337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selaaaaam :)) burç muhabbeti mi dönmüüş burdaa bi balık da beniim :) sewgülüm de yay :=)) iki zıt burç çekti birbirini:)

selaaaaam :)) burç muhabbeti mi dönmüüş burdaa bi balık da beniim :) sewgülüm de yay :=)) iki zıt burç çekti birbirini:)

amaaann bazen ben inanmıyorum bu burçalara bizde aşkımcığımla zıt burçlarız
ama 8 yıldır beraberiz 3 yıldırda evliyiz bazen burca bakmıyor buişlerr

Son düzenleme:
bende acayip yoruldum yaa yarın gün var evde temizlik yaptım ama öldüm valla kollarım ağrıo

anlayabiliyorum cnm şu -an seni çok ii hemdee..
benimde heryerim dökülüoo..
aayyy yazık eşimde bugün 3 km koşmuş uyudu erkenden onunda heryeri dökülüodur şimdii

aa spooke bizde aynen öyleyiiz..ben balık o yay başlarda zorlandık ama iyi oldu artıık alıştıkk yani :)) sizin nasıldı başlarda ?

Bende merak ediyorum sizleri ama

selam kızlarrr..ay benide ekleyın face e dıcem ama bız dondurduk uzun zaman oldu artk napalım

merve özeline mesaj atıyorumm..safimu seninde canın saolsun canımm..benimde sevgilim dondurdu hesabını ama benimkisi duruyoor :)) kaç yıldır kullanıyorumm alışkanlık oldu artık

cumartesi gnü sewdiceğimin yanındayııım öğlen 12 de filan orda olcaam amaa 5 saat 5 saattr :)))

selam bebişler napıyosunuz pek katılamıyorumm okula git gel yollarda ölüyorum şimdi bile uykum geldi =( benimde face yok bende çok merak ediyorum sizleri ama

aa spooke bizde aynen öyleyiiz..ben balık o yay başlarda zorlandık ama iyi oldu artıık alıştıkk yani :)) sizin nasıldı başlarda ?

başlardaa iiyiydiii o aşık olduu için nası istiosam herşeyi öle yapıodu ters yapamıodu bana :)) soraa bende aşık olduktaan soraa zorlandıık emmeee şuan yanardöneriz balık burcuyum ama bende de dengesizlikler war bi kızarım bi gülerim aynı durum karşısındaa :) belli omaz bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…