337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy çok sinir bozucu oluyo ya
inşallah bulursun canım..ben aramıyorum artık

inşallah canımm
sen de sevgilin gelsin öyle başlarsın aramalara
uff daha benim sevgilime de iş bulmamız lazım askerden gelsin
bu gidişle biz evlenemeyiz 2 işsiz güçsüz

inşallah canımm
sen de sevgilin gelsin öyle başlarsın aramalara
uff daha benim sevgilime de iş bulmamız lazım askerden gelsin
bu gidişle biz evlenemeyiz 2 işsiz güçsüz

öyle yapıcam inşallah canım :)
ikinizde bulursunuz inşallah hemen ya..
benimkinin boluda işi hazır gibi ama karar vermedi daha..gelince düşüncek bakalım

aynen öyle canım ya sağolasın
bu memlekette boşuna okumuşuz onu anlıyorum bazenyine de çabalıyoruz bakalım artık

aynen öle canım okumanın süper bi faydasını gördük desek toptan bi yalan olur arada görsekte devamı gelmiyo işte. bazen öyleleri memur olmuş oluyo ki hadi canım bu da mı memur biyerlere gelmiş diip çıkıp en yüksek yerden kendimi atasım geliyo

sakaryada oturmuyo mu nasıl olucak boluda..

sakaryada oturuyo canım da askere gitmeden de boluda eniştesinin yanında muhasebeciydi..
eniştesi de dönünce bekliyorum buraya evlendiririz seni falan demiş..orası olursa oraya evlencez yani..
bi gelsin de öyle düşünüp karar vericek işte bakalım

trajikomik işte yorum yapamıyorum
ben ne şartlarda okumuşum, o sınav bu sınav girmişim küçüklüğümden beri. dersanelere para dökmüşüm. saçma sapan bir sistemle üniversiteye girmişim. okumuşum 4 sene boyunca, mezun olmuşum. eee sonuç 0!

başka şehire gelin gidiceksin yanii, o da zor be canım
hayırlısı artık

Ne okudun canım sen:26:

amaan 1-1,5 saat hiçbişey değil. sıkıldıkça kaçabilme ihtimalin var haftasonu falan
iyimiş beğendim

tabi canım hafta sonları falan gelirim,her hafta olmasa bile 2 haftada bir gelirim :)
öyle çok uzak olsa bende cesaret edemem zaten ya uzaklık çok zor

aşkım yolda şu an ve istanbula gidiyo,bi arkadaşını istanbul kasımpaşa asker hastanesine sevk etmişler benimkide refakatçı olarak onla istanbula gidiyo ve eğer gelmezsen firar ederim dio delisanırım bana yol göründü du bi bilet bakiim acep uçak bulabilirmiyim ki

Son düzenleme:

anaaam e gitsen kalcan mı ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…