İyi yapmışsın canım..Ayy nasıl zayıflamışlar ama ya esat tam 10 kilo vermiş:26::26:
Kıyafetleri nasıl bol gelmiş anlatamam valla şebek gibiydi diyebilirim
önemli bişey değil ya kan tahlili yaptırmaya gittim, kansızlık var da
yok bu hafta gitmiyorum haftaya, 15inde yanii.ama zaman geçmiyorrr
gidip bilet ayırtsam mı ya biterse ya gidemezsem
kııız duymasınlar :)) benimkisi de çok sefilim dimi deyip durdu yok canım filan dediysem de dinletemedimm.. zaten zayıftı iyice kurumuş yavrummm..benimde bu aralar habire bişeyler yiyesim geliyor yakında 10 numara bi çiift olucaz die korkuyorumm !! o 1 gibi ince bende 0 gibi toparlakk allahımm korusuuuuuuuunnn
bitmez canımm yaa ama sen istiyosan git ayırt :)) o zaman daha garanti gibi geliyor insana !
kııız duymasınlar :)) benimkisi de çok sefilim dimi deyip durdu yok canım filan dediysem de dinletemedimm.. zaten zayıftı iyice kurumuş yavrummm..benimde bu aralar habire bişeyler yiyesim geliyor yakında 10 numara bi çiift olucaz die korkuyorumm !! o 1 gibi ince bende 0 gibi toparlakk allahımm korusuuuuuuuunnn
önceki gidişim olaylı olmuştu bilet konusunda da korkuyorum
yarın gidip ayırtayım ben en iyisi içim rahat etsin
az ye şekerim az yeeee deli güldürdün beni yaa.ya benimkide 9 kilo vermişti son geldiğinde kumaş pantalonlarından birini giydi amanınnnn şalvar gibi olduu çok komiktii ama ii olmuş benmikinin göbişi baya bi abartı olmuştu çünkü
az ye şekerim az yeeee deli güldürdün beni yaa.ya benimkide 9 kilo vermişti son geldiğinde kumaş pantalonlarından birini giydi amanınnnn şalvar gibi olduu çok komiktii ama ii olmuş benmikinin göbişi baya bi abartı olmuştu çünkü
Bende azıcık daha kilo ver yoksa annem beğenmez dedimKötüyüm biliyorum
Yazık yavrum ya finallere çalışmaya başlamadan önce alışverişe gidelim olurmu diyo
dogru diyosunn şekercimmm yoksa düğünde o beni değil ben onu kucaklayıp gidicemm
YouTube - candan erçetin anlatma sakın 03.06.2008
keman dinlemek ve sevgilimle tango yapmak istiyorum ben ama sanırım benim öküzcüm böle bi şeyi asla kabul etmez,tango kim çağlar kimmmm mümkün deil ama yapsak ne güzel olur belki bi şekilde kandırırım ha kızlar ne dersiniz :78::97:
dogru diyosunn şekercimmm yoksa düğünde o beni değil ben onu kucaklayıp gidicemm
görmesek inancaz kızım zayıfsın sen :87:
çok estetiik bi dans ama bizimkileer biraz zor yapar canım tangoyuu..hayal etmesi bile güçç..hiç düşünemiyorum yanii
hay allahım yaa kaç dakkadır çatladım gülmekten kuzu,çok eksantrik olur aslında demi olabilir yani nie olmasın madem kadın erkek eşit illa damat gelini kucağına alcak deil ya gelin de damadı kucaklayabilir.yaşasın kadın erkek eşitliği
izledinmi tatlım?çok hoş ama yaa çok imrendim de kendi kendime çalışıyom ofiste bi müşteri gelse rezillik hatun deli gibi dans ediyo kendi kendine dicek kaçıp gidicekbende bişi var bugün ama henüz çözebilmiş deilim sanki içimde başka bi nursel var onunda böle uçup kaçası dağlara bayırlara gidip bağırıp çağırası mı var nee hava güzel sanırım ondan oldu böle,tanrımm yoksa yoksa biri çayıma ilaçmı koydu,misal in yada cin pppppppppfffffffffff sanırım yanlızlıktan sapıttım artık bu ödülü kendime veriyom yılın en iyi yanlızı olarak
ayy canımm içimi rahatlattınn çok sagol..bi 5 kilo versemm daha da güzel olurum değilmi ama :)))
yok canım gerçek diyorum sen böyle güzelsin bence. çok zayıf da güzel durmuyorben de zayıflamıştım çok. şimdi 44den 48e çıktım bi 50 olayım iyi olucam bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?