337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

339 dönem bekleyenleri kızmasın ama onlar gideceği için ne kadaaar sevinçliyimm anlatamaaaam...onların gitmesi demek bizimkilerin gelmesi yakın demeek

ewt cnm ya işte biletler gelcek diolarmış ya as kaldı ağla zırla derken geliyolarrrrr

Haftasonuda çok kötüydü ya esatla bizim şansımız işte

bende cumartesi istanbuldaydım işte o sizin değil bizim şansımızdı sanırsamm !! bi de ayakkabım bi vurdu öldümm acısından bu arada ayakkabıda spor ayakkabı sinir etmişti benii !!!
yine de aşkımın yanında olmak paha biçilemeeezzz

kavgalar bitti şeker 4 günün sonunda aramazsa bırakcm demiştim kardeşinede msj çektim söle ona hiç merak etmiyorum dedim kazaaaaaaa gelmiş arıyo merak etmiyomuşsun dedi nasıl aradın bakkkkkkkkkkkkkk dedimmmnmm barıştık sonracımaaaaaaa

ewt cnm ya işte biletler gelcek diolarmış ya as kaldı ağla zırla derken geliyolarrrrr

bi an önce gitsinn biletler o zaman :)) ne çok agladıkk yaa...başlarda herşeye ağlayasım geliyodu bitmez geçmez gibi geliyordu ama son 40tayız çook şüküüür

Aa sendemi sevdiceğinin yanındaydın Kız madem gelecektin bi haber verseydin bende topuklularla çıktım dışarıOff tam bi işkenceydi

bide kıslar 339 gideceklerin uzun dönem açığı varmış galiba gidcekler allah yardım etsin vallahiii vahim bizimkielere çıkmadı iikiiiiiiiii

Sabah evde olmayı özlemişim bea..Kahvaltı, internet, müge anlı ve ben muhteşem dörtlü

müge anlı mıyapmamalıydın bunu,allahım,psikolojin bozulcak şekerim yaa izleme şu kadını böle güzel bi günde bak az önce palaştığım şarkıyı dinle tekrar tekrar dinliyorum ben sabahtan beri ve her dinleyişimde biraz daha iyi hissediyorum kendimi.müge anlı dedi yaaaa inanamıyorum sana o proğramlar insanın akıl sağlığıyla oynamaktan başka bişeye yaramıyoizleme tmmı anlaştıkmı müge anlı yok öle saçma kadın proğramı adı altında yayınlanan eziyetleri izlemiyos tamammı şekerim

Son düzenleme:

Dur şekerim panik yapma ya ben çok eğleniyorum

he yaa ne inatmış he senikide şekerim nasıl aramadı kaç gün boyunca ama ne demiştim ben sana.arar dayanamaz arar didim ve aradı sende çok inatsın ama ha az deilsin yani,bak demedi dem iki canbaz bi ipte oynamaz o inat sen inat biriniz vacgeçicek mecbur bu inatlaşmadan.bunada şöle deniyo deli deliyi görünce sopasını saklarmış

iyiyim bebeğimya napım en çok inatlık bende var galiba oda diyo

Küçükkende gerçek kesiti izlerdim ben.Biraz psikopat bi eğlence anlayışım var sanırım ama napiim ya ben böyle çoookk mutluyum

gerçek kesit benimde favorimdi ne yalan söliyim :))) geçen yine denk geldi izledim bitanee

hoşgeldin canımm..hayırdır geçmiş olsunn

sen bu hafta gidiyosun dimi ??

önemli bişey değil ya kan tahlili yaptırmaya gittim, kansızlık var da
yok bu hafta gitmiyorum haftaya, 15inde yanii.ama zaman geçmiyorrr
gidip bilet ayırtsam mı ya biterse ya gidemezsem

bence de citlcimm iyi inat etmişsiniz 4 gün iyi dayanmışsın valaa..ama o askerde alttan alma zamanı bizdee..bi gelselerdi o zmaan görücekler kaprisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…