335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bende fala çok inanmıyorum ama bu aralar fal baktırmaya gidicem. bi çok şey kötü gidiyor hayatımda ve iyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım:çok üzgünüm:

ben aradım ulaştım yawrum ya 15 dk beklemiş ilk aradığımda asker gazinoda dedi çağıralım hemen 10 dk sonra arayın dedi aradım 10 dk sonra meşguldu hep sonra düşürdüm baktaım benimki açtı yawrum ya kurban olurum ona ben 15 dk dır bekliyorum sabırsızlanıyorum sesini duymak için dedi benimkinin nöbetleri başlamış nizamiyede nöbet tutacakmış...dedim çok dikkat et

tuti ya bizde bugun yine tartistik ay deli oldum....sonra ben konusuom konusuom ses yok. baktim hat düstü. kapatti mi diye düsündüm ama tak sesini duyardim. ve hic yapmaz öyle bisey. geri ariorum deminden beri dit dit sesleri cikiyor düsmüyor sanirim veya mesgul.
simdi biri cikarsa askimi istersem kizacaklar diye korkuyorum malum konustuk ya ama yarida kaldi yani napsam

10 dk arayın dedikten sonra ben aramadım cnm, eğer söyleselerdi o arardı çünkü. geçende söylememişler
sizin konuşmanıza sevindim ama :)

düşmüyordur muhtemelen, kızmıyorlar :)

tahmının dgru aslında,bu kız nısanlymıs ve nısanlasından yenı ayrılmıs tam olarak sebebını bılmıorum ama buyuk kazık yedım deyıp duruyodu:s banada dedıkı bu cocukla olmıck baska bırı var sen bence onu tercıh et fln dedm ne alaka ya bnm cevremde erkek yokkı gercktn de yok yanı okdr kıskanc bı sevglm varkı etrfmda arkds anlmnda dahı 1 tane erkek bırkmadı saolsun ama bende onun 1 tane kız ark bırakmadım=)neyse durum bole boleyken ki okdr da sevıoken ben ve asker bekleme gbı cok zor bı durumuda gorev edınmısken kendme Allah bılır gercı hersyı ama ben sanmıorm olmz o dedgn dıorum kız bna hala valla ıster ınan ıster ınanma dıo:s hatta arkdsmda bakan kıza hıc hayrlı bısey demedn ya felakt tellalı gbısın fln dıodu.ayy yaa bak bgnde aramadı bnmkı smdı kafamda da kuruorum yaa tuz bıber oldu,bas donmelerımde tavan yapmıs durumda suan ztn offffff

kendin söylüyosn işte bna bakan kızda 4 bçuk senelik sevgilisindn ayrılmıştı .. aman canm sakın syleme ona nöbeti fln vardır arayamamştr hiç kafanda kurmaa adam dişi sinek göremiyoki orda :)::))

kendin söylüyosn işte bna bakan kızda 4 bçuk senelik sevgilisindn ayrılmıştı .. aman canm sakın syleme ona nöbeti fln vardır arayamamştr hiç kafanda kurmaa adam dişi sinek göremiyoki orda :)::))
aman yaa nıe boleym ben cok cbk etkılnyrm hersydn,ılk gıttgı zmnda cevrmdklrden bırı gene bole aklımı bulandrmıstı,askere gıdnce erkeklr degsıomus yok ıste beklıomussun ama gelnce ayrılıolrmıs bosuna beklemeseymısım cok umtlanmasaymısım fln bı ton laf solemstı hem de dha ılk haftadan,ben ztn moralmen gıttıgı ıcın cokmstum o salakda bunlrı anltnca allak bullak olmstum her aradgnda bunlrı soluodm sen bnden ayrlcn degscen bılıorm fln dıe.....al gene aynısı yaa asker yolu bekleyen bırıne nıe bole seylr solenırkı...haklısın takmamam gerkıyo,ya o gıttgnden berı cok zayıfım ben yaa........

yaa aynısı bana oldu işte kız falıma baktıı cdden dşündüm acaba gerçektn seviyomuym die bnde çok çabk etkileniyorm hep o yüzdn kaybediyrm zatn . .hatta bign sevinsn die mektp yolladm diyoki aşkm hep deişme fln demişsn iki cümlenden biri o olmuş dio.. kızdan o kadr etkilenmişmki onun sevgilisi yapıyo die bnmkide yapcak snki salaklık bndee .. evet bnde duydm öyle bekliyolar gelince ayrılıyolar ama o birazda karakter meselesii hiç o yüzdn üstüne gitme çocugn bn bişy demiyorm ...ve o ayrılanlar gnelde uzun dnem oluyo bi yıl uzak kalıyolar belkide nden o oluyo bilemeyz :/ ama bşwr cnm kaldı 102 hiç sıkma canını bnlarla we o aklını karıştırmaya çalışanlardn uzak dr

bnde tesadf buldm ama iyi olmuş :)) faceden önce buraya girip bkıyorm ne knuştnz die haha :)) bu arada benim bey aramadı hla :)) son bi saat aklı wrsa arar

eğer o gitmeseydi burda da olsaydı sorunlar yaşayabilirdiniz. ayrıca kimsenin ilişkisi garantili diil ki. yok yere üzme kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…