337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben

esas sen izleme deseydinn..onlar için daha zararlı sonuçta
ayy bizde ilk avatara gitmiştikk aman ne romantiik koca koca 3 boyutlu gözlüklerle..bende filme kaptırdım kendimii..bu da bana bakıyo felan amaa..o kırmızı gözlüklerle bişeyde görünmüyo tabi..çok komiktik yaa :))

daisybeticim tam bir odunmuş o da yahuu

seninkide iyi numara yapmış haa..yüzüğün güzelmiş felann
ama erkeklerin işi de zor herşeyin ilkini güzel bi şekilde yapmaları gerekiyoor
yoksaa yıllarca dırdır çekiyolar bizdenn
benimkinin hiiiç öyle romantiklikleri yoktur...dogum günümde askerdeykeen avatarımda görülen güzelmi güzel çiçekleri yolladıgıını da unutmamak lazımm..hakkını yemiyim neyse

daisybeticim tam bir odunmuş o da yahuu

ayy hiç sormaa..başlarda ne çektimm :)))
bana bi şarkı söylesen ne olurdu diyodumm maçların sloganlarına başlıyoduu
mesajda yazmazdı neymiş sevmiyomuuş msj yazmayıı..gıcık olurduuumm gıcııık
deli ediyodu benii yaa..bizimkisi başlarda tam bi komediydii
ben romantiik balııkk o ise odunumsu yayy !!!
neyseki kıvama geldi çook şüküüür

Benimkinin üstüne odun tanımıyorum ben kızlar
daha ilk buluşmada "gir kız koluma" demişti
hatırladıkça gülüyorum öküzüm benim ya

ya kızlar bu arada ben sizi çoook merak ediyorumm ya wakeupcall ve citl sabah kuşlarımm benimmm..esrayla ekledik birbirimizi faceten ama siz yoksunuzz hee ?? fotonuzu da görmedimm ???
:98::98:

size güzel bi romantikliğini anlatayım :) benim odun ilk yıldönümümüzü unuttu saolsun..ben tabi kızdım surat yaptım falan dedi affettircem kendimi..yıldönümümüzden 1 ay sonra da onun doğum günüydü..o gün alyans almış biz tabi onun doğum günü diye yemeğe gittik.orda da bi kıza sevgilisi kocaman çiçek yaptrmış bende dedim çocuk ne güzel çiçek yaptırmış falan ama kafam onlara dönük,kafamı bi çevirdim önümde masanın üstünde bi kutu tabi ben şok :) açtım içinden alyanslarımız çıktı süperdi çok sevinmiştim

Benimkinin üstüne odun tanımıyorum ben kızlar
daha ilk buluşmada "gir kız koluma" demişti
hatırladıkça gülüyorum öküzüm benim ya

canımm kendini hiiç yanlız hissetmee..daha neler var neleer
benimkisi de bi ara odunlukta sınır tanımıyorduu
resmen kanka muhabbetiydi artık bizimkisi !!!
beni arıyodu mesela diyoduki "naber conconn napıyosunn"
içimden saydırıyodumm tabii..seni seviyorumm da diyemezdi hiçç..sen biliyosun işte diyoduu

ya kızlar bu arada ben sizi çoook merak ediyorumm ya wakeupcall ve citl sabah kuşlarımm benimmm..esrayla ekledik birbirimizi faceten ama siz yoksunuzz hee ?? fotonuzu da görmedimm ???

ekleyim şekerim ya ben bi bankaya gidp gelcem ekleyin benide geliyom durun canlarımmm gelcem yarım saatee kdrrrr daha var analtacaklarımmm

ben kimseyi eklemedim ekleyelim canım birbirimizi
dur özelden yazıyorumm

vaaaoov direk alyansla girmiş olayaa...benimkisinden daha bi atraksiyon göremedik bakalımm
yıldönümü dogum günü sevgililier günü hepsi askerliğe denk geldii !!! bilerek bu dönemde gittin sen diyorumm onaa gülüyoo gıcııkk..ayy kızlaaar özlemimm depreştii yineeee !!!!

ama çooooooooook özledimmm yaa

evet ya bütün özel günlere denk geldi askerlik
benim doğum günümde yanımda yoktu, ama onun doğum gününde ben gittim yanına çoook güzeldii
yıldönümümüz 21 mayıs, o zaman askerden gelmiş olucak hayırlısıyla ama görüşebilicek miyiz, pek sanmıyorum

biz bunlarla napcaz heriflerle yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…