337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eeeh heem iyi hem kötü diyelim ....yaa çarşıları iptal olduu hemde ne kadar sürcei belli diil cezanın bi dahaa yook çarşı demişlerr
alla alla sebep neymiş ki?? benimki 2 haftadır üst üste çıkıyo,jandarma ya normalde 2 hafta da 1... arkadaşı çavuş,bakalım yarın sana ayarlıyım bi çarşı demişşş onu beklioss bizdeee

alla alla sebep neymiş ki?? benimki 2 haftadır üst üste çıkıyo,jandarma ya normalde 2 hafta da 1... arkadaşı çavuş,bakalım yarın sana ayarlıyım bi çarşı demişşş onu beklioss bizdeee

benimkide jandarmaa her hafta çıkıodu ama ...orda olaylar olduu ...birinin günlüğü yakalndıı içinde komutanlara küfür ettiğini filan okumuş komutanlar...bi de rdm lerin biri komutanın arabasını alıp çıkmış dışarı gece sora kaza yapıp dönmüüş...bunnara da o sebeplerden toplu ceza werdiler...

oha maceraaya bak:)

ewet ewet zawallı sewgilim kimlerin arasında kaldı :)) benzeyip gelmese bari onnara :) o kargaşada komutanlar yara kremlerini bilee atmışlar çocuun
alla alla ilginçmişş yani.. kurunun yanında yaşta yanıyo işte

nolduu wakeupcalll ...bu gün ikimizde pek bi eserekliyiz:))

ay sorma ya. şimdi biz haftaya ablası nişanlısı flan evci çıkartmaya gidicektik. ablasıyla konuşmuş haftaya gidemiceklermiş. sevgilim de kızmış naparsanız yapın demiş. bana diyoki ben mi sölicem devamlı gelin falan diye.5 saatlik yol şurda gelemediler 5 aydır diyor. haklı da. lafa söze gelince özledik özledik, gitmeye gelince hep bişey çıkıyor. ben geliyim tek başıma dedim bu sefer bana bağırdı. öbür hafta gelicekler bekle 1 hafta daha diye. lütfen falan dedim. bunaltma beni işte bekle dedi. olan bana oldu anlayacağın

Hemen de bunalıp bize patlıyolar zaten..bizden başka onları alttan alan yok zaten ..işte bu yüzden üstümüze geliyolar..sabret yavrum ŞAFAKLAR ATIYOR .....

Hemen de bunalıp bize patlıyolar zaten..bizden başka onları alttan alan yok zaten ..işte bu yüzden üstümüze geliyolar..sabret yavrum ŞAFAKLAR ATIYOR .....

ondan heralde bi tek bana geçiyor nazı. sıkıldım bu askerlikten artık dedi bebeğim.uff o da haklı ya.
bana kızsın razıyım bunalmasın yeter kii

hıım üzüldüüm ( neysee dayan bi hafta daha heem ortalamış olursun şafağı :))

ben istanbuldayım o ankarada...ama askerden soraaa atama olursa o olcak olmassa burda iş başwuruları yapcaak bakalım neler olcak(

bilmiyodum ( aynı durum kpss ataması olmazsa burda iş bakıcak, uff ne zaman birarada olcaz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…