bilemedimki şimdi nasıl olcak bu işgitmek ii güzel de
haha süper nerde yapıyosun paintte mii
e görümcen yok mu evde??
valla bilmemki o hastanede olur zaten kalsan gelemez ki adam
offff yaaa görümcem varda nasıl olur bilmemki kıza iki bebeği bırakiim oda ne zamandır ist la gitmek istiyodu ablalarını özlemişti iş yeri olmasa işte atla git bişeyi yokta işyeri bağlıyo elimi kolumu.bide orda hastanedemi kalcaz ne olcak
aynen öyle canım ya sağolasın
bu memlekette boşuna okumuşuz onu anlıyorum bazen
yine de çabalıyoruz bakalım artık
ayy çok sinir bozucu oluyo ya
inşallah bulursun canım..ben aramıyorum artık
aynen öle canım okumanın süper bi faydasını gördük desek toptan bi yalan olur arada görsekte devamı gelmiyo işte. bazen öyleleri memur olmuş oluyo ki hadi canım bu da mı memur biyerlere gelmiş diip çıkıp en yüksek yerden kendimi atasım geliyo
evet canım zor olcak olursa ama napalım..hayırlısı diyoruz bizde..
gerçi uzak değil öyle 1-1.5 saat falan
evet paintte yapıyorumm...seninkide iyiymiş merve ama gün gün boyamak daha bi rahatlatıyor benii
öyle yapıcam inşallah canım :)
ikinizde bulursunuz inşallah hemen ya..
benimkinin boluda işi hazır gibi ama karar vermedi daha..gelince düşüncek bakalım
istanbul üni işletme mezunuyum tatlımm
offff yaaa görümcem varda nasıl olur bilmemki kıza iki bebeği bırakiim oda ne zamandır ist la gitmek istiyodu ablalarını özlemişti iş yeri olmasa işte atla git bişeyi yokta işyeri bağlıyo elimi kolumu.bide orda hastanedemi kalcaz ne olcak
Paintte boyamayı denedim tatlım ama yarım yamalak bişi oldu şehir isimleri kayboldu fln.Nisan sonu gibi eskişehire ailemin yanına gidicem düşündümde kardeşimin envai çeşit boyalarıyla boyasam daha mantıklı olacak
:))) benimki de ancak resimdeki kadar oldu işte şehirlerin üstü kapandı boyarkeenn...ayy allahım nelerle ugraşıyoruzz..onlar biizm için yaparlarmıydı acabaa :)))
kızlaar inşalah hayal ettiğinizden çok daha iyi işler nasip eder Rabbim size de...ama memurlara niye o kadar agır konuşuyosunuz yaaww..hepsi de öyle değildir yapmayın gözünüzü seveyimm aaa :))
hehe yok yok her memur aynı değil,zaten ben de memur olmak istiyorum daa kpss çok zor yaa
nurseeel hayırlı olsun da gitsen görebilicek misin anlamadım ben o işi.
yoksa atla gel uçağa istanbul seni bekliyor
Esat benden daha kro herşeyi beklerim ondan..İki defter bitirmiş bile aşık ne yazıyosa o kadar
olursun inşalah canım..Allah gönlüne göre versin..bende kpssyle atandımm...azmedince oluyor..sende yaparsın bence okulunda iyiymiş maşalah
esra nasılsın cnmm..bende üniversiteyi boluda okumuştumm..güzel şirin bi yer..sen gidersen geliriz bizi piknige götürürsün abanta :)
nurselcim sen bu fırsatı kaçırmazsın bence..bi yolunu bulursunn merak etme..yolcudur nursel bağlasan durmaazistanbula benden de çoook selamlar söylee :)
hehe yok yok her memur aynı değil,zaten ben de memur olmak istiyorum daa kpss çok zor yaa
nurseeel hayırlı olsun da gitsen görebilicek misin anlamadım ben o işi.
yoksa atla gel uçağa istanbul seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?