337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selamm nurselciimm..bende bugün öyleyimm içim içime sıgmıyoor..dün aşkımla rahat rahaat konuştum bana çok güzel şeyler söyledi sanırım o yüzden de böyleyimmm
hemen paylastıgın şarkıyı dinliyorummm teşekkürleeer

sevgili citlciiiim hiiç konuşamıyoruuz artııık !! bizimle bu sıralar az ilgileniyosunn amaaa :26:

kızçeler günaydın yaw neler yapmışsınız öle ya haftaya salı bizim biletler askere gidiyo yuhiiiiiiiiiiiiiiitorunlar geliyoooooooooooooooo

Sabah evde olmayı özlemişim bea..Kahvaltı, internet, müge anlı ve ben muhteşem dörtlü

oooh gel keyfiim geeel bende işleri atıverdim bi kenara baktım sizler buradasınız bende yazıyım hemen geri kalmıyım dedimm

istanbulda havalar nasıl mervecimm yine sogukmu yaa..ne zaman düzelicek bu istanbul aşkımı hasta edicek allah korusunnn

sevgili citlciiiim hiiç konuşamıyoruuz artııık !! bizimle bu sıralar az ilgileniyosunn amaaa :26:

ay sorma hayatım hastaydım bide hafta sonu sınavlar vardıı ya hastalık sınav pek ilgilenemedim ama burdayım yaniii ee neler yapıyosun bakımmmenişte beyle neler yaptınız bakımmm

Valla hemde nasıl soğuk..Ama iki gün öncesine göre daha iyi diyebilirim.Ne zaman yaz gelecek ya sıkıldım artık üstüste giyinmekten

kızçeler günaydın yaw neler yapmışsınız öle ya haftaya salı bizim biletler askere gidiyo yuhiiiiiiiiiiiiiiitorunlar geliyoooooooooooooooo

339 dönem bekleyenleri kızmasın ama onlar gideceği için ne kadaaar sevinçliyimm anlatamaaaam...onların gitmesi demek bizimkilerin gelmesi yakın demeek

Valla hemde nasıl soğuk..Ama iki gün öncesine göre daha iyi diyebilirim.Ne zaman yaz gelecek ya sıkıldım artık üstüste giyinmekten

yaa evet !!! ne zaman istanbula gitsem yagmuur kasvetli bi havaa 23 nisanda bi daha mı gitsem diyorum ama korkuyorum artıkk o zmaanda kesin bi fırtına felan çıkar yanii

Azıcık üzülmüş gibi yapalım kız yoksa sevmezler bizi

Allah yardımcıları olsunn..kolaylıkla geçirirler inşalah diyim barii oldumu :) benimde arkadasımın nişanlsıı gidicek inşalah uzun çıkmaz diye dua ediyor..337de hep kısa çıktıgı için onlar korkuyo şimdi inşalah öyle bişey olmaz

günaydıın
kadro toplanmış bakıyorum
ben de doktora gittim ondan erken kalktım.

Oldu oldu

İnşallah kısa olur hepsi ya uzun çekilmez hiç valla..

yaa evet !!! ne zaman istanbula gitsem yagmuur kasvetli bi havaa 23 nisanda bi daha mı gitsem diyorum ama korkuyorum artıkk o zmaanda kesin bi fırtına felan çıkar yanii

gel gell...bu hafta son kışş gibi geçicek haftaymıış sora ısıncakmıış gel sen :)) ama her 23nisanda yağmur yağma geleneği sürerse bilemem :)

ay sorma hayatım hastaydım bide hafta sonu sınavlar vardıı ya hastalık sınav pek ilgilenemedim ama burdayım yaniii ee neler yapıyosun bakımmmenişte beyle neler yaptınız bakımmm

ayy canımm enişte beyle herşey iyiydi güzeldi hoştu da..beni karşılamaya gelirken şemsiyeside yokmuş taksi bulamamış otobüs geçmemiş çoocuguum nasıl ıslanmışş bende içten içe sinirleniyodum bi de geç kaldı diyee !! sonra pişman oldum tabi...aşkım benim yaa yine zayıflamış gibi geldi gözüme bişey demedim artıkk..bi gelsin nasıl bakıcam ben onaa aah ahhh

sen neler yapıyosun kavgalar bitti heralde? eniştemize kızıp duruyodun :)

gel gell...bu hafta son kışş gibi geçicek haftaymıış sora ısıncakmıış gel sen :)) ama her 23nisanda yağmur yağma geleneği sürerse bilemem :)

yaa hakkaten spookecimm 23 nisanda da yagmur yagma geleneği vardır genelde gelmek istiyorumm tabi bi de evden izin alma durumum var benimm !!! o olmasa istanbulu hiiç rahat bırakmazdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…