337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yarın tamamlimde şu malzemeleri başlımm. koyarım canımcın.. sen ne zaman gitcen eniştenin yanına,nisan 4 müydü neydi:) bende az önce konuştum aşkımla,ayrılık zor ya eşimmm eşimmm miss eşim gelsin artık

bu kez hiç durmadan dip boyası gelecek ama ya ben son 1 ay daha yapıcam sonra boyatırım kalır öyle inş boyattıktan sonrada uzamasın die dua edioruz malum
8 haftadan sonra ara veriomulşun zaten,o bıraktığı narada birden uzuyomuş:)))))))))) inandırıcı gelmio ama siz yapmışınız,komik geldi bana pohahaha:)))))

ben geldimm:87:
benim saçım çok döküldü ya, o yüzden uzatmak istemiyorum cansız oluyor.
hem güçlendiricek hem uzatıcak bişey lazım banaa

cuma cnm az kaldı 1 nisanda aayyy yaazarken bile heyecanlandım vallaa

8 haftadan sonra ara veriomulşun zaten,o bıraktığı narada birden uzuyomuş:)))))))))) inandırıcı gelmio ama siz yapmışınız,komik geldi bana pohahaha:)))))

bende böle bakımla ilgili şeylere atlarım genelde %60 ı olmaz bende başta inanmamıştım..
Ama resmen dipten azıcık uzadığını farkettiimm boyalıysa saçların anlaşılıo zatenn..

bende böle bakımla ilgili şeylere atlarım genelde %60 ı olmaz bende başta inanmamıştım..
Ama resmen dipten azıcık uzadığını farkettiimm boyalıysa saçların anlaşılıo zatenn..
yes yeni boyattım zaten,peki öle olsun bakalımmm genç:) oo az kalmış ya hadi hayırlısı artık,gelene kaadar gtmezsin artık

benimki birden değil yavaş yavaş uzadı uzamayada dewam edio baya farkedilio uzadığı ara verdim tekrar başladım 8 hafta olacak haftaya ama ben yinede bi kaç hafta daha yaparım çünkü aşkım gelince asla yapmak istemicem kokusu çok fena 1 ay bırak hiç yapma sonra git bi fön çektir oturamazsın orda nefret ettim o kokudan

hadi canım o kadar kötümü kokuo beeeee öğğ::)

evet ya hakkatteenn o koku kalıo saçımda ben maşa yaptımm allahım buram buram sinemaki ve bemiksi kokuoo..

kızlar slm.nasılsınız şekerler?ya biz plakalardayz ya şunalrı farklı saysak ya aklıma geldi.daaha az giib görünüyo bu şekilde.5 tane M harfiyle başlayan şehir var, 9tane K, 4 tane İ-I, 2 tane H, 3 tane G, 5 tane E, 2 TANE D, 2 TANE Ç, 7 TANE B, 9 TANE A:) nasıl? daha az sanki diimi:) ben böyle saycam:)

yani aşkım geldiği hafta son kürü yapmış oluıyorum ii bari o zamana kadar bi çabam uğraşır olur en azından:) mayıs 17 o hafta 8 hafta oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…