337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar kızlar
şafak aşkımın memleketi samsunn
yazık şimdi nöbette, bi de gece 4-6da nöbeti var, bi de yarın öğlen var
nöbet manyağı oldu bebeğimm:84: :84:

uff yaa benim aşkım da nöbet manyaa oldu..
daha yeni yattı, bir de 5-7 nöbeti var..4,30 da kaldırıyorularmış...
uykuyu unuttuk artık diyo

uff yaa benim aşkım da nöbet manyaa oldu..
daha yeni yattı, bir de 5-7 nöbeti var..4,30 da kaldırıyorularmış...
uykuyu unuttuk artık diyo

evet benim aşkım da gelir birazdan yatıcak da 3,30da kalkıcak da sonra zaten 6da bitiyor kalkma vakti geliyor. ne bu nöbet nöbet yazık ya onlarda insan robot değil yaa

meraba meraba:) Nöbet konusunda en şanslı benim galiba ya,aşkım nöbet 1 kez tuttu,görevli olduğu için nöbet yazmıyolar

askerlik şubesınde cnm.15 kişi fln toplam asker sayısı.oyuzden nobetler çabuk donuyor..şubede de 1 hafta boyunca aynı kışı gececi oluyor işte devrıye oluyor sbah 6 ya kdr..uykusuzuluk

Benimkide komutan şoförü devriyeye beraber çıkıyolar haliyle.O hiç sabahlara kadar devriyede dolaşmıyor.Anlattığınıda duymadım onun için sordum.Allah kolaylık versin uykusuzluk çok kötü ya

Benimkide komutan şoförü devriyeye beraber çıkıyolar haliyle.O hiç sabahlara kadar devriyede dolaşmıyor.Anlattığınıda duymadım onun için sordum.Allah kolaylık versin uykusuzluk çok kötü ya

saol cnm hepsıne Allah kolaylık versın..dışarda dolaşmıyor cnm devrıyeyı.şubede oluyor.nobetçi gibi yani

kızlar hepinize iyi geceler yarın okul var.. benim yerime de attırın sakaryaya doğru şafağı =) öptüm hepinizi :79::79:

ah bu nöbetler yok mu mahvediyor hepsini nasıl kızıyorum anlatamam ama çaktırmamaya çalışıyorum gaza gelmesin o da üzülmesin gerçekten mantığa çok ters, akşam nöbet tutan adam sabah kaldırılırmı yine herkesle aynı saate, bu kadar da uykusuz bırakılmaz ki

bu gece muhabbet yok hayırdır:82: oturmaya gelmiş gibi duruyo herkes

kızlar sıkmayın canınızı nöbet tutmak değilmi zaten askerliğin büyük kısmı zor şartlarda olabilirler ama daha zor şartlarda daha uzun süre nöbet tutan askerlerimizde var doğuda falan dimi kendimizi bu şekilde avutalım zaten topu topu 54 günümüz kaldı sabretmeye devam moralleri bozmuyoruz Allahım bütün askerlerimize güç kuvvet versin onların sayesinde rahat uyuyoruz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…