- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.221
askerlik bunalttı canım çok sıkılmıştım ama yazılanları takip ettim ara ara
şimdi içimde farklı heyecanlar var. Askerim gelince istemeye gelicekler. Yüzük söz kıyafeti falan bakıyorum.. askerim gelince hemen göremicem şubatın ortalarında görcem malesef ama iki heyecanı birde yaşıcam
senin keyifler nasıl
canım benim sende katıl bize yorumların için sağol canım bu topik olmasa askerlik zor bitecekti psikolojik olarak birbirimize destek olduk gerçkten:81:
Arada özenip katılıyorum inan bana böyle güzel oluyor keşke bende 335. kısa dönem olsa idim okudum da inan hoşuma gitti maşaallah diyorum tekrar. Benim askerim çok uzaklara gitti ama yine desteği sizin topikten alıyorum hakkari çukurca benim eşim bence benim şafağımı ben 126 diye yazayım size iyi bir morel olsun 6 7 veya 14 gün neki neyip bir oooooooooooh çekin Allah 6 lara falan gelmeyi bizede nasip eder inşaallah
Ne kadar güzel bir ortak derdiniz var ve hepiniz birbirinize o bağla bağlanmışsınız desteğiniz birbirinize kurduğunuz cümleler teselliler çok güzel böyle güzel saf temiz duygular ile şafaklarınızın da sonuna gelmişsiniz kimi hüzünlü bitmiş kimisi sevinçe beklenen günü bekliyor ama herşeyden güzeli dualarınız artak herşey ortak çok güzel bir topiğiniz var maşaallah herkese muhakkak bir cevap en azından bir teşekkürünüz var çok beğendim vallahi hepinize Allah yardım etsin inşaallah ve dilediğiniz herşey gönlünüzce olsun
canım o heyecanlar inan çok tatlı oluyor ya hele isteme muhabbeti çok mutlu günler geçirirsin inşallah canım askeriyeden bir çıksınlar rahata kavuşsunlarda günler çabuk gecer dışardA şubat hemen geliverir bende iyiyim canım 4 gözle şafak attırmaya çalışıyorum
Allah kavuştursun canım seni de.. İnşallah rahat bi askerlik geçirirsiniz.Arada özenip katılıyorum inan bana böyle güzel oluyor keşke bende 335. kısa dönem olsa idim okudum da inan hoşuma gitti maşaallah diyorum tekrar. Benim askerim çok uzaklara gitti ama yine desteği sizin topikten alıyorum hakkari çukurca benim eşim bence benim şafağımı ben 126 diye yazayım size iyi bir morel olsun 6 7 veya 14 gün neki neyip bir oooooooooooh çekin Allah 6 lara falan gelmeyi bizede nasip eder inşaallah
Leee leee leee sakine diye giris yapmak istiyorum bugün, dünden beri dilimden düsmüyor cünkü
Bugün harika birgün
Sabah okula gittim 3hafta aradan sonra yine
Arkadaslarimi, ortami özlemisim dedim resmen iyi oldum..
Sonra arkadaslarla muhabbet arasinda en son sinavimin erkene alindigini ögrendim, yaneeeeeeeeee 18subattan sonra hür olacakmisim veeee biletimi 21 subat gününe ayarladim dönüs tarihim ise 3nisan, bu ne demek biliyormusunuz?????????? Tam 6Hafta askimla gecirecegim demek
Cok heyecanliyim, icim icime sigmiyor delirecek gibiyim sanki yarin geliyormusum gibi hissediyorum kendimi, hemen simdi esyalarimi toplayip öylece kapida ucus saatimin gelmesini beklemek istiyorum
Yaa ben hala inanamiyorum bitti ya resmennnnnnn
canım benim çok sevindim ya ne güzel aşkına uzun zaman geçireceksin önceden o kadar üzüldn boş yere
kızzzllaaarr ben geldim safagım 13 askerim 24ünde cıkıyor dün belli oldu daha.
kızzzllaaarr ben geldim safagım 13 askerim 24ünde cıkıyor dün belli oldu daha.
