337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ne güzel bi müjde bu Allahııımmmmmmmm sağol tatlım bunu bizimle paylaştığın için

17 mayısta hepimiz güzel bi şiir deneme kitabı çıkartıcak hale gelicez sanırımm :)))
ne güzel yazmışsınn burcucumm..337 dönem askerleri çok şanslı !!

anladım... kahramanmaraştayız biz görevimiz nedeniyle...

hmm anladım cnm muğla merkezlimisin yoksa ilçelerdenmi?hani kimlerdensin sorusu vardır ya :))) ona doğru gidiyo sanırım:)))bugün çok vaktim olmadı umarım yarın bolca herkesle sohbet etme fırsatım olur.bugünüm çok yoğundu eşimle bile konuşamadım doğru düzgün,garibim kaç kere aradı ama hiç uygun olamadım küsmez inşallah:)))azcık azcık konuştuk hep,nese akşam gönlünü alırım ben onun,ayrıca kızıp küsmeyede hiç hakkı yok onun olmaması yüzünden kaç zamandır sanayiyi yol ettim erkek fatma oldum iiceeeee

arzuuu hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :13::13::13: sen olayınca topic açık kalıyoduu şimdi kapatıcak biri var artık yihuuuuu :87::87::118:

kızlaaar ben çok alışveriş çılgını oldumm bu aralaar..
indirimde ne varsa tutamıyorumm kendimii sanki bedava yaa
sevgilimde yok zaten deyip kendi kendimi bi güzel gaza getiriyorumm
alaah kim tutar beni artıkkk..bu aykı ekstremi görmek istemiyorumm

17 mayısta hepimiz güzel bi şiir deneme kitabı çıkartıcak hale gelicez sanırımm :)))
ne güzel yazmışsınn burcucumm..337 dönem askerleri çok şanslı !!

teşekkür ederim canım.. aşkımla tanıştıktan sonra edebiyat yeteneğimi keşfettim valla =)

şekerler geldim gidiyorum cümleten ii akşamlar hepinizi sevgiyle kucaklayıp böleeee sımsıkı sarılıp sağa sola sallayıp bırakıyor sorada yanacıklarınızdan öpüyorum:)))özleyin beniiiitmmı?seviyom sizi

iyi geceler canım.. bebişleri çok çok öp bizim için.. kendine iyi bak :79::79:

teşekkür ederim canım.. aşkımla tanıştıktan sonra edebiyat yeteneğimi keşfettim valla =)

vauuuuuuv,çok güselllllllllll yavrum benim yüreğine sağlık şekercim.banada arada ilham geliyo böleeee çok güzel şeyler geçiyo kafamdan ama fırsat bulup elime kağıt kalem alana kadar unutuyom gidiyovaktim oluncada ilham gelmiyo.bi iki bişicik yazdım o kadar.aslında benimde edebi yönüm fena deildir ama çok şükür popomun üstüne oturmaya fırsatım,fırsatım olsada duygusala bağlıycak psikolojim olmuyo bu iş yüzünden

teşekkür ederim tatlım.. boşver canım sen çalış çocuklar evde mama bekler kociş orda para lazım =)

slmm kızlarrrr :)) keyifllerr nasıll :?? arzucuuk hoşgeldiiin sefalar getirdiin özlettin kendinii ....

arzucum hoşgelmişsin.çok sevndm geldğine topic sensiz ekskti.iyiki geri döndün
hoşbuldum canım bende geldim tam olduk bi ulunekemiz eksik onuda versinler bize...

hoşegeldin arzucummmmmmmmmmmmmmm şükür kavuşturanaaaaa
hoşbuldum aynen çok şükür kavuştuk:)
arzuuu hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :13::13::13: sen olayınca topic açık kalıyoduu şimdi kapatıcak biri var artık yihuuuuu :87::87::118:
hoşbuldum artık topiği kapatırım her gece sabahta biriniz açarsınız ayy çok heyecanlıyım uzun zaman sonra topiği kapatacağım:97:
slmm kızlarrrr :)) keyifllerr nasıll :?? arzucuuk hoşgeldiiin sefalar getirdiin özlettin kendinii ....

hoşbuldum spookecim bnde özledim sizleri

Benim gelmiş ekstrelerim=) Aradı babacığım söyledi bugün=)=)
Bendeki yüzsüzlüğün haddi hesabı yok tabi: "Vize dönemim babacım biliyosn, moralimi bozacak en ufak bişi bile duymak istemiyorum"
Hehe bu ayıda atlattık bakalım bi daha ki ayada projeleri bahane ettimmi tamamdır

hımm seninki daha iyiymiş...öğrenciliğin tadını çıkar oh ne güzeel
ben kendim çalışıyorumm..o para hiç bitmicekmiş gibi harcıyorumm e tabii aybaşı gelmiyo artıkk

Bide yaşanılan yer İstannbul olunca o tat daha bi başka oluyor=)=)

ayy ben ankaradayımm ama hız kesmiyorumm hiç !!!
yaa benim askerim istanbulda söliyimde bişeyler alsın baari banaa
bi de istanbul'da alışveriş şöleni varmış galiba 40 gün süren ohh ne güzelll
ayy iyiki istanbulda değilimm kesin batardımm artıkk

Evet canım şölenimiz de var..Vizeler bitsin hemen değerlendiricem bende=)

selam akideşleeerr guzelleer nasılsınz bakalım :92: Arzu hoşgeldin şekerm
şafağımız azalıyor bayanlar sabırrrr çekelım ha gayret 55 gun ..
atarsa 54 sakarya ! başka yok

iyi akşamlar kızlar
şafak aşkımın memleketi samsunn
yazık şimdi nöbette, bi de gece 4-6da nöbeti var, bi de yarın öğlen var
nöbet manyağı oldu bebeğimm:84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…