selam bebişler napıyosunuz pek katılamıyorumm okula git gel yollarda ölüyorum şimdi bile uykum geldi =( benimde face yok bende çok merak ediyorum sizleri ama
cumartesi gnü sewdiceğimin yanındayııım öğlen 12 de filan orda olcaam amaa 5 saat 5 saattr :)))
facebooku olan şekerler özelden mesaj atalım birbirimizee..biz biçok arkadaşla ekledik facedende yazışıoz arada:13:
offff yaaaa bende aşkımı görmek istiyorumbıktım bu askerlikten geçmiyo günler artık :84:
başlardaa iiyiydiii o aşık olduu için nası istiosam herşeyi öle yapıodu ters yapamıodu bana :)) soraa bende aşık olduktaan soraa zorlandıık emmeee şuan yanardöneriz balık burcuyum ama bende de dengesizlikler war bi kızarım bi gülerim aynı durum karşısındaa :) belli omaz bana :)
cumartesi gnü sewdiceğimin yanındayııım öğlen 12 de filan orda olcaam amaa 5 saat 5 saattr :)))
geçicek cnm inş.. az kaldı az bak 5 koca aydan 1 küçücük aya geldikk üzme tatlı canını
burcuuuu nbr şekerim özlettin kendini
özlem arttıkça geçmiyo ya2 günde bir 2-3dk konuşuyoruz çok sıkıldım bu durumdan da
ayy evet bazen bizde öle kısacık konuşuoz kötü oluyor gerçekten..
düzelir cnm inş daha çok konuşursunuz düzelirsin cnm
iyiyim canım sen nasılsın? aşkımla konuştum şimdi yorgunluğumu aldı =) yarın müzikal var arkadaşlarla ona gidecektik gidim mi dedim tabi git aşkım sürekli evden okula okuldan eve gidiyorsun hep evdesin gez biraz sen eğlen ki ben burda mutlu olim falan dedi =) ayy yerim ben onu.. bu konu da çok şanslıyım sanırım
ama ama benimde face im yok
sanada açalım bitane mehtapdaşımm:13:
iyiyiz cnm faceden toplanıoz senin facein yoktu die hatırladığım için sormuyorum sana şeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?