29nda bidamı gitcen kıs,maşşlh:)
bende tatil olayını hallettim,ilk taksiti geldi bile:)) yok cnm ben gelmıycem daha,ayrılması çok zor oluyo. keşke o zmn arasaydım senı bahANEYle görüşürdük..öle valla kısmetse %50 indirim vardı biyerde ozaman onla almıştım biletleri eşime dönüş falan tatil biletimiz bilee var..
Darısı başına artık..sen gelmionmu izmire?
yok canım hiç boyamadım, uzamasında çok sorun yok aslında hızlı uzar saçım ama azcık kaldıı
bende tatil olayını hallettim,ilk taksiti geldi bile:)) yok cnm ben gelmıycem daha,ayrılması çok zor oluyo. keşke o zmn arasaydım senı bahANEYle görüşürdük..
ozaman yazıyorum ben bi ara bayağı sarmıştım araştırıodum bunları..
incelen ve dökülen saçlar için
çemen tohumu,(çemen tohumunu çekilmiş alman gerekio bunu geceden suya yatırıosun)
Bunun sonucu macun gibi olcak onu saç diplerine masaj yapark 15-20 dk beklet..
bide şampuana sarımsak rendele..
eğer yaparsan ii gelio görümcem yapmıştı..
of mayıs deme içim ilginç oluoo:)))))))aa evet keşke arasaydınn..ee artık kısmet olursa istanbulda görüşürüzz..Eşimden dönüşte istanbula gelcem mayıstada temelli evime dönüyorum belki görüşürüz..
evet ayrılması zor oluo gerçekten ama ben dayanamıyorumm napıyım
of mayıs deme içim ilginç oluoo:)))))))
eeevtttttt,ya hani sevgililer uzaktan uzaaa severleryaaa görmeden..sonra buluşmaya karar verirlerrrr heehhh işte öleee heycanlanıoruuuummmböle kıpır kıpır oluo dimi
pis kokar mı bunlar ya geçmez kokusu sonraa çıkamam insan içine
eeevtttttt,ya hani sevgililer uzaktan uzaaa severleryaaa görmeden..sonra buluşmaya karar verirlerrrr heehhh işte öleee heycanlanıoruuuummm
ya evi temizliorum bugun,günlşer azalcakya aşkm gelcekya daha bı gayretle temizliom:) hazırlık yapıorum yaaaaaaaaaaaa ,ay bugünleride gördükyaaaaaaaaaaaaaaaaaevet aynen öle..
biz sevgiliyken böle midem bulanırdı heyecandan,geçen gittiğimde yin öle oldu biiliomusunn kendi kendime dedim allahımm aşkım alevlendi yine diee
ya evi temizliorum bugun,günlşer azalcakya aşkm gelcekya daha bı gayretle temizliom:) hazırlık yapıorum yaaaaaaaaaaaa ,ay bugünleride gördükyaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslında senin saçlar kötü deil ya faceden baktımda şimcikk..Az görülmüo öle cnm
eevet bu aralar öle,,,eee şafak sıkıştırıyo diye boşa dememişler.. azalıcak hepsi btck inş.dimi allaha şükürr..
ama benim kociş bugün çok sıkıldım askerlikten dedi yaa nası içim acıdı anlatam
baktın mıya sordum bende kuaföre az değil dedi, ama 3-4 sene önce falan çok döküldü az kalmış gibi geliyor bana, hani şöyle gür uzun saçlara da özenmiyor değilim hani
eevet bu aralar öle,,,eee şafak sıkıştırıyo diye boşa dememişler.. azalıcak hepsi btck inş.
amaaaan çokta gür olunca taaramakta zorluk çekcen uğraşşcan durcan bence ideal senin saçın..
öleeeeeeeeee işte yaaaaa..bu gece 40lara dşyoruzz hyrlısıylahakkatten şafak sıkıştırıyormuşş valla:120:
öleeeeeeeeee işte yaaaaa..bu gece 40lara dşyoruzz hyrlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?