Niye kimse yok..Hani nerde bu sabahçılaarr
Günaydın herkese bu arada
şekercim bende geldim burdayım,nasılsın iyimisin?
Niye kimse yok..Hani nerde bu sabahçılaarr
Günaydın herkese bu arada
YouTube - tanju yıldırım papatya gibisin 03.06.2008
günaydınlar olsun,günümüz aydınlık yarınlarımız mutlu,sevdiklerimzle yan yana hiç ayrılmadan geçsin bütün ömrümüz.içimde çok güzel bi his var bugün böleeee şarkılar söleyip dans etmek istiyorum,hadi şu tangoyu dinleyelim arkadaşlar,kemancı acayip güzel çalıyo yaa
günaydıııın merveee :)) kızlaar sizi sabah görmek ne kadar güzeeel böylee
Sabah evde olmayı özlemişim bea..Kahvaltı, internet, müge anlı ve ben muhteşem dörtlü
sevgili citlciiiim hiiç konuşamıyoruuz artııık !! bizimle bu sıralar az ilgileniyosunn amaaa :26:
oooh gel keyfiim geeelbende işleri atıverdim bi kenara baktım sizler buradasınız bende yazıyım hemen geri kalmıyım dedimm
istanbulda havalar nasıl mervecimm yine sogukmu yaa..ne zaman düzelicek bu istanbul aşkımı hasta edicek allah korusunnn
kızçeler günaydın yaw neler yapmışsınız öle ya haftaya salı bizim biletler askere gidiyo yuhiiiiiiiiiiiiiiitorunlar geliyoooooooooooooooo
339 dönem bekleyenleri kızmasın ama onlar gideceği için ne kadaaar sevinçliyimm anlatamaaaam...onların gitmesi demek bizimkilerin gelmesi yakın demeek
Valla hemde nasıl soğuk..Ama iki gün öncesine göre daha iyi diyebilirim.Ne zaman yaz gelecek ya sıkıldım artık üstüste giyinmekten
Azıcık üzülmüş gibi yapalım kız yoksa sevmezler bizi
yaa evet !!! ne zaman istanbula gitsem yagmuur kasvetli bi havaa 23 nisanda bi daha mı gitsem diyorum ama korkuyorum artıkk o zmaanda kesin bi fırtına felan çıkar yanii
Allah yardımcıları olsunn..kolaylıkla geçirirler inşalah diyim barii oldumu :) benimde arkadasımın nişanlsıı gidicek inşalah uzun çıkmaz diye dua ediyor..337de hep kısa çıktıgı için onlar korkuyo şimdi inşalah öyle bişey olmaz
yaa evet !!! ne zaman istanbula gitsem yagmuur kasvetli bi havaa 23 nisanda bi daha mı gitsem diyorum ama korkuyorum artıkk o zmaanda kesin bi fırtına felan çıkar yanii
ay sorma hayatım hastaydım bide hafta sonu sınavlar vardıı ya hastalık sınav pek ilgilenemedim ama burdayım yaniii ee neler yapıyosun bakımmmenişte beyle neler yaptınız bakımmm
gel gell...bu hafta son kışş gibi geçicek haftaymıış sora ısıncakmıış gel sen :)) ama her 23nisanda yağmur yağma geleneği sürerse bilemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?