eeee böle işte,uykum geldi be,uyanın:)ZzZzzZzZz
eee ben açtım saç muhabbetini,hep ben hep ben olmas yoruldumbende bakıyorum bakıyorum bişi yok aşağıda 8 üye var yazan konu açan yookkk böööfffff
forumun saatide alınmış,ama ben normal saatte atıcam şafaa:)saatlerinizi ileriye almayı unutmayın güzeller, benim telefon ileri aldığı için 1 saat ilerde yaşadım bugünü
hadi iyi geceler, hepinizi optummm
forumun saatide alınmış,ama ben normal saatte atıcam şafaa:)
saatlerinizi ileriye almayı unutmayın güzeller, benim telefon ileri aldığı için 1 saat ilerde yaşadım bugünü
hadi iyi geceler, hepinizi optummm
hhaehehhaha e utan bencede:) hohohobenim telefon ve bilgisayarımda almış sabah eşim 11 de gelcekti..Ben telefonun saatini 10 a kurdum tabi bende bi saat önden gittiğim için bilgisayarın başında 1 saat bekledimm..
Yazık bide kuzucuğuma trip yaptım tabi sorada utandım yaptığıma
ya kaç saattir aşkımn face'ini açmaya çalışıyorum şifre yanlış diyo :26: acaba şifreyi değiştirdi de bana mı söylemedi
hayırrrrrrrrr!!!!! bende aynı sorunu yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm bi kaç gündürrrrrrrrrya kaç saattir aşkımn face'ini açmaya çalışıyorum şifre yanlış diyo :26: acaba şifreyi değiştirdi de bana mı söylemedi
e mailini biliosun yenile şifreyi cnm bazen facebook yapıo böle şeyler..
hhaehehhaha e utan bencede:) hohoho
hayırrrrrrrrr!!!!! bende aynı sorunu yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm bi kaç gündürrrrrrrrr
onu da yaptım da adrese mail gelmiyo ki
değiştirsende olmuyo... şifre yanlış dio giremiosun. ben giremiom işte...aaa nüyekünee acaba anlamadımm.
değiştirsende olmuyo... şifre yanlış dio giremiosun. ben giremiom işte...
Facebook Mobile sen bunu dene ,bu idare edeio ama bazı şeyleri göremiosun kısıtlı...... belli bi zaman sonrada atıo seni:)
ya hayır aynı şey bendede oluo,çocun günahını alma boşa... bendede aynı sorun var iştecanım bundan da girdim şimdi yine yanlş dedi de ya değiştirdi yada şifreyi yenile yaptım bi kaç kere mail gelmedi daha o yüzden girmiyo..şimdi baktım da eğer mail gelmediyse 24 saat bekleyin falan yazıyo bekliim bakalım
canım bundan da girdim şimdi yine yanlş dedi de ya değiştirdi yada şifreyi yenile yaptım bi kaç kere mail gelmedi daha o yüzden girmiyo..şimdi baktım da eğer mail gelmediyse 24 saat bekleyin falan yazıyo bekliim bakalım
attım linkten bidaha dene olucak.. o sayfa açılınca normal faceyide aç,ikisi ayn ıanda açık kalsın.. olcuakcanım bundan da girdim şimdi yine yanlş dedi de ya değiştirdi yada şifreyi yenile yaptım bi kaç kere mail gelmedi daha o yüzden girmiyo..şimdi baktım da eğer mail gelmediyse 24 saat bekleyin falan yazıyo bekliim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?