335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Nasil 99 oluyorki???
canimm yanlis hesaplamis olmayasin??=S
daha 103deyiz yaa.. =/

yawrum benimkinin komutanı benimkine kıyak geçmiş 100 senin şafağın diye çünkü 2 gün fazladan yol izinleri varmış benimkinin kuşum seninki daha az şafağın seninki hiç izin kullanmadıki 10 ocakta gelecek olması lazım seninkinin

walla Tuti bilmiyorum ama ordaki komutanlar felan 17ocak diyorlar..
yani bana görede izin kullanmadigi icin erken gelmesi gerekiyor, ama simdilik yokmus öyle bir durum..
ama senin safagina sevindim canimm benim=)

walla Tuti bilmiyorum ama ordaki komutanlar felan 17ocak diyorlar..
yani bana görede izin kullanmadigi icin erken gelmesi gerekiyor, ama simdilik yokmus öyle bir durum..
ama senin safagina sevindim canimm benim=)

şöyle benimkinin orda 3 tane kısa dönem asker varmış benimki diyorki kısa dönemlerin şafaklarını fazla önemsemiyorlar burda dedi bakalım caglom kıllık yapmaz inşallah komutan ...saol cnm benim

delikafaduldenşutarafagitti
yok be cnm şu aşağıda misafir yazan yer varya onlara diyorum

hahha kör cahilim şimdi anladım çok güldüm Bir topik daha var şafak kaç diye. Am orası uzun dönem sanırım. Birde okudum pek sarmadı muhabbetleri, bende buraya uçtum direk, burası daha samimi daha sıcak gerçekten olumunekankayizsmile

esmeralde doğrumu canım tamda şimdi değiştirmek için daisyath ın sıtesıne gırdıydım ne yalan söim çokta üşeniyordum madem doğru kalsın o zaman ohh bee üstümden yük kalktı heheheh
bugün buras çok durgun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy tuti ben kafayi yemisim walla bak=/
ben 1ay kalmis yazmasi lazim diye düsünüyorum töbe yarabbim kafami kaldi yaa=(
tabiki 3ay yazacak=(

Doğru canlar, 3 ayı görünce bana da çok uzun gibi geliyor, çift hanelere düşünce bide tuhaf oluyor. Biz ay değil rakam sayalım daha çabuk geçicek:1hug::asigim:

caglocum walla belkı senın dedıgın cıkar 1 ay kalır ah ahhhhhhhhhhhhhhhh
caglom bu askerlık ımsede kafa bırakmadıkı az evvel ben benımkını düşünürken babam su istedi suyu kendim içtim geri geldim odama te allam yaaaaaaaaaa babam soruyor su istemiştim ama dedim baba senin yerine ben içtim suyu aşıksın anlaşıldı diyorrr

Son düzenleme:
Bu arada merhaba kızlar.....Şafaklar 1 gün daha attı sositososito Bi tek haneli sayılara düşseydik kolay geçecektikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hahaha çok güldüm yaaa. Bende çok caip şeyler yapıyorum. Hiç kfa kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…