nese kimse yokmuş bari ziyolara söliim,heyyyy ziyaretçiler arzumm geri geliyo az soraaabide ne dicem bu kazen varya hani arzunun üyeliğini iptal edip oceana ceza veren kazennn işte o erkekmiş ayrıca arzu şikayet etmiş avukata kazen işten ayrılmış ve arzunun üyeliği aktif hale getirilmiş
[sıze="3"]veeee ben geldiiim yaşasııın adalet yerini buldu herkese kocaman öpücükler[/sıze]
Eki Görüntüle 165645
Düşünülen sen olduğunda düşüncelerin yanında kelimelerin ne kadar anlamsız ve yetersiz kaldığını biliyor musun? Peki ya aşkı biliyor musun? Ya da sevgiyi?
Ne önemi var ki bu denli büyüleyici bir yaşanmışlık değil mi bize tanıklık eden? Yetersiz kalan kelimelerin yanında tek bir bakışla her şeyi anlatmaya yeten bir çift göz değil mi?
Aşk ya da sevginin anlamını bilmezken içinde yaşadığın hatta içine bir türlü sığmayan her defasında dolup taşan ve kocaman bir dünya olan yoğun duyguların adını koymaya gerek var mı gerçekten?
Arkana dönüp baktığında küçücük zaman dilimine sıkıştırılmış ve açıldığında kaç ömre bedel olduğunu tanımlayamadığın anılar tüm görkemi anlatmaya yetmiyor mu?
Sıcacık bir nefesin büyüsü altında neyin önemi kalır ki sevgili, nefes sıcaklığını bir çift yürek yardımıyla aldıysa eğer
anladım... kahramanmaraştayız biz görevimiz nedeniyle...
17 mayısta hepimiz güzel bi şiir deneme kitabı çıkartıcak hale gelicez sanırımm :)))
ne güzel yazmışsınn burcucumm..337 dönem askerleri çok şanslı !!
şekerler geldim gidiyorum cümleten ii akşamlar hepinizi sevgiyle kucaklayıp böleeee sımsıkı sarılıp sağa sola sallayıp bırakıyor sorada yanacıklarınızdan öpüyorum:)))özleyin beniiii tmmı?seviyom sizi
teşekkür ederim canım.. aşkımla tanıştıktan sonra edebiyat yeteneğimi keşfettim valla =)
vauuuuuuv,çok güselllllllllll yavrum benim yüreğine sağlık şekercim.banada arada ilham geliyo böleeee çok güzel şeyler geçiyo kafamdan ama fırsat bulup elime kağıt kalem alana kadar unutuyom gidiyo vaktim oluncada ilham gelmiyo.bi iki bişicik yazdım o kadar.aslında benimde edebi yönüm fena deildir ama çok şükür popomun üstüne oturmaya fırsatım,fırsatım olsada duygusala bağlıycak psikolojim olmuyo bu iş yüzünden
hoşbuldum canım bende geldim tam olduk bi ulunekemiz eksik onuda versinler bize...arzucum hoşgelmişsin.çok sevndm geldğine topic sensiz ekskti.iyiki geri döndün
hoşbuldum aynen çok şükür kavuştuk:)
hoşegeldin arzucummmmmmmmmmmmmmm şükür kavuşturanaaaaa
hoşbuldum artık topiği kapatırım her gece sabahta biriniz açarsınız ayy çok heyecanlıyım uzun zaman sonra topiği kapatacağım:97:arzuuu hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :13::13::13: sen olayınca topic açık kalıyoduu şimdi kapatıcak biri var artık yihuuuuu:87::87::118:
slmm kızlarrrr :)) keyifllerr nasıll :?? arzucuuk hoşgeldiiin sefalar getirdiin özlettin kendinii ....
kızlaaar ben çok alışveriş çılgını oldumm bu aralaar..
indirimde ne varsa tutamıyorumm kendimii sanki bedava yaa
sevgilimde yok zaten deyip kendi kendimi bi güzel gaza getiriyorumm
alaah kim tutar beni artıkkk..bu aykı ekstremi görmek istemiyorumm
Benim gelmiş ekstrelerim=) Aradı babacığım söyledi bugün=)=)
Bendeki yüzsüzlüğün haddi hesabı yok tabi: "Vize dönemim babacım biliyosn, moralimi bozacak en ufak bişi bile duymak istemiyorum"
Hehe bu ayıda atlattık bakalım bi daha ki ayada projeleri bahane ettimmi tamamdır
hımm seninki daha iyiymiş...öğrenciliğin tadını çıkar oh ne güzeel
ben kendim çalışıyorumm..o para hiç bitmicekmiş gibi harcıyorumm e tabii aybaşı gelmiyo artıkk
Bide yaşanılan yer İstannbul olunca o tat daha bi başka oluyor=)=)
ayy ben ankaradayımm ama hız kesmiyorumm hiç !!!
yaa benim askerim istanbulda söliyimde bişeyler alsın baari banaa
bi de istanbul'da alışveriş şöleni varmış galiba 40 gün süren ohh ne güzelll
ayy iyiki istanbulda değilimm kesin batardımm artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?