- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.261
hmm humm mmm, yani şu kadar olay olduktan sonra bence bitirip bitirmemelerini tartışmak çok saçma zaten olan olmuş ve adam kendini kısırlaştırmış. Bu noktadan itibaren soruyorsan bu soruyu, bence bitirmemeliler. Çünkü artık 4 çocukları olmuş ve adam kendini kısırlaştırmış. Bu iki insanın birbirinden başka kimsesi olmadığını söylüyorsun bu yüzden de bitmemeli bu ilşki. Yıllarca birbirlerini tanımadan bilmeden yaşamışlar zaten belli bi kardeşlik olgusuyla büyümemişler, dışarda tanışıp kardeş olduklarını bilmeden birbirlerine aşık olabilirlerdi sonuçta içlerinde kardeşlik duygusu yok çünkü. Birde 4 çocuk var ortada öyle veya böyle.. Etik ve sağlık açısından olmaması gereksede artık olan olduğu için ben bitmemeli diyorum.
beni anlamanızı beklemiyorum sizden ama size değer vermediğmi de düşünmeyin.
ilişkimde sorun yok bana esksi gibi davranıyor aama bende bişiler oldu,ben evlenmek istemiyorum onunla sanki:18::18:ben hesaplaşmalar yaşıyorum kalbim başka antığım başka konuşuyor.bu kadarını açıklayabilirim sizesadece. diğerlerini kendime bile ifade edemiyorum
ilişkimde sorun yok bana esksi gibi davranıyor aama bende bişiler oldu,ben evlenmek istemiyorum onunla sanki:18::18:ben hesaplaşmalar yaşıyorum kalbim başka antığım başka konuşuyor.bu kadarını açıklayabilirim sizesadece. diğerlerini kendime bile ifade edemiyorum
aynı gün glmiyo periiiiiiii bnmki 18nde
bu arada yeri gelmişken bi basın açıklaması ypmak istiyorm öhömm :92:
şmdi bn 17 18 19nda buralarda olamıcm izninizleo yüzdn biçogunuzn ilk bluşma anını dinleyemicm ,ama gelince hpsini tek tek okucm herkesler yazsn olurmu bnde anlatıcm
ÇAGLOM kardeşimmm bizi nden ayırdılar niden sen ordasın niden
yok kız yanlış anladın uyuz o sırt üstü yatıyor ben beline oturuyorum omuzlarına yapıyorum tevbe tevbe
aynı gün glmiyo periiiiiiii bnmki 18nde
bu arada yeri gelmişken bi basın açıklaması ypmak istiyorm öhömm :92:
şmdi bn 17 18 19nda buralarda olamıcm izninizleo yüzdn biçogunuzn ilk bluşma anını dinleyemicm ,ama gelince hpsini tek tek okucm herkesler yazsn olurmu bnde anlatıcm
ÇAGLOM kardeşimmm bizi nden ayırdılar niden sen ordasın niden
ordan buraya uçak olmadıgı içn geç gelick3 gbi fln buluşurz heralde ay blmiyorm içim içime sıgmıyo uyuyamıyorm zatn kaç gündür askım gldiginde sınavdn çıkmş olucm ve ertesi gün yne sınavm wr hiç dogru düzgn bi planımz yok o yüzden siz napcksnz ewinz wr tbi sizin ne gzel hasrt gderceksnz
bana bakçağlo karısı alçak adımı çıkaracak annem erkeğime masaj yaptım sadece ayrıca yukarda anlattığın olayda artık düzen bozulmamalı canım ama çok kötü ya psikolojik yıkım olmuştur
o sınavlarn bnbeni niye dövüon bacım uçak yok diyebnmde geldiği gün sınavım var ama 15dkda yapıp çıkıcam dışarda beklicek beni boncuk kafam o hafta perşembeye kadar sınavım var işte. Sabah 8 de karşılicam ben havaalanından. Sonra onlara kahvaltıya gideceyüüüzzz sonraaaaaaaaaaa sonra benim sınavım sonra tekrarrr cumadan itibarende 10 gün boyunca bende kalıcak o zaman sürekli hhahahha ayyyy anlatışıma koptummmmmmmmmmmmmmmmmm
seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zalim gurbet iste kuzummm
bu arada fikirlerin icin cook tesekkür ederim, bu günleride gördük bu topikte bir ödev yapmadigimiz kalmisti
kızlar alemsiniz yaa
insallah hakkinizda en hayirlisi olur kusum, sakin kafayla otur düsün herseyi.. askerin geldiginde düzelmezse onunlada konusursun, umarim hallolur hersey yeniden
beni niye dövüon bacım uçak yok diyebnmde geldiği gün sınavım var ama 15dkda yapıp çıkıcam dışarda beklicek beni boncuk kafam o hafta perşembeye kadar sınavım var işte. Sabah 8 de karşılicam ben havaalanından. Sonra onlara kahvaltıya gideceyüüüzzz sonraaaaaaaaaaa sonra benim sınavım sonra tekrarrr cumadan itibarende 10 gün boyunca bende kalıcak o zaman sürekli hhahahha ayyyy anlatışıma koptummmmmmmmmmmmmmmmmm
o depremi bn burdan hissederm inanıyormyaa niçüünn niçüünn yoksuuunnn 17sinde ben depremin şiddetini anlatırken nasıl ama nasıl burda olamazsınnnn:2::2:
kuş kafa gelçok seviyorum sizi yanımda olsanız da sarılsam size doya doya
o depremi bn burdan hissederm inanıyormburaya yazdıgını fceden msj at bna gldigimde hpinize yorm ypcam gerçe bn dyanamam grerim ya
kuş kafa gel
yani sizde sen üstünden inmiyorsun bizdede askim bunda kötü birsey yok inan, altüstü "masaj"
çagloo okurken kızardm dedm noluyo nası üsttee nası yani ayrıntılarımı anlatck töbe töbemasajda yapan üstedir tbi
kızlar alemsiniz yaabence bizim gibi eglenceli topik yoktur
kızlar alemsiniz yaabence bizim gibi eglenceli topik yoktur
esred kuzum burada son kavuşacaklar arasındayız arkadaşlar kavuşsalarda bir an önce bize anlatsalar o anlarını
al bebişşşşşşşşşçok seviyorum sizi yanımda olsanız da sarılsam size doya doya
Pazartesi gelicek 4 gün evinde kalıcak sonra kendi evimizde kalıcazzperişko askerin gelince sein yaunda mı olacak ilk günde itibaren topiğe birlikte gelin gari
o depremi bn burdan hissederm inanıyormburaya yazdıgını fceden msj at bna gldigimde hpinize yorm ypcam gerçe bn dyanamam grerim ya
tmm buraya yazdığımı aynen face e de yazcammm sana
kuş kafa gel
yani sizde sen üstünden inmiyorsun bizdede askim bunda kötü birsey yok inan, altüstü "masaj"
çagloo okurken kızardm dedm noluyo nası üsttee nası yani ayrıntılarımı anlatck töbe töbemasajda yapan üstedir tbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?