337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyiyiz canım..sende cok iyisin maşallahne güzel yaa sevindim güzel vakit gecirrmişsiniz..artık darısı bizim basımıza

ewet canımcım darısı başınıza ya az kaldı çok az bişicik kaldı artık sabrın sonu selamet dicez yakında

Neden yokmuskı yaa=(

bööff benim sewgilikinde çarşısı kitli o günlüğü yakalanan çocuk yüzünden bi de iki tane uzun dönem çocuk komutanın arabasını alıp çıkmışlar gece..kaza yapıp dönmüşler oooof çoook çektiriolar şimdi orda ya (

benimkinin çarşısı hep kitli çünkü doğuda..4 aydır dışarı çıkamıyo..sizinkiler şanslı..çocuk hapishanede gibi

aman nerde manyak varsa senin sevgilin orda heralde ya

Nurselcim hoşgeldinn, çok sevindim güzel geçmesine

hawa güzeel ya herkesee kendini dışarı atmıış zannımca ....ööööf uykusuzluktan ölüoken uyuyamıorum ben de ya ((

hawa güzeel ya herkesee kendini dışarı atmıış zannımca ....ööööf uykusuzluktan ölüoken uyuyamıorum ben de ya ((

hava güzel güzel dedim kıskandım milleti
hava bozdu yağmur yağıyor ne biçimm, sevgilileriyle gezenlere yazık oldu tuhh
kötü müyüm neyim

ewet hawa bozduuu ( hawada kötü olunca hemde depresyonluk oluom daa neysee çarşı izni de yoook üüüüüüüü gidemicektim ama netten görürdüüüm ya

hava güzel olunca da depresyonluk oluyoruz biz
haftaya gidersin belkii, üzülme hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…