337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

facebooka eklicektim dün kızlar sizi de, malum ağlamaktan başımı kaldıramadım yataktan , bu akşam eklicem hepinizii çok merak ediyorummm, sormadıklarım varsa özelden atsınlar bana isimlerini

facebooka eklicektim dün kızlar sizi de, malum ağlamaktan başımı kaldıramadım yataktan , bu akşam eklicem hepinizii çok merak ediyorummm, sormadıklarım varsa özelden atsınlar bana isimlerini

günaydınn canımm...bence hazirana kadar o da dayanamaz geliir..şimdi dayanırım gibi geliyodur ya da süpriz yapıcaktır sanaa

günaydınn canımm...bence hazirana kadar o da dayanamaz geliir..şimdi dayanırım gibi geliyodur ya da süpriz yapıcaktır sanaa

kıs benm dana da öle aman salla ya beni umursamayanı sende umıursama inatlaştı aramıuyo yarın gelir faceyeee sorcm ben onnaa üzülme hayatım istedikleri yapar onlarr

ailesini bırakıp gelemez canım ya, tüm sülalesini gezsin görsün en son ben. alıştım artık napim..

sana şaka yapıyordur canım ya..sürpriz yapıp kendisi gelicektir bak gör

hiiiç sanmıyorum canım, bu kadar üzülmeme ağlamama dayanamazdı, söylerdi kesin. gelemicek yani, napalım beklemeye alıştık haziranı beklerim ben de.. en son ben kapatıcam topiği..

günaydın kızlar
çok bunalım modumdayım bugün

hiiiç sanmıyorum canım, bu kadar üzülmeme ağlamama dayanamazdı, söylerdi kesin. gelemicek yani, napalım beklemeye alıştık haziranı beklerim ben de.. en son ben kapatıcam topiği..

canım benim üzülme ya dur bakalım o dayanamz sana hadi diyelim annesi geldi aldı bir iki gün anca durur kaçar gelir yanına bak bu dediklerimizi yaz biyereiçini rahat tut bizimle doğan güneş diyiceksin inşallah canım

günaydın kızlar
çok bunalım modumdayım bugün

günaydın canım, aa niye bak hava ne kada güzel gneşten enerji al biraz

ya bize mart ayı hiçde iyi gelmedi sanırım sana noldu cnmmmmm

yeni işe başladım,3 gün falan oldu.yanına gidemicem haftasonları izin yok artık
aşkımı özledim hemde çok özledim
zor tutuyorum kendimi ağlamamak için

öyle bişey olsa bile biz seni yanlız bırakmayız canımm...bakalım bizimkisi nasıl olucak arada bişey olmayınca zor oluyor işte..benimkisi ilk benim yanıma geliceek soora gidicek ailesini yanına ama fazla göremiyceemm bendee..zaten dışarda buluşmayıda hiç sevmiyorumm !! ama geçicek bugünleer biraz sabır lazım bizee

inşallah canım çok sağoll

bende varım yalnız bırakmam sizi kızlar
benimkide gelicek sonra bartına gidicek

ne güzel önce senin yanına gelicekmiş,

sağol canım ya, hepiniz sağolun gerçekteen

yeni işe başladım,3 gün falan oldu.yanına gidemicem haftasonları izin yok artık
aşkımı özledim hemde çok özledim
zor tutuyorum kendimi ağlamamak için

zatenn az kaldı canımm...ağlama sakınnn..bak bizde ağlarıız burdaa..zaten hepimiz o moddayızz bende görmeyeli bir ay oldu çok özledimmm

hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben

biz film izlerken bende onun gözlerini kapatmıştım arada bakıyorum tabi film sahneleri geçsin gözünü açıcam.tam ben sahne geçti mi diye bakarken bana sen neden bakıyorsun o zaman demişti şaşkın :)

:):):) ilk zamanlar ne komik şeyler oluyor yaa o zaman kızarıp bozarsanda sonradan oturup gülmek güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…