Selam canlarrr, dersten geldimm hoop zıpladım.2 gündür aşkımcımın morali çok bozuktu bugün biriyle birbirlerine giriyorlarmış, ordakiler zor ayırmışhiç böyle bi insan değildir benm aşkm ne hale geldi. El şakasından hiç hoşlanmaz biri sürekli el şakası yapıyormuş o da hasta dayanamamış patlamış sonunda. Bende patladım güzelce bi ağladım :84:
Ama gayet iyiyim valla öyle ya da böyle geçti bitti işte. Sadece 6 gün kaldı ya şaka gibi artık bundan sonra üzülürsem Allah beni çarpar vallaha böyle olurum
Viooşşş, adet olcaksın kuzum ondandır bu gerginlikk ama kendine gellll kocişin geliooo
Çağlommmmmmm yeni ders dönemin hayırlı olsunn balımm le le le sakine haa? o zaman dam üstüneee un elerrrr dam üstüündeee un eler tombih tombih memelermemeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmışşşş
Özommmmmmmmm
335im seni de gördümmm çakkk bebekkkkkkkkkkkkkkknasıl geçti sınavınn?
canım ya askerinin sabrı kalmadı artık anlaşılan 6 güncük daha dayansın sende ağlama canım ya heyecandan yerinde duramaman lazım senin
gülelim eğlenelim perişkom şafaklarımız çok güzel maaşallah ayrıca plakalardan sonra çabuk geçer derler ya geçmiyo annem ya hele son bir ay
bu da benden sana
perişkooooooooooommmmmmmmmmmm
hahahah işte bunu seviyorummmmmvalla öyle ya da böyle geçti bitti gitti işteee. Ahdettim bütün bu günleri unutturucam aşkımaaaaaaaa, askerliğe son masajları yapıcammmm pamuk gibi olucak benim bebeğimmmm ayyyyy içim gıdıklandıııı hahahah
Selam canlarrr, dersten geldimm hoop zıpladım.2 gündür aşkımcımın morali çok bozuktu bugün biriyle birbirlerine giriyorlarmış, ordakiler zor ayırmışhiç böyle bi insan değildir benm aşkm ne hale geldi. El şakasından hiç hoşlanmaz biri sürekli el şakası yapıyormuş o da hasta dayanamamış patlamış sonunda. Bende patladım güzelce bi ağladım :84:
Ama gayet iyiyim valla öyle ya da böyle geçti bitti işte. Sadece 6 gün kaldı ya şaka gibi artık bundan sonra üzülürsem Allah beni çarpar vallaha böyle olurum
Viooşşş, adet olcaksın kuzum ondandır bu gerginlikk ama kendine gellll kocişin geliooo
Çağlommmmmmm anammmmmmmm çok sevindmmmmm gözün aydın canımmmmm 6 hafta heeeeeeeee süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haberrrrrrrrrrr çok mutlu oldmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!! yeni ders dönemin hayırlı olsunn balımm le le le sakine haa? o zaman dam üstüneee un elerrrr dam üstüündeee un eler tombih tombih memelermemeler baş kaldırmış memeler baş kaldırmışşşş
Özommmmmmmmm
335im seni de gördümmm çakkk bebekkkkkkkkkkkkkkknasıl geçti sınavınn?
senin askerinde masaj seviyor anlaşılan her evci çıkarığımda inmedim üzerinden sürekli masaj çok nazlı benim bebeğim birde çok kibardır aşkım yorulunca bırak der bende kıyamam yaparım iyice yorulana kadar çok seviyorum ben ya danam ı koca danam o benim
Üstünden inmedin haaaaaaaaasenin askerinde masaj seviyor anlaşılan her evci çıkarığımda inmedim üzerinden sürekli masaj çok nazlı benim bebeğim birde çok kibardır aşkım yorulunca bırak der bende kıyamam yaparım iyice yorulana kadar çok seviyorum ben ya danam ı koca danam o benim
Evet Çağlom bnm aşkım çok sabırlıdır ama sinirlenince gözü döner. Allahtan kontrolden çıkmamış, çıkadabilirdi çok haklılar artık. Dayan lütfen dedim... 6 güncük kaldı yaaperimm bu anlattigin olayin ne demek oldugunu cok iyi anliyorum canim benim, askicimda kavga etmisti orda anlatmistim zaten.. artik son günler ya sabrinda bittigi nokta yani, bir an önce olaysiz sagsaglim ordan cikmanin hayalini kurarken dokunsalar saldiracak hal aliyorlar.. bende o kadar cok bagirmistimki askima telefonu kapatinca bu yüzden cok aglamistim
ama ben eminim sevdiklerimiz mantiklarinin onlari götürdükleri yoldan hic sasmayacaklar ve su son günleride ayni ustalikla atlatip gelecekler bize, cok güclüler cünkü bizde cok güclüyüz, pes etmelerine izin vermiyoruz
hersey coook güzel olacakkkkkkkk
bu arada benim askim masörlük egitimi almis üniversitedeyken..
elleri sihirli sanki saatlerce yapsa dur demem
cok seviyorum askimin bana masaj yapan elleriniiii, coook özledim her ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?