335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aynı gün glmiyo periiiiiiii bnmki 18nde
bu arada yeri gelmişken bi basın açıklaması ypmak istiyorm öhömm :92:
şmdi bn 17 18 19nda buralarda olamıcm izninizle o yüzdn biçogunuzn ilk bluşma anını dinleyemicm ,ama gelince hpsini tek tek okucm herkesler yazsn olurmu bnde anlatıcm

ÇAGLOM kardeşimmm bizi nden ayırdılar niden sen ordasın niden

Son düzenleme:
beni anlamanızı beklemiyorum sizden ama size değer vermediğmi de düşünmeyin.
ilişkimde sorun yok bana esksi gibi davranıyor aama bende bişiler oldu,ben evlenmek istemiyorum onunla sanki:18::18:ben hesaplaşmalar yaşıyorum kalbim başka antığım başka konuşuyor.bu kadarını açıklayabilirim sizesadece. diğerlerini kendime bile ifade edemiyorum

ordan buraya uçak olmadıgı içn geç gelick 3 gbi fln buluşurz heralde ay blmiyorm içim içime sıgmıyo uyuyamıyorm zatn kaç gündür askım gldiginde sınavdn çıkmş olucm ve ertesi gün yne sınavm wr hiç dogru düzgn bi planımz yok o yüzden siz napcksnz ewinz wr tbi sizin ne gzel hasrt gderceksnz [/QUOTE]

beni niye dövüon bacım uçak yok diye bnmde geldiği gün sınavım var ama 15dkda yapıp çıkıcam dışarda beklicek beni boncuk kafam o hafta perşembeye kadar sınavım var işte. Sabah 8 de karşılicam ben havaalanından. Sonra onlara kahvaltıya gideceyüüüzzz sonraaaaaaaaaaa sonra benim sınavım sonra tekrarrr cumadan itibarende 10 gün boyunca bende kalıcak o zaman sürekli hhahahha ayyyy anlatışıma koptummmmmmmmmmmmmmmmmm

bana bakçağlo karısı alçak adımı çıkaracak annem erkeğime masaj yaptım sadece ayrıca yukarda anlattığın olayda artık düzen bozulmamalı canım ama çok kötü ya psikolojik yıkım olmuştur

iste almanyanin ana yasasina baktigimizda olaya etik ve saglik acisindan bakman aslinda yasak, cünkü o zaman engelli insanlarin dünyaya gelmesini engellemek istiyorsun demektir ve her insanin yasamaya hakki vardir.. Eger saglik acisindan bakacaksak o zaman 40yasindan büyük kadinlarada dogum yapmalari yasaklanabilir sonucta o yastan sonra dogan cocuklarin engelli olma ihtimalide yüksek.. Etik yönden bakildiginda ise her insan istedigi sekilde cinsel tercihlerini secip kendine aile kurabilir diye bir yasa mevcut ama bu yasanin önündeki en büyük engellerden biride aile arasi yasanan cinsel iliskiler yasasi..Cok farkli yönlerden baktim bu konuya ve cok farkli insanlarla oturup tartistim sizinde fikirlerinizi alip sunumumun sonuc kismini tam olarak sekillendirmek istiyorum, tam olarak kendimi ifade edebilecek kelimeleri toparliyorum böylece

canım beim ya çevrede seni etkileyen birilieri falan mı oldu sen farkında olmadan askerin gelsi canım o zaman gerçek duygularınla baş başa kalırsın tatlım inşallah çabucak biter bu sorunların özledik seni

Seni anlamamızı beklemelisin bence bizi bizden başka kimse anlayamadı bugüne kadar çünkü... burda ilişkilerimizden çok daha farklı güzel şeyler de paylaştık hep onları konuşmadık ki. Her işte vardır bi hayır, belki askerlikte kararların değişmiş olabilir bu çok normal kimse senden bunun açıklamasını bekleyemez zaten. Herkesin kararları kendine aittir. Benim tek isteğim kendini çok fazla sıkmadan herşeyi oluruna bırakman.. Böyle zamanlarda mustafa sandalın şu şarkısını çok severimm..
Akışına bırak damarında akan kann gibii, akışına bırak dağlardan inen ırmak gibiiiii

yaa niçüünn niçüünn yoksuuunnn 17sinde ben depremin şiddetini anlatırken nasıl ama nasıl burda olamazsınnnn:2::2:

yok kız yanlış anladın uyuz o sırt üstü yatıyor ben beline oturuyorum omuzlarına yapıyorum tevbe tevbe

seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zalim gurbet iste kuzummm
bu arada fikirlerin icin cook tesekkür ederim, bu günleride gördük bu topikte bir ödev yapmadigimiz kalmisti

insallah hakkinizda en hayirlisi olur kusum, sakin kafayla otur düsün herseyi.. askerin geldiginde düzelmezse onunlada konusursun, umarim hallolur hersey yeniden

beni niye dövüon bacım uçak yok diye bnmde geldiği gün sınavım var ama 15dkda yapıp çıkıcam dışarda beklicek beni boncuk kafam o hafta perşembeye kadar sınavım var işte. Sabah 8 de karşılicam ben havaalanından. Sonra onlara kahvaltıya gideceyüüüzzz sonraaaaaaaaaaa sonra benim sınavım sonra tekrarrr cumadan itibarende 10 gün boyunca bende kalıcak o zaman sürekli hhahahha ayyyy anlatışıma koptummmmmmmmmmmmmmmmmm [/QUOTE]

evet sonraaaaaa????????????????

özom inkar etme yaaa ne var sanki
yani sizde sen üstünden inmiyorsun bizdede askim bunda kötü birsey yok inan, altüstü "masaj"

o sınavlarn bn
pffffffff ne güzel bişeydir aman dikkat olma snra ayy yok yok erken :89: biz çok uslu bi çift olcaz gelince zorunlu uslular

evet sonraaaaaa????????????????

özom inkar etme yaaa ne var sanki
yani sizde sen üstünden inmiyorsun bizdede askim bunda kötü birsey yok inan, altüstü "masaj"
[/QUOTE]

yaa niçüünn niçüünn yoksuuunnn 17sinde ben depremin şiddetini anlatırken nasıl ama nasıl burda olamazsınnnn:2::2:
o depremi bn burdan hissederm inanıyorm buraya yazdıgını fceden msj at bna gldigimde hpinize yorm ypcam gerçe bn dyanamam grerim ya
çok seviyorum sizi yanımda olsanız da sarılsam size doya doya
kuş kafa gel

çagloo okurken kızardm dedm noluyo nası üsttee nası yani ayrıntılarımı anlatck töbe töbe masajda yapan üstedir tbi

bende masajdan bahsediyom zaten canum, tabiki üstte olacak

çok seviyorum sizi yanımda olsanız da sarılsam size doya doya
al bebişşşşşşşşş
perişko askerin gelince sein yaunda mı olacak ilk günde itibaren topiğe birlikte gelin gari
Pazartesi gelicek 4 gün evinde kalıcak sonra kendi evimizde kalıcazz

Özoooo kız kudurdun mu neciiiiii hahaha

AŞKIM aradııı nöbete gidiyor gitmeden yarım saat uyiym dedim uyuyamadım burda 200ün altına düşenler t-shirtlerini parçalıyorlar çok ses yaptılar dedi.. İçim parçalandı yaa 200'ün altına düşünce sevinçten t-shirt parçalıyorlarmış.. 6'nın altına düşünce napıyorlar acaba kendilerini mi parçalıyorlar dedim. Yazık yaa bi kez daha şükrettim halimizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…