337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

İyi yapmışsın canım..Ayy nasıl zayıflamışlar ama ya esat tam 10 kilo vermiş:26::26:
Kıyafetleri nasıl bol gelmiş anlatamam valla şebek gibiydi diyebilirim

kııız duymasınlar :)) benimkisi de çok sefilim dimi deyip durdu yok canım filan dediysem de dinletemedimm.. zaten zayıftı iyice kurumuş yavrummm..benimde bu aralar habire bişeyler yiyesim geliyor yakında 10 numara bi çiift olucaz die korkuyorumm !! o 1 gibi ince bende 0 gibi toparlakk allahımm korusuuuuuuuunnn

önemli bişey değil ya kan tahlili yaptırmaya gittim, kansızlık var da
yok bu hafta gitmiyorum haftaya, 15inde yanii.ama zaman geçmiyorrr
gidip bilet ayırtsam mı ya biterse ya gidemezsem

bitmez canımm yaa ama sen istiyosan git ayırt :)) o zaman daha garanti gibi geliyor insana !

Bende azıcık daha kilo ver yoksa annem beğenmez dedim Kötüyüm biliyorum
Yazık yavrum ya finallere çalışmaya başlamadan önce alışverişe gidelim olurmu diyo

az ye şekerim az yeeee deli güldürdün beni yaa.ya benimkide 9 kilo vermişti son geldiğinde kumaş pantalonlarından birini giydi amanınnnn şalvar gibi olduu çok komiktii ama ii olmuş benmikinin göbişi baya bi abartı olmuştu çünkü

9 kilo muu verdii
benim dana kilo bile aldı,göbiş çıktı dışarı..yiyip içip yatıyor herhalde

Ayy çok güldüm harbi pantolanlar şalvar gibi olmuştu ya Aman aman versinlerde gitsin o göbek yanında gözükmüyodum ya

dogru diyosunn şekercimmm yoksa düğünde o beni değil ben onu kucaklayıp gidicemm

Bende azıcık daha kilo ver yoksa annem beğenmez dedim Kötüyüm biliyorum
Yazık yavrum ya finallere çalışmaya başlamadan önce alışverişe gidelim olurmu diyo

aynen askerlik biter bitmez hemen alışverişe gidicekmişiiz çocugun hayali bu yanii !! :))

çok estetiik bi dans ama bizimkileer biraz zor yapar canım tangoyuu..hayal etmesi bile güçç..hiç düşünemiyorum yanii

dogru diyosunn şekercimmm yoksa düğünde o beni değil ben onu kucaklayıp gidicemm

hay allahım yaa kaç dakkadır çatladım gülmekten kuzu,çok eksantrik olur aslında demi olabilir yani nie olmasın madem kadın erkek eşit illa damat gelini kucağına alcak deil ya gelin de damadı kucaklayabilir.yaşasın kadın erkek eşitliği

çok estetiik bi dans ama bizimkileer biraz zor yapar canım tangoyuu..hayal etmesi bile güçç..hiç düşünemiyorum yanii

izledinmi tatlım?çok hoş ama yaa çok imrendim de kendi kendime çalışıyom ofiste bi müşteri gelse rezillik hatun deli gibi dans ediyo kendi kendine dicek kaçıp gidicekbende bişi var bugün ama henüz çözebilmiş deilim sanki içimde başka bi nursel var onunda böle uçup kaçası dağlara bayırlara gidip bağırıp çağırası mı var nee hava güzel sanırım ondan oldu böle,tanrımm yoksa yoksa biri çayıma ilaçmı koydu,misal in yada cin pppppppppfffffffffffsanırım yanlızlıktan sapıttım artıkbu ödülü kendime veriyom yılın en iyi yanlızı olarak

Son düzenleme:

gül canımm heeep gülün inşalaah..bende anlatırken olayı da abartıyorum tabi biraz..daha komik olsun diyee..kadın erkek eşitliği her y rde işlemiyo ne yazıkki benimkide dün kadınlar daha farklı daha çok dikkat etmeleri lazım daha hassaslar şöyle böylee alttan alttan verdi mesajı bana fena çocuk yaa :))

nurseel bende geliim yaa senlee o çayırlaraa bagıralımm doya doyaa :)) bana da gelenler geldi bugünn..aman çok şükür bunalım takılmaktan iyidiiir

ayy canımm içimi rahatlattınn çok sagol..bi 5 kilo versemm daha da güzel olurum değilmi ama :)))

yok canım gerçek diyorum sen böyle güzelsin bence. çok zayıf da güzel durmuyor ben de zayıflamıştım çok. şimdi 44den 48e çıktım bi 50 olayım iyi olucam bence

yok canım gerçek diyorum sen böyle güzelsin bence. çok zayıf da güzel durmuyor ben de zayıflamıştım çok. şimdi 44den 48e çıktım bi 50 olayım iyi olucam bence

sende maşalaah gaayet hoşsun canımm..ama çok istiyosan 2 kilo veririm ben sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…