335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Askerlik kısalacak muhabbetleri dönüyor ya acaba senin içine mi doğdu Caglo belkide 1 ay kalmıştır:lepi:aklinialirimsmile

haha alemsin kiz hic gülesim yoktu=D
olurmu acaba yaaaa belkide icime dogmustur dedigin gibi haha
ayyyyy bundan daha güzel birsey olamaz sanirim, düsününce bile insanin ici bir tuhaf oluyor ama hemen aklimdan geri atiyorum umutlanmamak icin..
görümcemin dedigine göre kisalsada uzasada bize vurmicamis, cünkü yoksa suan askerde olanlarin yarisi gidermis ve asker acigi cok büyük olurmus=(

ama caglom cogu haberde sımdıkı askerlerıde tkıleyecek dıyorlarrrrr..hatta annem ntv de izlemis askerlık kısalırsa kısa doneler ve uzun donemler olmak uzere herkes terhis olcakmışşş...

esmeralda hep gül cnm allah ağlatmasın....

gevezem ve selencimde gelmiş hoşgelmiş...

Yasa çıkarsa silah altındaki bütün askerler yararlanabilecek. İşte o asker açığını da bedelli askerliği çıkararak kapatacaklar canım. 250bin asker terhis olacak bu yasa çıkarsa, bu açığı da bedelli bekleyen 200bin kişiyle kapatacaklar.Bana çok mantıklı geldi kızlar..turkbayragi

ayyy bu kadar insan dua ediyor sonucta kisa-uzun dönem hepbirlikte insallah duyar sesimizi Allah'im..buna cok ihtiyacim var onsuz gecmiyor zaman=(

Eğer kısalma gibi bi durum olursa herkesi etkiler canım.Uzaması söz konusu olduğunda etkilemeyecek bizimkileri çünkü kazanılmış hak var.Kısalması durumunda bedelli ile kapatmayı düşünüyorlarmışşşCADIARZUOlur mu olur bu ülkede ne olacağı hiç belli olmuyor ama ben umutlanmıyorum olmaz deyip geçiştiriyorum olması zor gibi bilmem kararsızım-tatlicadiarzu-(Tuti görüldüğü üzere bende iyi değilim bu günlerdekaydirigubbakcemile3:1shok:)

kendi hesabimizdan sasmayalim simdilik en iyisi..
insallah kisalir aninda türkiyeye ucarim=D
yilbasinda asklarimizla birlikte olucaz demektir bu ve ben yilbasindan önce evlenirim yani kocamla birlikte olurum =D
önce safak bitti partysi yapariz sonrada dügünümü=D
halay cekesim geldi birden=)

Aslında ne var yani bu yasa çıksa hem uzun dönemler hem kısa dönemler hem bedelli bekleyenler sevinir.Bi taşla üç kuş olaraktan iyi bi seçim yatırımı baya oy toplar valla seçimlerde:jeyyar:

hakkımızda hayırlısı olsun tek dilediğim şu uzamasındaaaaa başka bişey istemiyorum...
ama kısalırsa hayır demem caglomunda dediği gibi yılbaşında yanımızda olurlar böylece bende nişan için bir an önce hazırlıklara başlarım ayyyyyyyy heyecanlandım sanırım bendeeee...

heyecanlanmamak elde degil..
helede cumartesi gidecegi yerden cok kisa bir süre sonra kurtulacagini düsündükce heyecanim dahada bir artiyor..

Uzasa bile şu an askerde olan kısa dönemleri etkilemeyecek diye açıklama yapıldı canım ben açıkçası duyduğumdan beri rahatım ocakta inşşş bişi olmazsa aşkım yanımda hee kasımda gelirse süpeerrr olur mu olur tam bayram olur benim için zemuszemus

amin canlar amin....
kıyamam yaa of öyle özledimki sesime ses değse ağlayacak gibi oluyorummm...nedense gece yarısı çok duygusal oluyorum yaaa

Son düzenleme:

Bunu oğuz aksaç dan dinleyin :)))

Canım o öyle deil
izin kullanmayanlar yol izni kısa olanlar 17 sinde uzun olanlar16 sında çıkar izin kullananlarda kullandıkları izin günü kadar üzerine eklerler.bütün izinlerini kullanmış birisi 31 ocakta çıkar ... Gibiii
yol izinleride usta birliğine gittiklerinde verdikleri adresin bulundukları komutanlığa olan km sine bağlıdır.0-800 km 1 gün 800-1200 km 2 gün 1200 ve üzeri 3 gündür eğer 1200 ve üzeriyse 15 ocakta çıkar.
En erken son 1 ay kala açıklanır tezkere tarihleri.12 Aralıkta gidecek olan yenilerden sonra

walla Tuti bilmiyorum ama ordaki komutanlar felan 17ocak diyorlar..
yani bana görede izin kullanmadigi icin erken gelmesi gerekiyor, ama simdilik yokmus öyle bir durum..
ama senin safagina sevindim canimm benim=)

Komutanlar doğru diolar opuyorumnanaktan

Günaydın asker bebekleriii :1hug: Mis kokulu öpücükler, askerinizin sesini bol bol duyabileceğiniz güzel bir gün diliyorum hepinizee a.s.

@ iden
aciklaman icin cok sagol canim=)
ama ben yinede anlamiyorum tam=)
benim nisanlima 1gün yol izni verildi hic izin kullanmadi 16ocaktami tezkere alir yani?
wallahi bagisla ama anlayamiyorum bir türlü su hesabi, ki cok iyi bir sayisalci olmama ragmen=)

günaydin esmerelda=)
sanada güzel bir gün diliyorum=)
sabah 4de uyudum ben ve yine ayaktayim diye cok kiziyorum kendime ama uyuyamiyorum ya nedense=)

Askerini düşünmekten gözünü uyku girmiyormu yoksa Çaglom bende gece 1 de yatmama rğmen sabah uyanamadım derslerime gidemedim eyvahedigeldismile:umursamaz: Çok yorgun ve bitkin hissediyorum, oturduğum yerde kalıyorum. Hiçbişe yapmak gelmiyor içimdenn :sinifsinif:

kafam rahat olmadigi zamanlarda hep böyleyim ben..
askim bitirsin o askerligi dönsün yuvamiza öyle bir uyuyorumki görme=)
benimde ders planim cook sacma yaa carsamba ve persembe dersim yok ilk dönemde sinir oldum resmen=/
sen ne okuyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…