hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben
ayy evet kızlaar benimde aklıma geldi ilk günleer şimdii..ayy ne güzeldii..
benimkisi de yolda yürüyooduk böyle güzel bi yerdee..birden bana döndü ve "ver bakıyım şu elini" dedii
heyy alaaam yaa bi balık burcunun eli böyle mi tutulur
benimki de ikinci buluştuğumuzda ay yüzüğün çok güzelmiş diip tuttu elimihiç utangaçlık falan yoktur maşallah :) arada odunluğu tutar ama romantikliği de süperdir ara ara yapar bişeyler de şok olurum
daisybeticim tam bir odunmuş o da yahuu
Benimkinin üstüne odun tanımıyorum ben kızlar
daha ilk buluşmada "gir kız koluma" demişti
hatırladıkça gülüyorum öküzüm benim ya
ya kızlar bu arada ben sizi çoook merak ediyorumm ya wakeupcall ve citl sabah kuşlarımm benimmm..esrayla ekledik birbirimizi faceten ama siz yoksunuzz hee ?? fotonuzu da görmedimm ???
:98::98:
ya kızlar bu arada ben sizi çoook merak ediyorumm ya wakeupcall ve citl sabah kuşlarımm benimmm..esrayla ekledik birbirimizi faceten ama siz yoksunuzz hee ?? fotonuzu da görmedimm ???
:98::98:
size güzel bi romantikliğini anlatayım :) benim odun ilk yıldönümümüzü unuttu saolsun..ben tabi kızdım surat yaptım falan dedi affettircem kendimi..yıldönümümüzden 1 ay sonra da onun doğum günüydü..o gün alyans almışbiz tabi onun doğum günü diye yemeğe gittik.orda da bi kıza sevgilisi kocaman çiçek yaptrmış bende dedim çocuk ne güzel çiçek yaptırmış falan ama kafam onlara dönük,kafamı bi çevirdim önümde masanın üstünde bi kutu tabi ben şok :) açtım içinden alyanslarımız çıktı süperdi çok sevinmiştim
ben kimseyi eklemedimekleyelim canım birbirimizi
dur özelden yazıyorumm
bende sana mesaj attım canımm
bende sana mesaj attım canımm
ben kimseyi eklemedimekleyelim canım birbirimizi
dur özelden yazıyorumm
vaaaoov direk alyansla girmiş olayaa...benimkisinden daha bi atraksiyon göremedik bakalımm
yıldönümü dogum günü sevgililier günü hepsi askerliğe denk geldii !!! bilerek bu dönemde gittin sen diyorumm onaa gülüyoo gıcııkk..ayy kızlaaar özlemimm depreştii yineeee !!!!
ama çooooooooook özledimmm yaa
evet ya bütün özel günlere denk geldi askerlik
benim doğum günümde yanımda yoktu, ama onun doğum gününde ben gittim yanına çoook güzeldii
yıldönümümüz 21 mayıs, o zaman askerden gelmiş olucak hayırlısıyla ama görüşebilicek miyiz, pek sanmıyorum
biz bunlarla napcaz heriflerle yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?