ben kaçar kıslar yarın iş var yine maaalesef:)) herkese ii geceler ii uykualr spookem ve jasmiiinim öptüm sizi:) sizde fazla durmayın :))))))) hehe byss
çok kötüyüm ben, artık şafak falan saymıyorum, ne zaman gelirse gelsin hiç umrunda değil
hayırdırrrr?? bişi mi oldu((
haziranda gelicekmiş beni görmeye, niye bekliyorum ki ben, neyi bekliyorum yani..
haziranda gelicekmiş beni görmeye, niye bekliyorum ki ben, neyi bekliyorum yani..
yok kızlar gelmez o böyle kötü olduğumu bildiği halde kandırmaz beni, 21 mayısta yıldönümümüz, çok erken dedi 3 gün sonra gelemem ,anca haziranda gelirim dedi.
yaaa gitmeden bi gn uğrasın yanınaaa bu kadar mı zor yaaabi gün geç görsüün annesini ...
annesi 16 mayıs gecesi kapısında yatar askeriyenin bırakır mı oğlunu bana hiç. of herkese çok sinirliyim artık ya, bana da yazık değil mi, kimse düşünmüyor beni, çok yoruldum artık
yuuuh o nası bişiy yaa...beklemeyip kendi mi gidip alcak ...
yuuuh o nası bişiy yaa...beklemeyip kendi mi gidip alcak ...
17sinde çıkıyor, annesi babası gidip arabayla alcakmış işte. naparsa yapsın banane ya
takma cnm ya boşver valla 4 günü geçiyoo benm keçi hala aramadı boşver yine yapacakalrını yapıyolar
takma cnm ya boşver valla 4 günü geçiyoo benm keçi hala aramadı boşver yine yapacakalrını yapıyolar
haklısın canım, boşuna kendimizi yıpratıyoruz
ben kimseyi eklemedimekleyelim canım birbirimizi
dur özelden yazıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?