- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.881
aşkımı arasam bu saatte bişey olurmu kızlar ???
kaydirigubbakcemile5 şansını dene :)
aradım 10 dk sonra arayın dediler...pehhh viri viri arayıpta istemeye çekiniyorum yaw...ohaoldumsmile
ben aradım ulaştım yawrum ya 15 dk beklemiş ilk aradığımda asker gazinoda dedi çağıralım hemen 10 dk sonra arayın dedi aradım 10 dk sonra meşguldu hep sonra düşürdüm baktaım benimki açtı yawrum ya kurban olurum ona ben 15 dk dır bekliyorum sabırsızlanıyorum sesini duymak için dedi benimkinin nöbetleri başlamış nizamiyede nöbet tutacakmış...dedim çok dikkat et
tuti ya bizde bugun yine tartistik ay deli oldum....sonra ben konusuom konusuom ses yok. baktim hat düstü. kapatti mi diye düsündüm ama tak sesini duyardim. ve hic yapmaz öyle bisey. geri ariorum deminden beri dit dit sesleri cikiyor düsmüyor sanirim veya mesgul.
simdi biri cikarsa askimi istersem kizacaklar diye korkuyorum malum konustuk ya ama yarida kaldi yani napsam
miracle_84 canm sakın inanma geçenlerde bnmde bi arkadaşımın arkadaşı baktı .. kız sevgilisinden ayrılmıştı .. bna dediki aklın başkasında dedm ne diyosn burda yolunu gözlüyorm .. günleri bile laf olsun diye sayıyosn dmiştii.. insan hali bi dşündüm snra dedm sçmalama kız kendi mutsuzluğuna beni de ortak etmek istediki syledi bnları .. takma kafana o tür insanlardan biridir o da
aman yaa nıe boleym ben cok cbk etkılnyrm hersydn,ılk gıttgı zmnda cevrmdklrden bırı gene bole aklımı bulandrmıstı,askere gıdnce erkeklr degsıomus yok ıste beklıomussun ama gelnce ayrılıolrmıs bosuna beklemeseymısım cok umtlanmasaymısım fln bı ton laf solemstı hem de dha ılk haftadan,ben ztn moralmen gıttıgı ıcın cokmstum o salakda bunlrı anltnca allak bullak olmstum her aradgnda bunlrı soluodm sen bnden ayrlcn degscen bılıorm fln dıe.....al gene aynısı yaa asker yolu bekleyen bırıne nıe bole seylr solenırkı...haklısın takmamam gerkıyo,ya o gıttgnden berı cok zayıfım ben yaa........kendin söylüyosn işte bna bakan kızda 4 bçuk senelik sevgilisindn ayrılmıştı .. aman canm sakın syleme ona nöbeti fln vardır arayamamştr hiç kafanda kurmaa adam dişi sinek göremiyoki orda :)::))
aman yaa nıe boleym ben cok cbk etkılnyrm hersydn,ılk gıttgı zmnda cevrmdklrden bırı gene bole aklımı bulandrmıstı,askere gıdnce erkeklr degsıomus yok ıste beklıomussun ama gelnce ayrılıolrmıs bosuna beklemeseymısım cok umtlanmasaymısım fln bı ton laf solemstı hem de dha ılk haftadan,ben ztn moralmen gıttıgı ıcın cokmstum o salakda bunlrı anltnca allak bullak olmstum her aradgnda bunlrı soluodm sen bnden ayrlcn degscen bılıorm fln dıe.....al gene aynısı yaa asker yolu bekleyen bırıne nıe bole seylr solenırkı...haklısın takmamam gerkıyo,ya o gıttgnden berı cok zayıfım ben yaa........
bn nedn yarın inemiyorm yapoff hla 102 :))
aman yaa nıe boleym ben cok cbk etkılnyrm hersydn,ılk gıttgı zmnda cevrmdklrden bırı gene bole aklımı bulandrmıstı,askere gıdnce erkeklr degsıomus yok ıste beklıomussun ama gelnce ayrılıolrmıs bosuna beklemeseymısım cok umtlanmasaymısım fln bı ton laf solemstı hem de dha ılk haftadan,ben ztn moralmen gıttıgı ıcın cokmstum o salakda bunlrı anltnca allak bullak olmstum her aradgnda bunlrı soluodm sen bnden ayrlcn degscen bılıorm fln dıe.....al gene aynısı yaa asker yolu bekleyen bırıne nıe bole seylr solenırkı...haklısın takmamam gerkıyo,ya o gıttgnden berı cok zayıfım ben yaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?