günaydıın
kadro toplanmış bakıyorum
ben de doktora gittim ondan erken kalktım.
339 dönem bekleyenleri kızmasın ama onlar gideceği için ne kadaaar sevinçliyimm anlatamaaaam...onların gitmesi demek bizimkilerin gelmesi yakın demeek
Haftasonuda çok kötüydü ya esatla bizim şansımız işte
ayy canımm enişte beyle herşey iyiydi güzeldi hoştu da..beni karşılamaya gelirken şemsiyeside yokmuş taksi bulamamış otobüs geçmemiş çoocuguum nasıl ıslanmışş bende içten içe sinirleniyodum bi de geç kaldı diyee !! sonra pişman oldum tabi...aşkım benim yaa yine zayıflamış gibi geldi gözüme bişey demedim artıkk..bi gelsin nasıl bakıcam ben onaa aah ahhh
sen neler yapıyosun kavgalar bitti heralde?eniştemize kızıp duruyodun :)
ewt cnm ya işte biletler gelcek diolarmış ya as kaldı ağla zırla derken geliyolarrrrr
bende cumartesi istanbuldaydım işte o sizin değil bizim şansımızdı sanırsamm !! bi de ayakkabım bi vurdu öldümm acısından bu arada ayakkabıda spor ayakkabı sinir etmişti benii !!!
yine de aşkımın yanında olmak paha biçilemeeezzz
Sabah evde olmayı özlemişim bea..Kahvaltı, internet, müge anlı ve ben muhteşem dörtlü
kızçeler günaydın yaw neler yapmışsınız öle ya haftaya salı bizim biletler askere gidiyo yuhiiiiiiiiiiiiiiitorunlar geliyoooooooooooooooo
müge anlı mıyapmamalıydın bunu,allahım,psikolojin bozulcak şekerim yaa izleme şu kadını böle güzel bi günde bak az önce palaştığım şarkıyı dinle tekrar tekrar dinliyorum ben sabahtan beri ve her dinleyişimde biraz daha iyi hissediyorum kendimi.müge anlı dedi yaaaa inanamıyorum sana o proğramlar insanın aklı sağlığıyla oynamaktan başka bişeye yaramıyo izleme tmmı anlaştıkmı müge anlı yok öle saçma kadın proğramı adı altında yayınlanan eziyetleri izlemiyos tamammı şekerim
kavgalar bitti şeker 4 günün sonunda aramazsa bırakcm demiştim kardeşinede msj çektim söle ona hiç merak etmiyorum dedim kazaaaaaaa gelmiş arıyo merak etmiyomuşsun dedi nasıl aradın bakkkkkkkkkkkkkk dedimmmnmm barıştık sonracımaaaaaaa
Dur şekerim panik yapma ya ben çok eğleniyorum
hmm:86:farklı bi eğlence anlayışı şekercim ama sen iyiysen eğleniyom ben diosan no problem demi
Aa sendemi sevdiceğinin yanındaydınKız madem gelecektin bi haber verseydin bende topuklularla çıktım dışarı Off tam bi işkenceydi
he yaa ne inatmış he senikide şekerim nasıl aramadı kaç gün boyunca ama ne demiştim ben sana.arar dayanamaz arar didim ve aradı sende çok inatsın ama ha az deilsin yani,bak demedi dem iki canbaz bi ipte oynamaz o inat sen inat biriniz vacgeçicek mecbur bu inatlaşmadan.bunada şöle deniyo deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Küçükkende gerçek kesiti izlerdim ben.Biraz psikopat bi eğlence anlayışım var sanırım ama napiim ya ben böyle çoookk mutluyum
hoşgeldin canımm..hayırdır geçmiş olsunn
sen bu hafta gidiyosun dimi ??
son anda karar verdimm..mehtaptaşlara ortak olayım dedimm :))
he yaa ne inatmış he senikide şekerim nasıl aramadı kaç gün boyunca ama ne demiştim ben sana.arar dayanamaz arar didim ve aradı sende çok inatsın ama ha az deilsin yani,bak demedi dem iki canbaz bi ipte oynamaz o inat sen inat biriniz vacgeçicek mecbur bu inatlaşmadan.bunada şöle deniyo deli deliyi görünce sopasını saklarmış
gerçek kesit benimde favorimdi ne yalan söliyim :))) geçen yine denk geldi izledim bitanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?