facebooka eklicektim dün kızlar sizi de, malum ağlamaktan başımı kaldıramadım yataktan, bu akşam eklicem hepinizii çok merak ediyorummm, sormadıklarım varsa özelden atsınlar bana isimlerini
aşkolsun şekercim,küstüm sana,ben hiçkimsemiyim yanii?
günaydınn canımm...bence hazirana kadar o da dayanamaz geliir..şimdi dayanırım gibi geliyodur ya da süpriz yapıcaktır sanaa
günaydınn canımm...bence hazirana kadar o da dayanamaz geliir..şimdi dayanırım gibi geliyodur ya da süpriz yapıcaktır sanaa
aşkolsun şekercim,küstüm sana,ben hiçkimsemiyim yanii?
yok kızlar gelmez o böyle kötü olduğumu bildiği halde kandırmaz beni, 21 mayısta yıldönümümüz, çok erken dedi 3 gün sonra gelemem ,anca haziranda gelirim dedi.
sana şaka yapıyordur canım ya..sürpriz yapıp kendisi gelicektir bak gör
günaydın kızlar
çok bunalım modumdayım bugün
hiiiç sanmıyorum canım, bu kadar üzülmeme ağlamama dayanamazdı, söylerdi kesin. gelemicek yani, napalım beklemeye alıştık haziranı beklerim ben de.. en son ben kapatıcam topiği..
günaydın kızlar
çok bunalım modumdayım bugün
ya bize mart ayı hiçde iyi gelmedi sanırım sana noldu cnmmmmm
hiiiç sanmıyorum canım, bu kadar üzülmeme ağlamama dayanamazdı, söylerdi kesin. gelemicek yani, napalım beklemeye alıştık haziranı beklerim ben de.. en son ben kapatıcam topiği..
canım benim üzülme ya dur bakalım o dayanamz sana hadi diyelim annesi geldi aldı bir iki gün anca durur kaçar gelir yanına bak bu dediklerimizi yaz biyereiçini rahat tut bizimle doğan güneş diyiceksin inşallah canım
öyle bişey olsa bile biz seni yanlız bırakmayız canımm...bakalım bizimkisi nasıl olucak arada bişey olmayınca zor oluyor işte..benimkisi ilk benim yanıma geliceek soora gidicek ailesini yanına ama fazla göremiyceemm bendee..zaten dışarda buluşmayıda hiç sevmiyorumm !! ama geçicek bugünleer biraz sabır lazım bizee
öyle bişey olsa bile biz seni yanlız bırakmayız canımm...bakalım bizimkisi nasıl olucak arada bişey olmayınca zor oluyor işte..benimkisi ilk benim yanıma geliceek soora gidicek ailesini yanına ama fazla göremiyceemm bendee..zaten dışarda buluşmayıda hiç sevmiyorumm !! ama geçicek bugünleer biraz sabır lazım bizee
yeni işe başladım,3 gün falan oldu.yanına gidemicem haftasonları izin yok artık
aşkımı özledim hemde çok özledim
zor tutuyorum kendimi ağlamamak için
bende varım yalnız bırakmam sizi kızlar
benimkide gelicek sonra bartına gidicek
hehee
bi gün sinemaya gittik biz de, filmde bi öpüşme sahnesi var bu deli kapadı gözlerimi sen izleme ayıp dedi, ciddi ciddi her öpüşme sahnesinde gözümü kapadı manyak ya, sanki çocuğum ben
ay bak aklıma geldi yine yine sinemaya gittik neyse bu sefer romantik anam sonracıma dediki bana doğru dön biyere bakma dedi neyse arkada oturuyos bende safım ya noldu ya dedim ne diyosam onu yap dedi sonra bian döndüm baktım anam millet sinemada değil sanki öpen öpene ya anam ben sana demedimmi dedi bakma die kaçık ya bana kısmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?