337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

öle valla kısmetse %50 indirim vardı biyerde ozaman onla almıştım biletleri eşime dönüş falan tatil biletimiz bilee var..
Darısı başına artık..sen gelmionmu izmire?
bende tatil olayını hallettim,ilk taksiti geldi bile:)) yok cnm ben gelmıycem daha,ayrılması çok zor oluyo. keşke o zmn arasaydım senı bahANEYle görüşürdük..

yok canım hiç boyamadım, uzamasında çok sorun yok aslında hızlı uzar saçım ama azcık kaldıı

ozaman yazıyorum ben bi ara bayağı sarmıştım araştırıodum bunları..
incelen ve dökülen saçlar için
çemen tohumu,(çemen tohumunu çekilmiş alman gerekio bunu geceden suya yatırıosun)
Bunun sonucu macun gibi olcak onu saç diplerine masaj yapark 15-20 dk beklet..
bide şampuana sarımsak rendele..
eğer yaparsan ii gelio görümcem yapmıştı..

bende tatil olayını hallettim,ilk taksiti geldi bile:)) yok cnm ben gelmıycem daha,ayrılması çok zor oluyo. keşke o zmn arasaydım senı bahANEYle görüşürdük..

aa evet keşke arasaydınn..ee artık kısmet olursa istanbulda görüşürüzz..Eşimden dönüşte istanbula gelcem mayıstada temelli evime dönüyorum belki görüşürüz..
evet ayrılması zor oluo gerçekten ama ben dayanamıyorumm napıyım

pis kokar mı bunlar ya geçmez kokusu sonraa çıkamam insan içine

of mayıs deme içim ilginç oluoo:)))))))

eeevtttttt,ya hani sevgililer uzaktan uzaaa severleryaaa görmeden..sonra buluşmaya karar verirlerrrr heehhh işte öleee heycanlanıoruuuummm

evet aynen öle..
biz sevgiliyken böle midem bulanırdı heyecandan,geçen gittiğimde yin öle oldu biiliomusunn kendi kendime dedim allahımm aşkım alevlendi yine diee

evet aynen öle..
biz sevgiliyken böle midem bulanırdı heyecandan,geçen gittiğimde yin öle oldu biiliomusunn kendi kendime dedim allahımm aşkım alevlendi yine diee
ya evi temizliorum bugun,günlşer azalcakya aşkm gelcekya daha bı gayretle temizliom:) hazırlık yapıorum yaaaaaaaaaaaa ,ay bugünleride gördükyaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya evi temizliorum bugun,günlşer azalcakya aşkm gelcekya daha bı gayretle temizliom:) hazırlık yapıorum yaaaaaaaaaaaa ,ay bugünleride gördükyaaaaaaaaaaaaaaaaa

dimi allaha şükürr..
ama benim kociş bugün çok sıkıldım askerlikten dedi yaa nası içim acıdı anlatam

aslında senin saçlar kötü deil ya faceden baktımda şimcikk..Az görülmüo öle cnm

baktın mı ya sordum bende kuaföre az değil dedi, ama 3-4 sene önce falan çok döküldü az kalmış gibi geliyor bana, hani şöyle gür uzun saçlara da özenmiyor değilim hani

baktın mı ya sordum bende kuaföre az değil dedi, ama 3-4 sene önce falan çok döküldü az kalmış gibi geliyor bana, hani şöyle gür uzun saçlara da özenmiyor değilim hani

amaaaan çokta gür olunca taaramakta zorluk çekcen uğraşşcan durcan bence ideal senin saçın..

eeee böle işte,uykum geldi be,uyanın:)ZzZzzZzZz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…