337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın

söylerim tatlım söylememmi hele bi gideyim sölerim.ay benim acık süslenmem lazım ama acayip yağmur yağıyo hiç dışarı çıkılası deil yani bi kuaföre gitseydim hiç deilse demi:78:böle cadı gibi giddiiim pişman olsun beni görünce çağırdığına

merhaba güzeller nasılsınız bakıyım

nurselcim senin için cook sevindim inşallah görürsün askerini

yazdıklarınızı okudum bende yaa bende bi üniversite mezunu olarah işsizim
artık bende kpss hazırlanıyorum kendi çapımda

Selam kızlar..bugun askerıme bısuru şey yolladım onun isminden şafak kağıtları yaptım rengarenk çok guzel oldu o da bana yazmış buyuk merak içerisindeyim yarın 39 Kırklareli ..ilk gunlerımı hatırlıyorumda şu topicte sureklı ağlıyordum..bugunlere de şukur :98::97: ha gayret 30 olsun ya uff :84:

evet çok şükür yaa...ne güzel 30 gün kalıcak ve çabucak geçicek inşallah. o mektuplar ne merakla bekleniyor evetben de eve gelince odamda görüyoyorum zarfı.annem almış koymuş masama.bi seviniyorumkki anlatamam sen de sevinirsin şimdi canım

abant o kadar harika bi yerki..dört mevsim bambaşka güzellikte..aşkım gelsinn bizde gidicez inşalahh

haydeee istanbul yolcusu kalmasınben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar

beni de unutma nurseeeeel bende geliyimm nooooolur !!!! sevgilimde çarşıdaymış bana mail atmışş aşkımm bi de askeriyeden fotosunu yollamış gel de ağlama şimdii...

Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma

bende hem yazı yazıp hem burayı çılgın gibi takiip ediyorumm :)) evrakların birine bigün "askerimi çok özledim şafak da 40 " gibi şeyler yazmazsam iyidir yanii !

canlarım hepinizi çok öpüyorum ve ben aşkıma gidiyorummmm ii bakın kendinize:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…