Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın
merhaba güzeller nasılsınız bakıyım
nurselcim senin için cook sevindim inşallah görürsün askerini
yazdıklarınızı okudum bende yaa bende bi üniversite mezunu olarah işsizim
artık bende kpss hazırlanıyorum kendi çapımda
nurselcim neye karar verdin tatlım?
aldın mı bilet falan?
Esrada burdaymışHoşgeldin sende tatlım
aaaa kuzum yaaa ben burdaydım zaten amaa
Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma
Selam kızlar..bugun askerıme bısuru şey yolladım onun isminden şafak kağıtları yaptım rengarenk çok guzel olduo da bana yazmış buyuk merak içerisindeyim yarın 39 Kırklareli ..ilk gunlerımı hatırlıyorumda şu topicte sureklı ağlıyordum..bugunlere de şukur :98::97: ha gayret 30 olsun ya uff :84:
seninle ben bi ara konuşayım şu kpss meselesini tatlım
Aa bu harika bi haber..Hadi gözünaydın
iyiyim canım sen nasılsın?
evet öleymiş aşkm da öyle diyo da bakalım artık..
olur tabi canım götürmem mi,toplanıp gideriz :)) abantı bende çok merak ediyorum ama bi gitmek nasip olmadı..
orda olursam bol bol giderim artık
haydeee istanbul yolcusu kalmasınben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar
Hadi ya:44::44: Hem ödev yapıp hemde burayı takip etmeye çalışıyorum görmemişim canım kusura bakma
haydeee istanbul yolcusu kalmasınben akşam 8 de uçuyom hade gelin sizide götüriim askeri istanbulda olanlar
konuşalım canımm bizim kurumun sana ihtiyacı var gibime geliyoor :))
bende hem yazı yazıp hem burayı çılgın gibi takiip ediyorumm :)) evrakların birine bigün "askerimi çok özledim şafak da 40 " gibi şeyler yazmazsam iyidir yanii !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?