- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.821
Askerlik kısalacak muhabbetleri dönüyor ya acaba senin içine mi doğdu Caglo belkide 1 ay kalmıştır:lepi:aklinialirimsmile
haha alemsin kiz hic gülesim yoktu=D
olurmu acaba yaaaa belkide icime dogmustur dedigin gibi haha
ayyyyy bundan daha güzel birsey olamaz sanirim, düsününce bile insanin ici bir tuhaf oluyor ama hemen aklimdan geri atiyorum umutlanmamak icin..
görümcemin dedigine göre kisalsada uzasada bize vurmicamis, cünkü yoksa suan askerde olanlarin yarisi gidermis ve asker acigi cok büyük olurmus=(
haha alemsin kiz hic gülesim yoktu=D
olurmu acaba yaaaa belkide icime dogmustur dedigin gibi haha
ayyyyy bundan daha güzel birsey olamaz sanirim, düsününce bile insanin ici bir tuhaf oluyor ama hemen aklimdan geri atiyorum umutlanmamak icin..
görümcemin dedigine göre kisalsada uzasada bize vurmicamis, cünkü yoksa suan askerde olanlarin yarisi gidermis ve asker acigi cok büyük olurmus=(
Yasa çıkarsa silah altındaki bütün askerler yararlanabilecek. İşte o asker açığını da bedelli askerliği çıkararak kapatacaklar canım. 250bin asker terhis olacak bu yasa çıkarsa, bu açığı da bedelli bekleyen 200bin kişiyle kapatacaklar.Bana çok mantıklı geldi kızlar..turkbayragi
hakkımızda hayırlısı olsun tek dilediğim şu uzamasındaaaaa başka bişey istemiyorum...
ama kısalırsa hayır demem caglomunda dediği gibi yılbaşında yanımızda olurlar böylece bende nişan için bir an önce hazırlıklara başlarım ayyyyyyyy heyecanlandım sanırım bendeeee...
Adana köprü basi
Otur saraya karsi
Gel beraber gezelim
Dosta düsmana karsi
Vur çapayi çapayi
Vur kazmayi kazmayi
Kiz basina baglamis
Oyali da ipek yazmayi
Pamuk içinde çigit
Elinde altin divit
Hem sararmis hem solmus
Bir kiz için bir yigit
Vur çapayi çapayi
Vur kazmayi kazmayi
Kiz basina baglamis
Oyali da ipek yazmayi
:teytey::teytey::teytey::teytey:
yawrum benimkinin komutanı benimkine kıyak geçmiş 100 senin şafağın diye çünkü 2 gün fazladan yol izinleri varmış benimkinin kuşum seninki daha az şafağın seninki hiç izin kullanmadıki 10 ocakta gelecek olması lazım seninkinin
walla Tuti bilmiyorum ama ordaki komutanlar felan 17ocak diyorlar..
yani bana görede izin kullanmadigi icin erken gelmesi gerekiyor, ama simdilik yokmus öyle bir durum..
ama senin safagina sevindim canimm benim=)
Günaydın asker bebekleriii :1hug: Mis kokulu öpücükler, askerinizin sesini bol bol duyabileceğiniz güzel bir gün diliyorum hepinizee a.s.
günaydin esmerelda=)
sanada güzel bir gün diliyorum=)
sabah 4de uyudum ben ve yine ayaktayim diye cok kiziyorum kendime ama uyuyamiyorum ya nedense=)
Askerini düşünmekten gözünü uyku girmiyormu yoksa Çaglom bende gece 1 de yatmama rğmen sabah uyanamadım derslerime gidemedim eyvahedigeldismile:umursamaz: Çok yorgun ve bitkin hissediyorum, oturduğum yerde kalıyorum. Hiçbişe yapmak gelmiyor içimdenn :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?