durum ne tamamen ayrıldınızmı?

son durum terk etti. bitirdi. "inançsız bir insan olsam kafama sıkardım bu koşullar çok sert. sen de çok iyi bir insansın tanıdığım en iyi insansın meleksin benim beyaz sayfamdın. allah gönlüne göre versin. ne olur hakkını helal et ama benim kalbi duygularım ölmüş bitmiş" dedi. ve bitirdi.

selam canım sende bayadır gelmiyyorsun foruma:26:

askerlik bunalttı canım çok sıkılmıştım ama yazılanları takip ettim ara ara
şimdi içimde farklı heyecanlar var. Askerim gelince istemeye gelicekler. Yüzük söz kıyafeti falan bakıyorum.. askerim gelince hemen göremicem şubatın ortalarında görcem malesef ama iki heyecanı birde yaşıcam

senin keyifler nasıl

inanki çok üzüldüm adına. İnşallah hakkıında hayırlısı olur. Belki askerden gelince hatasını anlar ama kırdığı kalbi tamir edebilirmi bilemiyorum. Güçlü ol Allah kimseye çekemeyeceği dert vermez.

yok yeniden başlamayacak. zaten bitirmek istiyordu ama yakınken mümkün olmuyordur, ikimizin ailesi de çok farklı. gözümüz korkuyordu birbirimizin kültürlerinden, maddiyatından. askerde bitirdi işte.

amin cnm inş. neyseeeee

sizin şafaklar azalıyooo:))

Neyse böyle düşünüyorsan kendini yıpratmazsın en azından
bizim şafaklar çok şükür azalıyor :) atarsa 8 dicem
Şimdi birde söz nişan telaşlarımız başladı iki sevinci birden yaşıcam inşallah

inş. canım allah mutlulukla tamamına erdirsin. bak bu site davetiye veriyo fuara bi gez bak istersen.

|| Evlilik Hazırlıkları || gelinlik modelleri,gelinlik, abiye, damatlık, düğün, düğün mekanları, düğün organizasyonu, kır düğünü, düğün salonları, pırlanta, alyans, tektaş, müzik, nikah şekeri, davetiye, düğün pastası, havai fişek, ev dekorasyonu, ba ve lütfi kırdar'da 4-6 şubat arası fuar var...

selam nabersiniz kızlar ben bugün fenayım çok doluyum hep ağlamak istiyorum neden böyle oldum ki hiç sebep de yok içim sıkılıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo sinirlerim acayip gergin patlamaya yer arıyorum neden böyle oldu ki şimdi

Ne kadar güzel bir ortak derdiniz var ve hepiniz birbirinize o bağla bağlanmışsınız desteğiniz birbirinize kurduğunuz cümleler teselliler çok güzel böyle güzel saf temiz duygular ile şafaklarınızın da sonuna gelmişsiniz kimi hüzünlü bitmiş kimisi sevinçe beklenen günü bekliyor ama herşeyden güzeli dualarınız artak herşey ortak çok güzel bir topiğiniz var maşaallah herkese muhakkak bir cevap en azından bir teşekkürünüz var çok beğendim vallahi hepinize Allah yardım etsin inşaallah ve dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun

canım günler azaldı ya hemen olsun bitsin istiyorsun şafak hemen bitsin istiyorsun bence şafak sıkıştırıyo derlerya iyice öyle oldu

canım benim sende katıl bize yorumların için sağol canım bu topik olmasa askerlik zor bitecekti psikolojik olarak birbirimize destek olduk gerçkten:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…