337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

spooke döktürmüşsün tatlım

biz film izlerken bende onun gözlerini kapatmıştım arada bakıyorum tabi film sahneleri geçsin gözünü açıcam.tam ben sahne geçti mi diye bakarken bana sen neden bakıyorsun o zaman demişti şaşkın :)

neler neler olyuyo işte bazen gülüyoruz bazen ağlıyoruz hayatttt offf sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaa

:44:

aramadı ya hala böle giderse ben galiba bırakacmbugün son günü kendisi bilir beyfendi bırakcmmmmm

ya tatlım ne demek öyle bırakıcam falan...
bir kere o askerden gelene kadar şu ayrılma fikrini kesinlikle çıkar düşüncenden lütfen...
hayatı boyunca en kötü an olarak kazınır hafızasına...
şurada fazla birşey kalmadı zaten...ne yapmak istiyorsan gelince yaparsın tatlım...
hem belki cidden arama imkanı olmamıştır..

oyacam onu az kaldı ama bendede sabır kalmadı

evet canım samsunda yaşıyor beyfendi, ben istanbuldayım
üniversiteyi burda okuduk, okuldan sonra gitti oraya işte.

hıımm bizimkide istanbul da yaşıyor ama ailesi niğde'de dolayısıyla o da önce niğde'ye gidecek onun gelmeside haziranı bulacak gibi...
senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum..özlemin had safhada gelsin biran önce göreyim istiyorsun ama ialesi işin içinde olduğu içinde elin kolun bağlı oturmak ozrunda kalıyorsun değil mi? :)
ama şunuda düşünüyorum haziranda kısmet olurda gelirse bir daha hep benim yanımdaaaaaaa :)

evet canım samsunda yaşıyor beyfendi, ben istanbuldayım
üniversiteyi burda okuduk, okuldan sonra gitti oraya işte.

cnm üzme kendini ya haziranda gelirse daha çok kalır yanında bunu düşün cnm..
Öteki türlü gelmesi ile gitmesi bir olcakk cnm ya..

cnm üzme kendini ya haziranda gelirse daha çok kalır yanında bunu düşün cnm..
Öteki türlü gelmesi ile gitmesi bir olcakk cnm ya..

20 haziranda ablasının düğünü var canım, o zaman da fazla kalamaz.
mesaj attı az önce elimden bişey gelmediği için özür dilerim demiş
o da çok üzülüyor biliyorum

mina benimkisininde ailesi nigdede :))
ben ankaradayım kendisi istanbulda öncee bana ugrucak tabi mecburenn

oyacam onu az kaldı ama bendede sabır kalmadı

canım sabret biraz daha,
zaman geliyor onlar bizim nazımızı kaprisimizi çekiyor bazı zamanlarda da bu görev bize düşüyor...
o şimdi zaman azaldıkça daha da geriliyordur...az önce benimki aradı biraz konuştuk öyle bir zaman geliyor ki donup kalıyorsun sanki hep burada kalacakmışsın gibi geliyor zaman hiç geçmiyor falan diye anlattı..
sende sabret canım onların bu zor döneminde yanlarında olmalıyız...
geldikten sonra ne istersen onu yaparsın ister burnundan fitil fitil getirirsin istersen ayrılırsın karar senin...ama şimdi değil canım dönünce anlaştık mı?

ben gittiğinden beri görmüyorum ben napıyım canlarıminanın böylesi daha zor....

sizin kavuşma anınız daha da muhteşem olacak desenee...
haklısın canımm görememek zor ama az kaldıı..görünce de ayrılmak daha beter oluyoor..bişey farketmiyor yani üzme kendinii...

aaaaa ne güzel tatlım:) benimkinin abiside ankara da :)evli o ailesiyle yaşıyor :)
e seninki niğde'nin neresinde peki?

canım benimkisinin abiside ankarada evliydi ama bikaç ay önce ankaradan taşındılaar..
niğdenin merkezinde oturuyolar..nigdeliler iyi oluyo diyolar sen ne diyosun ? biz bu yaz nişan düşünüyoruz inşalah sen evlimisin ??

canım bizimkilerde merkezde :)
bizde inşallah düşünüyoruz yazın sonuna doğru falan olur sanırım...
o şimdiden söz nişan demeye başladı bile :) ama net tarih gelince belli olacak :)ben daha erken istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…