bu gece muhabbet yok hayırdır:82: oturmaya gelmiş gibi duruyo herkes
bu gece muhabbet yok hayırdır:82: oturmaya gelmiş gibi duruyo herkes
Arzu hoşgeldin şekerm
üstümüze bi rehavet çökmüş galiba:106::106::106: bu şafak yolculuğu hepimizi yordu galiba..samsundan sakarya ya doğru uzanışta enerjimizi iyi kullanmak lazım daha gidecek yolumuz var dimi ama:103::103:
kızlar sıkmayın canınızı nöbet tutmak değilmi zaten askerliğin büyük kısmı zor şartlarda olabilirler ama daha zor şartlarda daha uzun süre nöbet tutan askerlerimizde var doğuda falan dimi kendimizi bu şekilde avutalım zaten topu topu 54 günümüz kaldı sabretmeye devam moralleri bozmuyoruz Allahım bütün askerlerimize güç kuvvet versin onların sayesinde rahat uyuyoruz:26:
arzzuuu hoşgeldin tatlım yaa sensiz çok eksik kaldı burası yaa
aha gidecek çook yolumuz waar güzel yariiim daha gidecek çoook yoluumuuuuz warrr :))) leman samdan gelsin bizler içinn...
hoşbulduk canım kaldığımız yerden dewam edebiliriz artıknasılsın görüşmeyeli askerin nasıl doya doya vakit geçirebiliomusunuz?
var tabi ama uzun değil inş......................................... püffffffffffffsüstümüze bi rehavet çökmüş galiba:106::106::106: bu şafak yolculuğu hepimizi yordu galiba..samsundan sakarya ya doğru uzanışta enerjimizi iyi kullanmak lazım daha gidecek yolumuz var dimi ama:103::103:
eee daha daha nasılsın bakalım çiçekkbende onu düşünüoduum kızlar accık muhabbet döndüreliim sıkıldıım böhüüü(
eee daha daha nasılsın bakalım çiçekk
waayyy yıkama yağlama yapıosun yani,seni seniiiidir ıım sewgiilimin annnesilen konuşuodumway beeee afferin bana :))
waayyy yıkama yağlama yapıosun yani,seni seni
canım benim ya inanki çok üzülmüştüm o kadar sevindimki dönmeneben iyiyim çok şükür askerimde iyi artık zamanımız daralıyo malesef 1 haftadır 1er gün arayla beraberdik ay beni boşver sen nasılsın neler yaptın gel kıs şöle sarılayım
seni sevmeyen ölsün bebekyesss ayem :)) normalde aramız ii dildir deee askere gittikten soraa sürekli arayıp sorar oldularr sewmeye başladılar benii :))
seni sevmeyen ölsün bebek
aman buluşun gerçi az kaldı canım ya gidecek geri gelecekben bildiğin gibiyim işte tekrar burda olmak çok güzel bidaha hiiiç gelemicem die nasıl korktum:18:neyse burdayım şimdi sarılalımm
evet bebiş çok zor işler bunlar,ama bir o kadarda zevkli ve güzel................................................bi mukabele tatlıııım :))) zateen siz ewlisiniiiizzz biz daha oraları aşamadık böööözor iş di mi düğün nişan kınaa puuuf ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?