337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bu gece muhabbet yok hayırdır:82: oturmaya gelmiş gibi duruyo herkes

üstümüze bi rehavet çökmüş galiba:106::106::106: bu şafak yolculuğu hepimizi yordu galiba..samsundan sakarya ya doğru uzanışta enerjimizi iyi kullanmak lazım daha gidecek yolumuz var dimi ama:103::103:

üstümüze bi rehavet çökmüş galiba:106::106::106: bu şafak yolculuğu hepimizi yordu galiba..samsundan sakarya ya doğru uzanışta enerjimizi iyi kullanmak lazım daha gidecek yolumuz var dimi ama:103::103:

aha gidecek çook yolumuz waar güzel yariiim daha gidecek çoook yoluumuuuuz warrr :))) leman samdan gelsin bizler içinn...

amiiiiiiiiiiin ..ağzına sağlık arzucum..hasret kaldık sana...senin kekine böreğineeeee

hoşbulduk canım kaldığımız yerden dewam edebiliriz artık nasılsın görüşmeyeli askerin nasıl doya doya vakit geçirebiliomusunuz?

canım benim ya inanki çok üzülmüştüm o kadar sevindimki dönmene ben iyiyim çok şükür askerimde iyi artık zamanımız daralıyo malesef 1 haftadır 1er gün arayla beraberdik ay beni boşver sen nasılsın neler yaptın gel kıs şöle sarılayım

var tabi ama uzun değil inş......................................... püffffffffffffs

amiiiiiiiiiiin ..ağzına sağlık arzucum..hasret kaldık sana...senin kekine böreğineeeee

şekerim elim boş gelmedim tabiki

bu hoşgeldin pastaaam

burdanda istediğinizi için canlarım hadi bakiiim yolculuğa çıkmadan bişiler atıştıralım
NOTASTA DİYETTİR KORKMADAN YİYİN 0 KALORİ

aman buluşun gerçi az kaldı canım ya gidecek geri gelecekben bildiğin gibiyim işte tekrar burda olmak çok güzel bidaha hiiiç gelemicem die nasıl korktum:18:neyse burdayım şimdi sarılalımm

aman buluşun gerçi az kaldı canım ya gidecek geri gelecekben bildiğin gibiyim işte tekrar burda olmak çok güzel bidaha hiiiç gelemicem die nasıl korktum:18:neyse burdayım şimdi sarılalımm

bidaha kaptırmayız seni kimseyee meğer ne kadar alışmışız birbirimize yahu

bi mukabele tatlıııım :))) zateen siz ewlisiniiiizzz biz daha oraları aşamadık böööö zor iş di mi düğün nişan kınaa puuuf ((
evet bebiş çok zor işler bunlar,ama bir o kadarda zevkli ve güzel................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…