335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar okudum tek tek of offffffffff neler yaşıyorlar oralarda benimkide bugün hiç aramadı er yada geç gelecekler aslanlar gibi moralimizi yüksek tutalım....bizim misafir vardı anca gelebildim nete ...

hahahhh gel gel canım burdada misafirimiz varr Bende yeni okuldan geldim hava yağmurlu ve basık, tam aşkımla film izlemelikk :sinifsinif::1hug:

hahaha iimiş o da guzel=))
ya bnm moralım bozk yaa bı arkn arkdsı bna fal baktı kız resmen nerde olmsuz bısey var anltp durdu ya,yok ıste bız ayrılckmısız bu cocukla olmıckmıs baska bırı olckmıs vs vs ay dedım okdr beklıorm ben onu nası olmıck ya hıc mı ii bısey yok dıorm falda yok ben grodgmu soluorm dedı yaa ztn en ufak seydn etkılenıorm tam tuz bıber oldu yaa dagıldm

ay canim benim askim fal baktirmayi yasakladi bana=)
onunla birlikte olmadan önce bir erkek arkadasim vardi adanada kaliyordu..birgün kapinin önünde fal baktiriyordum birine oda arkadan gelmis ben görmedim kadin nasil fincani kaldirdi bana dediki iste bak bu senin sevdigin aboo sen resmen kala kaldim öylece=D
sonra dedi ama sen bununla yapamazsin birbirinizi cok seviyorsunuz ama cok kiriyorsunuz sana M harfinde biri var onunla olacak dedi.. sen almanyaya giderken bu cocukla son kez sarilacaksiniz birbirinize sonra bir daha yüzünüzü görmiyeceksiniz birbirinizin dedi ve söyledigi hersey cikti.. Nisanlimin bas harfi M, ve eski sevgilimi o tatilden sonra bir daha hiiiic görmedim her yaz o mahalleye gidip kalmama ragmen düsün yani=)
ama tabi her insanin dedigi cikmiyor bunuda unutma=)
fala inanma falsiz kalma diye bos yere dememisler=P

Sevgilinin askerde olduğunu bile bile bunları mı söyledi. Hay maşallah ne insanlar var yaaa. boshayallersmile Hiiççç umursama bile bence sallamış işte lmaz:

ya kız ztn ben cok ıı fal bakarım dıerek bakmadı bnm arkdsn ısguzarlıgı hadı baksın baksın fln tutturdu ama su donemde cıdden kotu etkılendm yaa,smdı bnmkıne desemkı bole bole fal baktrdm bole bole dedı dıe bı ton kavga cıkck ama kotu de oldm yaaaaaaaa

Ya saçmalama sen kendi ilişkinden emin değil misin? Ne bakıosun elalemin lafına? Falda nerde görmüş ayrılacağınızı çok merak ettm yaa. Allahaşkına yani bide çocuğa söyledyip onu üzme etkilenicek bişi yok bunda. Kıskanmıştır çkememiştir fesat insan mı yok? Bakma kimsenin lafına kaydirigubbakcemile

ayy sakin söyleme sevgiline böyle seyleri cocuk deli olur tam, zaten askerde..
benim falimda bana kacamak yapacagimi söylemisti falci bende cok güldüm ve nisanlima anlattim dedim sacmaliga baksana acayip kizdi bana günlerce surat yapti felan=D
dikkatli olmak lazim du tür konularda=D

insan istemese de etkileniyor falda söylenenlerden, yine de takmamaya çalış :)
ama bakan kişide de iyi cesaret hem iyi bakamam de hem de ayrılcaksınız de :umursamaz:

konumuz fal sanırım bende bayramda erkek arkadaşımın askerde olduğunu bilmeyen teyzeme baktırmıştım fal bana 5 rakamı gözüküyor burda dedi aaa birde asker var dedi dedim ne oluyoruzzzz bu çocuk seni çok seviyor dedi 4 ve 5 rakamı var dedi acaba dedim nisan yada mayısta nişanımmı olucak hahah şaştım kaldım yaaa teyzem bilmiyordu askere gittiğini falan fal ainanmayın falsızda kalmayın demişler....

Gecekuşu=DİYARBAKIR
Perisoko=DİYARBAKIR
Caglo=SİVAS/Kangal/Cetinkaya
Tuti:AĞRI/Dogubeyazit
Geveze:ÇANAKKALE
Red_wine:KAYSERİ
Huzursuz:ESKİŞEHİR
Miracle_84:İZMİR
335dc CANAKKALE/Gelibolu
gdogan:HAKKARİ/Cukurca
GuerillaTanya:TRABZON

miracle_84 canm sakın inanma geçenlerde bnmde bi arkadaşımın arkadaşı baktı .. kız sevgilisinden ayrılmıştı .. bna dediki aklın başkasında dedm ne diyosn burda yolunu gözlüyorm .. günleri bile laf olsun diye sayıyosn dmiştii.. insan hali bi dşündüm snra dedm sçmalama kız kendi mutsuzluğuna beni de ortak etmek istediki syledi bnları .. takma kafana o tür insanlardan biridir o da

caglom benım yapamadıgımı sen yaptın valla helal olsun benım makına kasıyor ondan yapamıyorum programda yapacaktım bu arada
eline sağlık cnm
selenn inki zonguldakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…