335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

eğer o gitmeseydi burda da olsaydı sorunlar yaşayabilirdiniz. ayrıca kimsenin ilişkisi garantili diil ki. yok yere üzme kendini :)

kendimi rahtlatmam lazım dgru,hayatın bı garantısı yokkı aslnda ılskılrn olsn dmı ama.
buarada 335dc bnmkıde aramadı,işin kotusu gıttıgı yerın telfnunu netten arattım bulamadm yaa nasıl bulcm onuda bılmıorum

Merhaba kızlar Benim şafak bugün de 100 diye sayıyorum bi anlayamadım şu şafak işini bugün 99 diye biliyordum ama 100 müşş aman bi çözemedim-tatlicadiarzu-

selammm fatmagülü izliyordum....
@gurillam hat bozuktur tatlım merak etme o kapamamıtır yüzüne telefonu...
@miracle kuşum inanma böyle fallara yaa fallara kaldıysak oooooooo yanmışız o zaman biz....
@selenn cim keşke bir dah arasaydın cnm çünkü asker benim aşkıma haber vermiş 15 dk dır aramamı bekliormuş hattın başında drek aşkım açtı teli zaten seninkinede haber verdilerse gelip beklediyse kötü olur cnm ya

bugün fallara kafayı taktınız aaaaaaaa koskoca hatunlarsınız fala inanmayın falsız kalmayın demişler allahtan başka kimse bilemez geleceği kızlar...
bu arada mayra hoşgeldin cnm aramıza

bıda baktırırmıyım yaaaa aman aman bnmkı duysa bole bı halt yedıgımı ustune bıde etkı altında kaldgmı cınayet sebebı valla=))

kızlar izin kullanmayanların şafağı kaç benim eşim izin kullanmadı 100 die hesaplıyorum ben doğru mu yapıyorum? :uhm:

Bu arada bugün ne kadar kalabalığızkaydirigubbakcemile2

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Geveze, 335dc, çiğdemi, EsmeraLda_, Mayra, miracle07, miracle_84, sbabatas, Tuti

hadi size ilgnc bi pskljı testı yapaym arkdslr, kişilkle alaklı bi sunumum var arastrma yaprken rastladm hosuma gıttı,bklm sızde ne cıkck=)))

Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor.

Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor…

Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

ya cnm dün gece aramıştım,söylememişler.bu gece tekrar aradıms sanırım arkadası actı 5 dk sonra arayın dedı, aradım nobete gıtmıs.
ya hem telefonun basına gelse cagrı bırakmaz mıydı kı? yarın arayınca ogrenıcem artık
bu arada ıkı gun konusmamıstık ya, benı aramıs mesgul calıyomus hep, ondan gorusememısız
bi de bugun konusurken kıslıklar 15'inden sonra giyilcekmiş. o da sen nerden biliyosun dedi, bilirim ben dedim :))) korkuorum senden dedi P

kızlar izin kullanmayanların şafağı kaç benim eşim izin kullanmadı 100 die hesaplıyorum ben doğru mu yapıyorum? :uhm:

Aşkımda hiç izin kullanmadı ben 99 diyordum 100 müş bu konu hakkında aslında herkesin kafası karışık canım kimse tam bilmiyor sanırımsempatiksalakcinni

kız, halisulasyon görmüştür aslında. yakısıklı cocuk hıc var olmamıstır.
kız kardesıne baktıkca ara ara o cocugu ara ara kız kardesını gormektedır. imgeler üst üste bindiği için ikisinin ilişkisi var sanıp, öldürmüştür?

çok mu attım P

hmm neyse 100 diyelim biz ona off off geçse de bitse şu günler aşkım gelse çok özledim yaaa :çok üzgünüm:

Şafak Doğan GüneeeeeeeeeeeeeeeeeeşŞşŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

acaba kız kardeşi kızdan dahamı güzel yakışıklı çocuk kız kardeşini beğenecek diye korktuğundan dolayımı kız kardeşini öldürüyor...

ay bir an ocak ayına gittim hahahahahah ah ahhhsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…