selam kızlarrr..ay benide ekleyın face e dıcem ama bız dondurduk uzun zaman oldu artk napalım
esraaa,yelizz nasılsınız şekerler:80:
esraaa,yelizz nasılsınız şekerler:80:
selaaaaam :)) burç muhabbeti mi dönmüüş burdaa bi balık da beniim :) sewgülüm de yay :=)) iki zıt burç çekti birbirini:)
iyiyim canım sen nasılsın??
iyiyim bende cnm yorgunum biraz temizlik yaptım bugünde bahar temizliği
bende acayip yoruldum yaayarın gün var evde temizlik yaptım ama öldüm valla kollarım ağrıo
selaaaaam :)) burç muhabbeti mi dönmüüş burdaa bi balık da beniim :) sewgülüm de yay :=)) iki zıt burç çekti birbirini:)
Bende merak ediyorum sizleri ama
selam kızlarrr..ay benide ekleyın face e dıcem ama bız dondurduk uzun zaman oldu artk napalım
merve özeline mesaj atıyorumm..safimu seninde canın saolsun canımm..benimde sevgilim dondurdu hesabını ama benimkisi duruyoor :)) kaç yıldır kullanıyorumm alışkanlık oldu artık
aa spooke bizde aynen öyleyiiz..ben balık o yay başlarda zorlandık ama iyi oldu artıık alıştıkk yani :)) sizin nasıldı başlarda ?
anlayabiliyorum cnm şu -an seni çok ii hemdee..
benimde heryerim dökülüoo..
aayyy yazık eşimde bugün 3 km koşmuş uyudu erkenden onunda heryeri dökülüodur şimdii
Bende merak ediyorum sizleri ama
cumartesi gnü sewdiceğimin yanındayııım öğlen 12 de filan orda olcaam amaa 5 saat 5 saattr :)))
tabi cnm git git bende haftaya cuma gidiom
bana da bana da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?