337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

dinleniyim azcık ya kafam dondu resmen kağıtlara baka baka bön bön istifa etcem gayriiii

e görümcen yok mu evde??
valla bilmemki o hastanede olur zaten kalsan gelemez ki adam

offff yaaa görümcem varda nasıl olur bilmemki kıza iki bebeği bırakiim oda ne zamandır ist la gitmek istiyodu ablalarını özlemişti iş yeri olmasa işte atla git bişeyi yokta işyeri bağlıyo elimi kolumu.bide orda hastanedemi kalcaz ne olcak

valla bilmemki
ya görümcen sonra da gider de..eşin hastaneden çıkamaz ki o var

aynen öyle canım ya sağolasın
bu memlekette boşuna okumuşuz onu anlıyorum bazen
yine de çabalıyoruz bakalım artık

ayy çok sinir bozucu oluyo ya
inşallah bulursun canım..ben aramıyorum artık

evet canım zor olcak olursa ama napalım..hayırlısı diyoruz bizde..
gerçi uzak değil öyle 1-1.5 saat falan

kızlaar inşalah hayal ettiğinizden çok daha iyi işler nasip eder Rabbim size de...ama memurlara niye o kadar agır konuşuyosunuz yaaww..hepsi de öyle değildir yapmayın gözünüzü seveyimm aaa :))

evet paintte yapıyorumm...seninkide iyiymiş merve ama gün gün boyamak daha bi rahatlatıyor benii

Paintte boyamayı denedim tatlım ama yarım yamalak bişi oldu şehir isimleri kayboldu fln.Nisan sonu gibi eskişehire ailemin yanına gidicem düşündümde kardeşimin envai çeşit boyalarıyla boyasam daha mantıklı olacak

öyle yapıcam inşallah canım :)
ikinizde bulursunuz inşallah hemen ya..
benimkinin boluda işi hazır gibi ama karar vermedi daha..gelince düşüncek bakalım

esra nasılsın cnmm..bende üniversiteyi boluda okumuştumm..güzel şirin bi yer..sen gidersen geliriz bizi piknige götürürsün abanta :)

Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın

:))) benimki de ancak resimdeki kadar oldu işte şehirlerin üstü kapandı boyarkeenn...ayy allahım nelerle ugraşıyoruzz..onlar biizm için yaparlarmıydı acabaa :)))

kızlaar inşalah hayal ettiğinizden çok daha iyi işler nasip eder Rabbim size de...ama memurlara niye o kadar agır konuşuyosunuz yaaww..hepsi de öyle değildir yapmayın gözünüzü seveyimm aaa :))

hehe yok yok her memur aynı değil,zaten ben de memur olmak istiyorum daa kpss çok zor yaa

nurseeel hayırlı olsun da gitsen görebilicek misin anlamadım ben o işi.
yoksa atla gel uçağa istanbul seni bekliyor

nurselcim sen bu fırsatı kaçırmazsın bence..bi yolunu bulursunn merak etme..yolcudur nursel bağlasan durmaaz istanbula benden de çoook selamlar söylee :)

hehe yok yok her memur aynı değil,zaten ben de memur olmak istiyorum daa kpss çok zor yaa

olursun inşalah canım..Allah gönlüne göre versin..bende kpssyle atandımm...azmedince oluyor..sende yaparsın bence okulunda iyiymiş maşalah

esra nasılsın cnmm..bende üniversiteyi boluda okumuştumm..güzel şirin bi yer..sen gidersen geliriz bizi piknige götürürsün abanta :)

iyiyim canım sen nasılsın?
evet öleymiş aşkm da öyle diyo da bakalım artık..
olur tabi canım götürmem mi,toplanıp gideriz :)) abantı bende çok merak ediyorum ama bi gitmek nasip olmadı..
orda olursam bol bol giderim artık

nurselcim sen bu fırsatı kaçırmazsın bence..bi yolunu bulursunn merak etme..yolcudur nursel bağlasan durmaaz istanbula benden de çoook selamlar söylee :)

hmm zannımca gideceğim her şekilde görürüm ya o kadar da gaddar deildirler demi kocamı bunca yoldan gitcem göremicemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…