337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben kaçar kıslar yarın iş var yine maaalesef:)) herkese ii geceler ii uykualr spookem ve jasmiiinim öptüm sizi:) sizde fazla durmayın :))))))) hehe byss

özel mesaj atamyorum ben hala ya 100 tane olmamış daha normal mesajlarım.siz göndern kızlar özelden

çok kötüyüm ben, artık şafak falan saymıyorum, ne zaman gelirse gelsin hiç umrunda değil

yok kızlar gelmez o böyle kötü olduğumu bildiği halde kandırmaz beni, 21 mayısta yıldönümümüz, çok erken dedi 3 gün sonra gelemem ,anca haziranda gelirim dedi.

yok kızlar gelmez o böyle kötü olduğumu bildiği halde kandırmaz beni, 21 mayısta yıldönümümüz, çok erken dedi 3 gün sonra gelemem ,anca haziranda gelirim dedi.

yaaa gitmeden bi gn uğrasın yanınaaa bu kadar mı zor yaaa bi gün geç görsüün annesini ...

yaaa gitmeden bi gn uğrasın yanınaaa bu kadar mı zor yaaa bi gün geç görsüün annesini ...

annesi 16 mayıs gecesi kapısında yatar askeriyenin bırakır mı oğlunu bana hiç. of herkese çok sinirliyim artık ya, bana da yazık değil mi, kimse düşünmüyor beni, çok yoruldum artık

annesi 16 mayıs gecesi kapısında yatar askeriyenin bırakır mı oğlunu bana hiç. of herkese çok sinirliyim artık ya, bana da yazık değil mi, kimse düşünmüyor beni, çok yoruldum artık

yuuuh o nası bişiy yaa...beklemeyip kendi mi gidip alcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…