- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.861
selam kızlar okudum tek tek of offffffffff neler yaşıyorlar oralarda benimkide bugün hiç aramadı er yada geç gelecekler aslanlar gibi moralimizi yüksek tutalım....bizim misafir vardı anca gelebildim nete ...
selamm kızlarrr napıyosunuz bakalm ben gittiğimden beri=)
Selam Miracle'ım hoşgeldinn opuyorumnanaktan kaynatıyoruz öyle arada işte
sen yenisin galiba=) ya da gözüm sni bi yerden ısırmalımı kaydirigubbakcemile3
hahaha iimiş o da guzel=))
ya bnm moralım bozk yaa bı arkn arkdsı bna fal baktı kız resmen nerde olmsuz bısey var anltp durdu ya,yok ıste bız ayrılckmısız bu cocukla olmıckmıs baska bırı olckmıs vs vs ay dedım okdr beklıorm ben onu nası olmıck ya hıc mı ii bısey yok dıorm falda yok ben grodgmu soluorm dedı yaa ztn en ufak seydn etkılenıorm tam tuz bıber oldu yaa dagıldm
ya bnm moralım bozk yaa bı arkn arkdsı bna fal baktı kız resmen nerde olmsuz bısey var anltp durdu ya,yok ıste bız ayrılckmısız bu cocukla olmıckmıs baska bırı olckmıs vs vs ay dedım okdr beklıorm ben onu nası olmıck ya hıc mı ii bısey yok dıorm falda yok ben grodgmu soluorm dedı yaa ztn en ufak seydn etkılenıorm tam tuz bıber oldu yaa dagıldm
ya kız ztn ben cok ıı fal bakarım dıerek bakmadı bnm arkdsn ısguzarlıgı hadı baksın baksın fln tutturdu ama su donemde cıdden kotu etkılendm yaa,smdı bnmkıne desemkı bole bole fal baktrdm bole bole dedı dıe bı ton kavga cıkck ama kotu de oldm yaaaaaaaa
Kizlarr bakin naptim=)
selenn, esmeralda siz yoksunuz nerde sizinkiler söylerseniz eklerim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?